Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkanaścieWiosen

Dlaczego tu jesteście?

Polecane posty

Gość kilkanaścieWiosen

Ja? Nie mam żadnych znajomych, poczucia własnej wartości. Choruję na depresję\nerwicę obsesyjną. Nie widzę sensu życia, Całym sercem pragnę mieć kogoś do przytulenia, zwierzenia się... I nie wiem gdzie ani jak szukać... Osoba, którą kocham i mówiłam o wszystkich problemach mnie olała, bo pokochałam ją na zasadzie "internetowej znajomości" i spotkaliśmy się tylko raz. Skąd bierzecie przyjaciół, kogoś do przytulenia, zwierzenia? Jak wyzbyć się lęku przed wszystkimi ludźmi i odzyskać w nich wiarę? Wierzycie w "internetowe znajomości"? Muszę sobie z kimś pogadać.

Gość r4789ry77y78
mam tak samo jak ty, dokładnie tak samo, nie chce mi się wiecej pisac bo nasze zycie jest gówno warte, no ale ktoś musi być tłem dla tych którym się powodzi.

Gość kilkanaścieWiosen
No to sobie pogadamy i tak nigdy się nie zobaczymy, wirtualne znajomości są beznadziejne. Masz własną rodzinę?

Gość hej hej mam podobnie
jestem dziewczyna mozemy wymienic sie np mailem i popisac sobie chociaz wirtualnie jesli masz ochote ponarzekac, powspierać sie, wygadac itd :)

Gość hej hej mam podobnie
ja wierze w internetowe znajomosci ale tylko kiedy chodzi o "internetowa znajomosc" i obie osoby tak do tego podchodza

Gość kilkanaścieWiosen
Pomysł fajny, ale musiałabym założyć nowego maila, bo nie ufam ludziom. Idę wziąć tabletki i idę spać.

Gość Mazurek_
Hm już spać o tej porze ?? :)

Gość Mazurek_
Z chęcią bym takie osoby i ja poznał bo moja sytuacja nie wiele odbiega od waszych więc mogli byśmy mieć jakieś wspólne tematy.

Gość Mazurek_
Hm i już temat widzę za zamknięty kiedy nikt się nie odzywa:) Szkoda :( ale jeszcze zajrzę tu ...

Gość hghgfgfgfd
Ja też tutaj siedzę bo nie mam przyjaciół z którymi mogłabym gdzieś wyjść. Jestem samotna. Dobrze że chociaż tutaj mogę pogadać z ludźmi. Dobre i to. Oprócz tego siedzę jeszcze na takich forach jak samosia.pl i kowbojki.pl

Gość Mazurek_
DO: hghgfgfgfd Tylko żeby na tych forach potrafili inni doceniać swoich rozmówców a nie tylko potrafią ich krytykować, a to jest bolesne dla każdego.

Gość jestem sama, głupia i sama
mam to samo. ;( życie jest do kitu.. Bez neta już bym chyba kompletnie sfiksowała.. tylko tu mam jakiś "kontakt" z ludzmi..

Gość Mazurek_
Do: jestem sama, głupia i sama Przyznaję ci rację ale nie do końca bo staliśmy się uzależnieni od neta i poza nim nie dostrzegamy tego co dzieje się w koło, chuć ja mam tak samo jak ty.

Gość Mazurek_
Jedna z drugą wpadła powiedziała co o tym myśli i temat się na tym kończy a myślałem że będą jednak takie osoby by z nimi się zaprzyjaźnić więc nie mam co liczyć na poznanie takich osób.

Gość colalola
a ja jestem tu dlatego również z powodu osamotnienia...

Gość ffdge
Mazurek - ile masz laT?

Gość Mazurek_
Ile mam lat ?? :) Dość sporo dla młodszych :) Dość mało dla starszych :) H2O zgadnij to :)

Gość Mazurek_
Nie pisze wierszy, lecz chętnie czytuje autorkę uwielbiam i temat do ulubionych wpisuje :)

Gość Mazurek_
taki fajny temat, a chętnych jest mało, czyżby się większość odezwać nie chciało? przecież tu wiele jest forumowiczek, a może odezwie się jeszcze ktoś inny na co bardzo liczę?

Gość Mazurek_
DOBRANOC WSZYSTKIM JEŻELI NIE MA CHĘTNYCH DO ROZMOWY

Gość Mazurek_
I żadnych odzewów więcej nie widzę, wiec było sens zakładać ten temat autorce kiedy wsiąka jak woda po deszczu :)

Gość demii z chmur dawna kurka
Wyleźcie do ludzi :classic_cool:a nie tu szukacie bratnich dusz :)