Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce siedziec w domu

MĄŻ NIE CHCE BYM POSZŁA DO PRACY

Polecane posty

Gość nie chce siedziec w domu

ma swój biznes, dobre pieniądze sa z tego, dziecko ma 5 lat, chodzi do przedszkola a ja chce isc do pracy. Pomagam mu w firmie,ale to dla mnie nie jest praca, zajecie na 3-4h, czasem wcale nie mam co robic, ma ksiegowa przecież:) Chce jak inne kobiety chodzic do pracy i realizować się w niej. Mam pelen dostęp do pieniędzy, nie rozlicza mnie z zakupow, sam dużo mi kupuje ale czuje się jak utrzymanka a nie jak zona. Jak go przekonać? Mowi,ze dużo kobiet chciałoby być na moim miejscu, może i tak... ale ja mam ambicje, dobre wyksztalcenie, nie chce siedzieć w domu!

Gość Eeerrr
To, ze maz nie chce, zebys szla do pracy nie znaczy, ze masz nie isc. Przeciez to Ty o tym decydujesz i ole byloby super, gdyby to byla wasza wspolna dcyzja, tak zalezy od Ciebie czy pojdziesz do pracy, czy nie z blogoslawienswtem meza, czy nie.

Gość ooooo jestem jaka jestem
Powiedz mężowi po prostu, że nie chcesz siedzieć w domu do końca życia, że też chcesz się realizować tym bardziej, że masz ambicje i dobre wykształcenie! Dziecko odchowane, więc ja na Twoim miejscu postawiłabym sprawę jasno, idę do pracy i koniec, chyba mąż nie będzie Ci robił z tego tytułu awantur??

Gość Patka90
wiele kobiet chciałoby być na Twoim miejscu. Do czego się pchasz do wrednych koleżanek z pracy , szefa który tobą pomiata? W domu masz spokój i jeszcze Ci źle? Bóg Ci epokarać powinien za takie coś!

Gość Eeerrr
Autorko zignoruj post tej "pani" powyzej, ktora w innym watku ma pretensje do meza o to, ze raz w tygodniu chce wyjsc do kolegi do domu na piwko i jeszcze pyta ja o pozwolenie. Jak widzisz jej opinie w jakimkolwiek temacie nie powinny byc brane pod uwage!

Gość ależ skąd????
bo może się boi, ze faceci będą Cie podrywac?, heh, mój miał z tym problem, dopiero po czasie się przyznal:D

Gość do patki
kobieto ale wypisujesz bzdury!!! widac ze jakaś małolata z ciebie.

Gość siedź jak ci dobrze
ja bym nie poszla jakby stary dobrze zarabial:D

Gość gość
Drugie dziecko bedzie zajecie

Gość gość
'' Pomożemy Wam dojść do porozumienia'' A przy okazji kapusty na Was zarobić :D

Moja droga, jesteś niezależną osobą i nikt nie może Ci dawać na coś pozwolenia, a tym bardziej na to, byś zaczęła pracę! Powiedz mu, że może i wiele kur domowych chciało być na Twoim miejscu, ale Ty nie chcesz przesiedzieć życia w domu. Proste :)

Gość gość
Najlepiej olać pracę, całe życie siedzieć w domu a za 10-20 lat płakać jeśli mężowi coś odbije i znajdzie sobie nowszy model lub coś mu się stanie.Umiesz liczyć?Licz na siebie. A poza tym - dzieci szybko rosną.W wieku lat nastu nie potrzebują ciągłej opieki mamusi - mają swoich znajomych, własne życie.I co wtedy? Siedzenie w domu i gapienie się w TV?Praca rozwija, pozwala poznawać ludzi i jest motorem do tego by o siebie dbać.