Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BJAJaJjJjajJa

NIE MAM FACEBOOKA!!!!

Polecane posty

Gość BJAJaJjJjajJa

heh, nie mam facebooka i dobrze mi z tym mialam konto na n-k swojego czasu... meczyło mnie to - z domu zawsze w pełnym lansie tzn. makijaz obcasy, fryzura żeby prezentowac sie rownie dobrze chociaz one nie byly przerobione (zdjecia) to jednak wygldalo sie lepiej niż w rzeczywistoscina zdjeciach...masakra jakas ...phhh poza tym dobijamo mnieto ze ktos mial wiecej zajomych niz ja chociaz to akie " znaomosci " nawet nie na czesc ..

Gość BJAJaJjJjajJa
haha tyy na każdym temacie to pizesz^^^ciurku

Gość 28latka......
ja tez nie mam ale mam konto na tate i czasem sobie wejde obejrzec profile moich dawnych kolezanek i az przeraża mnie ich infantylnosc... kobity prawie 30 lat a ciągle jakies kotki, pieski, jakies infantylne teksty, takie to wszystko niedojrzale...

Gość 28latka......
...

współcześni ludzie często padają ofiarami plagi pewnej choroby cywilizacyjnej zwanej zanik mózgu :classic_cool:

Gość fdknfsdnfsjddddddddddddd
dziwna jestes jak sie ograniczasz do znajomych na facebooku :/ serio żal

mnie tez juz dawno wykreslili ze spolecznosci pewnie, gdyz tez nie mam tego typu bzdetow :)

Gość BJAJaJjJjajJa
kto tak napisał ??

Gość BJAJaJjJjajJa
nie wiem mysle ze kazdy kto daje zdjecia luiczy ze bedzie chawalony , że podnimi bedzie 100 miłych komentarzy itp.... co do najomych to powiem, że nie raz zrobilo mi sie milo jak ktos zaprosil mnie kto zna mnie z widzenia ale czar prysł jak minol mnie na ulicy i nawet czesc nie powiedzial.. to jest żal

Gość BJAJaJjJjajJa
widzę, że nie jestem jedyna hehe :) super obuy nas więcej.... tym bardziej wkurwiaja mnie osoby, które wstawiaja zdjecia i wypisują pod nimi jak różowo, wręcz cukierkowo sie maja a tak serio to nie ma oczym pisac i gadac

Gość BJAJaJjJjajJa
zbieraj, zbieraj - tylko nie zjadaj ze skorupkami :P

Oni to wszystko robia dla lansu, na pokaz. Tak naprawde to szkoda mi tych ludzi, uzależnionych od tego co powiedzą inni o nich. :) Ale ich życie na pokaz, ich sprawa. x Nie zjadam ich, spokojnie :D

Gość BJAJaJjJjajJa
hehe :) :P mhmmm no fakt mnie wkurzaja niektorzy sa faktycznie jak ktos wczesniej napisał " infantylni" glupie teksty , jeszcze jakby na tych zdjeciach cos bylo oprocz "dziubka i cyców " :D i oczywiscie takich fot po 5 -10 tych samych

No, masakra. Mi 2 dni temu kolega wysłał profil laski, która miała ze 20 (albo wiecej) foci... Dosłownie takich samych. Na kazdym zdjęciu tylko jej umalowana buźka z dziubkiem, bo widać, że laska przy tuszy, wiec nic wiecej nie pokaze :D... To mnie zniszczyło. :D

Gość Sweetlips
A JA MAM i koorwa bardzo sie ciesze bo jestem w pisdu od rodzinnych stron. Znajomych mam rozsianych gdzie popadnie i przynajmniej mam z nimi kontakt i swietnie sie tam bawie ;) pozdro

Gość lkAkNDKLdlLD
NO TO SOBIbie miej - nie wzmocni to twocih wiezi rodzinnych .... nawet moge powiedzieć, że raczej przekoloryzuje,bo tana fokach bedziesz widziec sliczne obrazeczki usmiechniete buzie jak w barkou - piekna perułka a pod psodem wszy kiła i mogiła..

Gość Sweetlips
Pieee rdolenie o szopenie. Jak masz foczki w todzinie to juz nie moja wina ;)