Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabeska zielona

spokojnie...

Polecane posty

Gość arabeska zielona

dziewczyny, rozmawiałam z kuzynka psychiatra i mi powiedziała, że to jak nasze dziecko bedzie traktowane przez nas i w jakich warunkach będzie sie rozwijać do 3 roku życia, wpłynie na jego stan psychiczny w przyszłości. jak jest dysfunkcja w rodzinie to taka osoba w przyszłości na bank będzie miała jakieś problemy z akceptacją, kontaktami i w ogóle radzeniem sobie w wielu kwestiach. LEPIEJ ŻEBY DZIECO BYŁO GŁODNE ANIŻELI MIAŁOBY SIE NIE CZUĆ BEZPIECZNIE. Zszokowało mnie to nieco, bo tak wiele mam jest nerwowych, wybucha, często rodzice się kłóca w obecności dziecka... nie zdając sobie z niczego sprawy... Pisze to, bo może jakaś znerwicowana mama ujazmi swoje nerwy po tym poście, może jej się przypomni zanim podniesie głos, zdenerwuje się...

Gość lkl bvbcc
wiem :) ale wiele mam nie wie... to smutne :(

Gość definitywnie
dzieki, dalo mi to do myslenia.

Gość też wiemmmmmmmmmmmm
mam koleżankę DDA :(

Gość arabeska zielona
nie piszę złośliwie, po prostu ja np. sobie nie zdawałam sprawy... a uważam np. że to bardzo istotna kwestia. Czasem nam ciężko utrzymać nerwy na wodzy, maluchy dają popalic. Mamy wyrzuty ale wybuchamy a to takie złe :(

Gość to je fakt
mamuśki wrzeszczą, wkurzają się i włączaja bajki zamiast zając się dzieckiem, podrzucają ciagle komuś a przecież dziecko w tym okresie życia chlonne jak gąbka

Gość pompejeeeeeeeeeeee
ja jestem rozwrzeszczana choć nie chciałam taka być nigdy. Miałam byc opanowana i rozsądna matka a jestem taka wybuchowa, że szok. Syn to urwis a ja nie mam na niego sposobu ale dzięki autorko, będę sobie przypominać w nerwach. Nie chcę skrzywdzić dziecka za nic w świecie

Gość dda? a co to takiego
?

Gość dda? a co to takiego
aaaaaaaaaaaa, już wiem to DOROSŁE DZIECKO ALKOHOLIKÓW...

Gość ojlhgjfxckjl.cvbbm,.
wykopałam ten temat i zastanawim się dlaczego nikt go nie kontunuuje - ani autorka ani nikt inny. To fajny i sensowny topik a ma tak mało wpisów - dziwne, bo jak któś obgaduje to wpisów masa... czy z Wami jest kobitki cos nie tak?