Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nela111

Podwyższona tempka , ból podbrzusza , wrażliwe sutki

Polecane posty

Od trzech dni występują u mnie sporadyczne bóle podbrzusza , mniej więcej jak przy okresie tylko słabsze . Po za tym czasami , ale bardzo rzadko jakby kłucie w pępku ,wrażliwość sutków na dotyk oraz białe plamki na nich występujące ( nie jestem pewna czy nie miałam ich wcześniej ) tempka rano wynosiła 37 , teraz zwiększyła się do 37.2 . Okres mam nie regularny , czasami występuje po miesiącu od poprzedniego , a czasami później . Rano miewam uczucie mdłości , aczkolwiek nie jest to pierwszy raz . Jestem głodna , ale zupełnie nie mam ochoty na jedzenie . Czy to możliwe żebym była w ciąży ?

Gość TAK JEST MOŻLIWOŚĆ
.

Gość o nieeeeee
Tak, w pozamacicznej w kolanie :) Gratuluje.

Gość Nadzieja123321
kiedy ostatni okres, kiedy seks??? a test? Objawy co opisujesz przypominaja i te ciazowe i okresowe.

Źle sformułowałam pytanie , chciałabym się dowiedzieć jak bardzo jest to prawdopodobne .

No tak , a więc miesiączkę miałam ponad miesiąc temu , ale jak już wspominałam , nie zawsze jest ona regularna , a seks , no to .... przez ostatni miesiąc niemal codziennie . Od dwóch lat kochamy się z mężem niemal codziennie , bez żadnej antykoncepcji , ale jeszcze nie zostałam nagrodzona małym skarbem .

Mhm ... sęk w tym , że nigdy nie czułam się tak przed okresem , ale pewnie masz rację . A co mogą oznaczać białe plamki na sutkach ?

Rozumiem , zatem będę musiała przejść się do lekarza . Miałam nadzieje , że może są jakieś szanse , bo inne kobiety pisały właśnie , że te białe plamki były ich pierwszą oznaką , ale cóż , trza się dalej starać .

Moim zdaniem bardzo prawdopodobne jest to , że jesteś w ciąży :) . Sama jeszcze 5 miesięcy temu miałam podobne objawy , niby do @ , a jednak nie przyszła i bum , dzidziuś . Białe plamki na sutkach to wielkie prawdopodobieństwo , że jesteś w ciąży , dla wielu kobiet jest to potencjalną informacją o ciąży . A więc ubieraj się i leć po test , trzymam kciuki :)

Gość streskop1
powiem Tobie tak, moje objawy ( gdzie wmawialam sobie ze jestem przed okresem..) temp. 37.1, ból sutków przy nacisku, pieczenie nocami ze az ciezko mi sie na brzuchu spalo, mdlosci, szczegolnie gdy bylam glodna. w nocy spac nie moglam, w dzien non stop. no i pokochalam sledzie, ale to byl jednorazowy wybryk ;)

Gość streskop1
o wlasnie, białe koncowki sutków..

Ah dziewczyny , trochę nadziei mi dałyście , no cóż , chyba jednak ruszę się z domu po ten test :)

Gość gratulacje :)
szczerze powiem, że myślałam, że następna z urojonymi objawami :)

Gość gość
Czesc dziewczyny :) pisze, bo moze niektore z was juz to przechodzily i sa bardziej doswiadczone... otoz od tego miesiaca zaczelismy z mezem starania o dzidzie :) niestety mozliwosc uprawiania seksu w tym miesiacu mielismy tylko 12 i 16 dc (cykle mam zawsze 28 dniowe) - mam nadzieje ze i tak sie udalo. Jedyne co zauwazylam to od dzisiaj (20 dc) mam wrazliwe sutki i ich koncowki sa biale; zadnych innych objawow raczej nie mam - piersi nie boly tylko sa jakby "pelniejsze", brzuch tez nie boli, a sluz taki jak zawsze po dniach plodnych. Dodam jeszcze ze sluz plodny zauwazylam u siebie w 13 i 14 dc... Jak myslicie kobitki jest jakas szansa?? Wiem ze to za wczesnie na doszukiwanie sie jakichkolwiek objawow ale nie moge przestac o tym myslec... ;) pozdrawiam :)

Gość gość
Witam, zacznę od tego ze staram sie z mężem o dziecko. Ostatni @ miałam 05.05 i od tamtej pory cisza. Od kilku tygodni boli mnie brzuch jak na @ i moje sutki stały się wrażliwe na dotyk. Do lekarza idę 24.07 ale mam pytanie czy mogę być w ciąży? Bardzo bym chciała :/

Gość gość
Zrób test.

Gość gość
No jak tempka podwyższona to fasolka w brzusiu! Za rok o tej porusi dzidziulek będzie pijusiał mlesio z cysia!

Gość gość
Witam, zrobiłam test a tam niestety jedna kreska :( gdybym miała być w ciąży to nie ważne czy to rano czy wieczór, poczekam do wizyty 24.07. Jak zaszłam w ciążę która niestety poronilam to robiłam test wieczorem. Jak to jest ze te które moim zdaniem nie powinny to mają dzieci... a te które pragną to nie mogą:(

Gość gość
A skąd wiesz ze to właśnie ty powinnaś mieć? Pragnienie to jeszcze nie wszystko

Gość gość
Po takim czasie bez okresu gdybyś była w ciąży to test dawno wykazałby. Raczej to jakieś zaburzenia hormonalne są.

Gość gość
Uważasz ze te kobiety które piją i Bóg wie co jeszcze robią to powinny mieć dzieci? Mieszkam obok rodziny patologicznej gdzie jest 5 dzueci,alkohol leje się codziennie, dzieci mają wszy itd przychodzą do mnie na obiady bo matka leży pijana.... darujcie sobie takie komentarze dziewczyny które płuja jadem w moja stronę.