Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolindkd88fg

BŁAGAM WAS KOBIETKI CZY WAGA 54 KILO NA 170 CM TO JUZ WYCHUDZENIE??

Polecane posty

Gość karolindkd88fg

niestety mam juz 30 lat wiec stara baba ze mnie :( i lekarz stwierdzil na badaniach ze mam za niską wage:( bo wysoka jestem (170 cm) i waze tylko 54 kilo rano na czczo juz po zrobieniu kupy jak to sie mówi :)tak lekarz kazal mi sie zwazyc bo powiedzial ze przed zrobieniem stolca waga jest niewiarygodna:)serio mowie:) no ale ja zawsze bylam drobniusienka i chuda i nigdy nie moglam przytyc:( tlumaczylam mu ale on nakazal przytyc i ze waga za niska mam drobniutkie kosci bo w nadgarstku 14,5 cm a wymiary wcale nie najgorsze bo takie: biust:93 cm talia 72 cm srodek pupy 92 cm udo 53cm DZIEWCZYNY CZY WG WAS JEST TRAGICZNIE? BO SIE ZAMARTWIAM JAK CHOLERA ZE JESTEM TAKA SZKAPA A WTYM WIEKU :(

Gość karemjh
Nie chce czytac calego ale tez mam 171 cm nawet i 53 kg i nie jestem wychudzona. Mam szczuple uda,mala ale okragla pupa, plaski brzuch i spory biust nosze ciuchy na dole 36 na gorze 38 nie wygladam jak wieszak i czuje sie dobrze Tobie radze to samo ilebys chciala wazyc? 80kg? 90? Wiecej? :O

Gość karolindkd88fg
NO POWINNAM WAZYC MINIMUM 58 KILO.LEKARZ ZALECIL 60 KILO:(

Gość prawictwo pospolite122
wage masz bardzo dobrą .. tylko z wymiarami troche gorzej . Prawidłowo w talii powinno byc miedzy 58 cm a 67 cm wiec moglabyś zrzucic ze 3 kg by osiągnąc 67 cm

Gość rytttyja
ciesz sie

Gość jak dla mnie slaby
posłuchaj, mam 32 lata 172 cm wzrostu, waga 56 i ja wyglądam ok. nie jestem wychudzona, ale może Ty masz ciężkie kosci i jesteś chuda????

teraz masz 54 kg i takie wymiary biust:93 cm talia 72 cm srodek pupy 92 cm udo 53cm sugerowałbym 51 kg i biust- 90cm talia 67 cm udo 50 cm bedzie dużo lepiej

Gość jak dla mnie slaby
doczytałam wymiary:) to ja mam więcej wszędzie:) wiec na pewno jesteś bardzo chuda:)

rzeczywiscie wage ma swietną , ale z wymiarami cos nie tak wiec moim zdaniem powinna zrzucic tyle kg, by nie miec wiecej niż 67 cm w talii 72 cm to jednak za dużo

Gość po prostu zmień lekarza
po prostu po kimś z rodziny masz takie geny i żebyś nie wiem co robiła i żarła bez przerwy to i tak nie przytyjesz. Ja odziedziczyłam geny po babci, jestem znacznie starsza od ciebie mam 160/42. Jem naprawdę dużo, jestem zdrowa a waga tylko podczas ciąży zwiększyła się o 20kg po czym znów wróciła do wyjściowej Jeśli się nie odchudzasz, jesz normalnie to po prostu się tym nie przejmuj Odpadł ci jeden problem w życiu. Nie musisz szukać żadnych diet żeby się odchudzać, możesz jeść co tylko chcesz i w ilościach nieograniczonych. Pozdrawiam

Mam taką sama wagę i ten sam wzrost. Wymiary tez mam podobne, mam trochę mniej w talii, ale więcej w tyłku. I mam 35 lat i czwórkę dzieci :) Nie mam żadnych problemów zdrowotnych. Olej tego lekarza. Niektórzy tak mają. Taka uroda. Masz teraz sie obżerać, żeby przytyć, to bez sensu przecież :)

Gość ma przepustkę z psychiatryka
to się relaksuje troche :classic_cool:

Gość karolindkd88fg
NO DZIEKI,, ale mowie wam ze wszyscy mi mowia jaka chuda jestem kolezanki z pracy mnie zalamuja bo ciagle tylko do mnie :ty chudzino itd.. i jeszcze ten lekarz w szpitalu. a do tego rodzina zawsze jak odwiedza mnie dalsza to ciagle :"ty chudzinko ty nigdy nie przytyjesz?zjedz cos"

Gość po prostu zmień lekarza
haha chudzinka i tak znacznie lepiej niż mój ojciec, facet z brzuszkiem, który zawsze mówił na mnie "suchy jopek" :( Nie wiem co to jest jopek, ale zawsze mnie to wkurzało. Tym bardziej, że to po jego matce odziedziczyłam takie geny

Gość wazysz za malo
54 na 170 to niedowaga

Gość wazysz za malo
ciaza bedzie niemozliwa z ta waga

Gość spoko loko
waże 50 na 1,70 Nie uwazam sie za wychudzoną, ale jestem bardzo szczupła, ok, chuda. Najbardziej chude mam rece - jak patyki. Zaden lekarz mi nigdy nie kazał przytyc, ale sama chetnie przytyłabym ze 6 kg, tyle że nie umiem.

Gość no i znowu sama sobie odpowiad
asz:O idź do psychiatry:O

Gość wefwfwfefewf
po Twoich wymiarach nie widac żebys była wychudzona. jesli dobrze sie czujesz i wygladasz to mysle ,że nie ma potrzeby tyć na siłe . a waga nie zawsze pokazuje nam jak wyglądamy bo nie tylko tłuszcz waży ,ale i kości , woda w organizmie np. Ja mam 162 wzrostu i waże 51 kg , niby waga tak w sam raz ,ale wygladam troche szczuplej . tzn nie jestem jakas wychudzona ,ale jestem szczuplutka z figury i wygladam na jakies 49 kg

Gość Ktoś nieważne kto
wygladasz źle w głowie też źle obsesja na punkcie wagi i wymiarów

Gość niedowaga wg bmi
LEKARZ MA NA BANK RACJE

ja mam 22 lata, 174 cm i ważę 51 kg i nie zamierzam niczego zmieniać w tej kwestii :D

Gość ttrrrrt7777
niestety niedowagi masz 6 kilo

Gość r,f
co za idiotka, od razu widac, ze probuje sie dowartosciowac. masz racje ze wygladasz zle, w sensie ZA GRUBA. Kompleksy sa uzasadnione. prawictwo tez nie lepszy, sam wyglada jak morswin a ciągnie do tematów o wadze i rozeznany jest lepiej niz nie jedna kobieta. zalosne:D

Gość ttrrrrt7777
laska jest za chuda ma 30 lat i 54 kilo tylko powinna wazyc 60 do takiego wzrostu

Gość LadyMakbet111
opanuj sie kobieto , wychudzona ? nie wiesz co to znaczy , ja bylam wychudzona jak wazylam 42 kg przy 174 cm ........ !!!! ale sie wyleczylam , teraz waze 54 kg przy 174 i jest perfect.. wiec Twoj lekarz chyba nie powazny... zgadzam sie z ''r,f'' haha

Gość bmi za niskien
niedowaga jak byk

Gość LadyMakbet111
boze co z tego ze bmi za niskie ? i pokazuje niedowage ? z tym bmi to sciema i tyle , waga w piorzadku i tyle.