Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqwweewe

Jest ktoś ze Rzgowa?

Polecane posty

Gość weqwweewe

Hej. Czy jest ktoś z Rzgowa (okolice Łodzi) ? Potrzebuję informacji na temat firmy z CH Ptak.

Gość ja mieszkam w Łodzi
bywam w Rzgowie, co chcesz wiedzieć ?

Gość weqwweewe
czy na CH Ptak ,na Rzemieślniczej jest taka firma GENETECH ? mam ofertę pracy od nich ,ale mieszkam na Górnym Śląsku i nie wiem czy to nie oszustwo

Gość ja mieszkam w Łodzi
Hmm, a czym ta firma miałaby się zajmować? Nie kojarzę jej. Ptaku to głównie są ciuchy, bielizna, kosmetyki, wielki "bazar" umieszczony w halach . To oferta pracy na którymś ze stoisk ? Może zadzwoń bezpośrednio do CH Ptak, może podadzą Ci tę informację.

Gość weqwweewe
Podobno firma zajmuję się sprawami medycznymi, dostarcza jakiś towar do aptek i szpitali

Gość ja mieszkam w Łodzi
Hmm dziwne, że akurat w takim miejscu miałaby mieć siedzibę, bo Ptak to bazar, głównie hurtownicy odzieżowi. Ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do Ptaka.

Gość jeśli zadajesz takie pytania
słuchaj, gdzieś w necie jest forum handlowców z Ptaka i Głuchowa. Poszukaj, jak wpiszesz w googla na pewno Ci wyskoczy. Zapytaj czy nie wiedzą nic o takiej firmie, a możesz nawet poprosić, żeby ktoś to na miejscu sprawdził (w punkcie informacyjnym). Na pewno Ci pomogą, fajni ludzie tam siedzą.

Gość jeśli zadajesz takie pytania
Ja też jestem z Łodzi, na Ptaku bywam często ale coś takiego mi się w oczy nie rzuciło, choć bywam przeważnie na wszystkich halach. Opcja jest jeszcze taka, że może nie są na hali, ale mają posesję sąsiadującą z Ptakiem, dużo tam takich firm.

Gość yyyKafeKrytykant
z Rzygowa? nie :o