Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lfknjxckinlvb

wizyta u ginekologa usg dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość lfknjxckinlvb

mam takie pytanie, byłam u pani ginekolog i dała mi skierownia na usg bo ona nie robi, i dzis poszłam na te usg, a lekarz do mnie czy uzywam tampońów i czy przez pochwe czy przez odbyt, a jestem dziewica i lekarka kazała mi przyjs moja z pecherzem pełnym, wiec tak zrobiłam, ale on nawet nie zaproponował usg przez powłoki brzuszne dlaczego, nei kumam tego, skoro jestem dziewica no to juz chyba nie jestem xd

Gość herrr
nic nie zrozumiałam

Gość lfknjxckinlvb
no to jeszcze raz, jestem dziewica, byłam u ginekologa u pani dała mi skierowanie na usg, i dzis byłam na tym usg pan lekarz pytał czy badac mnie przez pochwe czy odbyt, no to ja juz ze przez pochwe wole, jednak skoro jestem dziewica to dziwi mnie ze nie zbadał mnie normalnie przez powłoki brzuszne, tym bardziej ze kazali mi przyjsc z pełnym pecherzem, wiec o co kaman

Gość herrr
skoro jesteś dziewicą to dlaczego zgodziłaś się na badanie przez pochwę?

Gość lfknjxckinlvb
nop niby tak ale to po co mia kazała miec pełny pecherz i przezciez przez powłoki brzuszne tez sie bada, poczytaj sobie w google ;p

Gość czy ja wiem....:/
boze bylo trzeba powiedziec ze Ty tylko na usg!!! Twoja lekarka zlecila Ci usg, mialas u niego zrobic usg i z wynikiem przyjsc do niej.

to troche bezsensu, z tego co mi wiadomo jak ktos nie wspolzyje to tylko takie usg wykonuje sie przez powloke brzuszna - niemniej jednak dopochwowa jest bardziej wiarygodna, obraz lepszy, latwiej znalezc anomalie przy dopochwowej o o ja jutro ide na dopochwowa i ginekologiczna, wstyd sie przyznac ale nie mam pojecia czym sie rozni jedna od drugiej :P zawsze myslalam ze to jedno i to samo

Gość lfknjxckinlvb
bo nie chciałam przez odbyt ,to juz wolałam przez pochwe

Gość norroo
pewnie chodzi o usg dopochwowe

Gość czy ja wiem....:/
autorko czy znaczek "xd" oznacza ze sie cieszysz ze juz nie jestes dziewica bo nie rozumiem co oznacza ten znaczek

Gość no już nie bądź taka>
Może i zrobił ci badanie przez pochwę, ale dziewicą nadal jestes. Może nie tak do końca biorąc pod uwagę techniczny aspekt :P ale z facetem nie byłaś i tego się trzymaj. Jak mam być szczera, to podczas mojego pierwszego badania kiedy tez byłam dziewicą, zostałam zbadana przez odbyt. Nikt się nic nie pytał, tylko wsadził palucha i już.... to było dziwne.