Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pesymista1986

Za co jesteście wdzięczni ?

Polecane posty

Gość pesymista1986

Jako należe do osób czarnowidzących i narzekających a pogoda pogłębia tylko to, dlatego dla przekory wymyśla za co jestem wdzięczny( co jest ciężkim zadaniem). Jestme wdzięczny za goracy prysznic, za śpiew ptaków za oknem, za wesołe hasanie psa, za smaczne jedzenie, za błękit nieba w dzień i gwiazdy nocą, za muzykę, za odbijanie piłeczką o ścianę, za hebatę z cytryną, za usmiech na twarzy i wdzięczność staruszki której pomogłem ostatnio.

Gość goguś
za te wszystkie ładne dziewczyny i kobiety spotykane na codzień na ulicy, za uch słowiańską urodę

Gość kocikocikocis
za mamę za tatę za siostrę i brata za przyjaciół za zdrowie za modlitwę za mieszkanie za pracę za kwiaty za zdrowe dziecko za kawę za gorącą wodę za poranki za słońce za marzenia za ogród za moja drugą połówkę za sprawne autko za poezję

też odczuwam szczególny rodzaj uczuć kiedy widzę jak psy swobodnie " latają " po łąkach ,jak widzę radość w ich oczach . :D

Gość versace1
-za rodzicow -za przyjaciol -za brak dlugow -za to ze jestem wyjatkowo ladna i zgrabna (troche egoistyczne ale pytasz wiec odpowiadam)

Gość ula której ukradli nick
22:48 [zgłoś do usunięcia] allium też odczuwam szczególny rodzaj uczuć kiedy widzę jak psy swobodnie " latają " po łąkach ,jak widzę radość w ich oczach . x mnie to dodaje energi na cały dzień ,taki ranny długi spacer , wystarczy tylko patrzeć na te płynne ruchy i latające ogony , na to słodkie rzucanie się do michy z wodą po powrocie , padnięcie na wznak , westchnienie szczęścia i psi hrap hrap . Niejednokrotnie i we śnie łapy nadal przerabiają a ogon się huśta

a teraz to błogosławię każdy dzień w którym nie pada śnieg :) dosłownie :)

Gość ula której ukradli nick
alium : i deszcz przede wszystkim :D

Gość heloiza999
czasem mam wrażenie, że za nic, co dowodzi jak abrdzo nie nadaję się do życia. w sumie cieszę się, że mam poglądy jakie mam. i teraz po latach cieszę się z wysokiego wzrostu- przy tym ikle żrę, to lepiej dla mnie, bo tłuszcz sie wolniej rozkłada.

Gość za to,ze moge
w ogole zyc. wyobrazacie sobie,ze nigdy sie nie narodziliscie? zycie to piekna sprawa,obojetnie jaki ten swiat jest.