Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsafasfsa

co jecie dzien przed wyplatą

Polecane posty

Gość fsafasfsa

my chleb w jajku:P

Gość u nas nie ma az tak źle
jemy normlanie ale tak na tydzien przed wyplatą zawsze slysze że nie kupujemy żadnych zabawek i nowych ciuchów bo do wyplaty jeszcze tydzień a mamy napięty budżet.

Gość 100 pytań do ...
od 3 dni ziemniaki smażone z cebula..

Gość oj cos krecisz kolezanko
no na ostani dzień zawsze mam odlozona kase na homara:)

Gość Pani wymyśliła nie ma co
to samo co dzień po :)

Gość kombinuje jak mogę
umawiam się ze znajomym na obiad, on placi:D ja wybieram co chce, zwykle krewetki:P

Jemy normalnie to co zazwyczaj. Nawet nie liczę kiedy jest dzień wypłaty, bo i po co. Dzień jak co dzień.

Gość ja jem mniej wiecej to samo
co tydzien przed wyplata i dzien po. zakupy robie raz w tygodniu, jedzeniowe. po wyplacie robie zakupy jedzeniowo- chemiczno- ubranoiowe jak potrzeba. zalmrazlke zawsze mam zaopatrzona wiec wyciagam cos na obiad i kolacje.

Gość znów się zakochał :\
Ja pewnie zupę warzywną :O Podobnie jak przez najbliższy miesiąc... Mój brat miał mały osiedlowy warzywniak. I wczoraj podjął decyzję,że go zamyka i jedzie do... Australii za ukochaną. I zostawił mi 50kg ziemniaków, 10kg cukinii, dwa worki marchwi,klatkę pomidorów, klatkę ogórkow, worek pietruszki,klatkę sałaty-chyba ze 20główek,kilka skrzynek jabłek. I dużo innych warzyw i owoców w mniejszych ilościach. Właśnie przerabiam to co się da-kroję warzywa i mrożę,to będę miała gotowe mieszanki na zupy albo dodatek do sosów. Z pomidorów robię przecier w słoiki. Najgorzej z ziemniakami-można zamrozić surowe pokrojone na frytki? Dobrze,że letnie zapasy się skoczyły i mam zamrażarki prawie puste. Czy z takich długich zielonych ogórkow da się coś zrobić?

Gość dziwny swiat
mizerie ;)

Gość nawet jak z kasą cienko,to...
I tak jemy to co zwykle. ja taki chomik jestem i zawsze mam w lodówce kilka porcji mięsa na zapas, jakieś ogórki konserwowe, kaszę,makaron itp. gorzej wtedy z czymś ekstra-a ostatnio wyskoczyła nam impreza u znajomych-20 lecie :) więc ruszyliśmy trochę z tego co miało iść na oszczędności. ale mimo ogólnych narzekań nam się żyje dobrze.

Gość cbxcbcbx
ty tupa warzywna wyslij mi te patisony:> bylam w sklepie, bo dalej mi nie przelali kasy, wzielam papier toaletowy

Gość polecam Polowanie
to, na co mam ochote, nigdy raczej nie wjezdzam na debet i nie sprawdzam cala w nerwach, czy juz mi przelali wyplate, czy nie, zawsze mam duuuuuuuuuuuuze rezerwy i nie rozpieprzam bezmyslnie wszystkich pieniedzy, zeby potem glodowac (i wcale duzo nie zarabiam, po prostu madrze wydaje kase).