Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhylodsj12333

Ciężarne kobietki. Czy Was też ''denerwuje'' ciągłe parcie na pęcherz?;)

Polecane posty

Gość hhylodsj12333

Co jakiś czas wydaje mi się, że jest pełny a idę i jest tylko parę kropelek ;) i w zasadzie nic się nie zmienia :P

Gość mmmmmmaaammmamamamam
tak, ciagle mam wrazenie ze chce mi się..., a tu 2 krople:D

Gość matuulka
Ja już po porodzie rok czasu, ale pamiętam jak w 8 miesiącu ciąży mały tak mi napierał na pęcherz, ze nie zdążyłam dojść do toalety, a miałam może 5 metrów, a wtedy nie było dwóch kropelek, tylko troszkę więcej:)

Dziś w nocy tak miałam, że czułam pełny pęcherz, poszłam do wc i co... odrobinka poszła i koniec... :) a tak ogólnie to nie czuję ciągłego parcia na pęcherz

Gość jestem w 5 m.c.
a i tak jest troszke lepiej niz było. w dzien chodze wiele razy, ale wczesniej w nocy budziłam sie dosłownie co godzinę! Teraz juz tylko 2-3 razy

mam to samo..w nocy 2-3 razy wstaje a wcale duzo nie robie..w dzien co chwile mi sie chce :(

Gość ja jestem !
bah poczekaj,później są jeszcze inne super atrakcje nie tylko parcie na pęcherz takie uroki ciazy a po porodzie to nawet nie napiszę co cie czeka

jestem 2,5 mca po porodzie, ale mialam to od 2mca ciazy-na dzialke mialam autem 5 min, po drodze wstepowalam do biedronki po picie, wiec droga zajmowala maks 10 min... robilam siku przed wyjsciem, a potem w krzakach tylko z auta wysiadlam