Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Martitatatatita,88

Dlugie ,czarne WLOsy na Sutkach-golicie??? :(

Polecane posty

Go艣膰 Martitatatatita,88

dziewczyny ???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 El_Diablo
a ty? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nienienienieie
nigdy nie gol wlosoww takich miejsach!!wyryaj peseta te pojedyncze grubsze wlosy,ale nie badz glupia i nie gol, bo bedziesz miala masakre;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deseese
偶e co??? :O nie posiadam takowych, masakra...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 El_Diablo
Od wyrywania mo偶e dosta膰 raka sutk贸w:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martitatatatita,88
co to znaczy" masakra"???:O ja zawsze gole...tzn.obcinam nozyczkami przy skorze :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvvvvvvvvvvvvvv aaa
ja mam duzo ciemnych i je podcinam ale zaczely na calych piersiach rosnac jasniejsze i dlugie :/ ide sie zbadac bo to juz cos nie tak jest :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deseese
nie wiem, ale tak na logik臋 to tylko sobie goleniem i przycinaniem mo偶na pogorszy膰 i b臋dziesz ju偶 ca艂e 偶ycie musia艂a si臋 tam skuba膰. Nie wiem te偶, czy wyrywanie/wosk w okolicach sutk贸w jest wskazane... A pr贸bowa艂a艣 sobie te w艂oski rozja艣ni膰 jak膮艣 wod膮 utlenion膮 czy co艣 w tym stylu?? Podejrzewam, 偶e to wystarczy i 偶e troch臋 przesadzasz, 偶e s膮 takie wielkie, no nie znam 偶adnej laski kt贸ra by mia艂a widoczne w艂ochy przy sutkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martitatatatita,88
NO JA nie mam na calych piersiach tylko kilka wokol sutkow...sa dlugie,czarne i sztywne jak 艂onowe... nie gol臋,ale obcinam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shaFie .87
ju偶 wszystkie tylko by艣cie sie leczy膰 chcia艂y...zrozumcie ,偶e z natury cz艂owiek (czy to facet czy kobieta) nie s膮 g艂adcy, mamy ow艂osienie na sutach te偶 i to nie jest pow贸d aby od razu szuka膰 choroby u siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martitatatatita,88
uuuf,dzieki... a slsyzalam kiedys takie zdanie u OBCEGO faceta ktory gada艂 z drugim: "chcialem zaciagna膰 X do lozka,bylo gor膮co,calowlismy sie...zdja艂em jeJ bluzk臋 i stanik....ale jak zobaczylem te czarne wlosy na cycach to mnei obrzydzilo i ucieklem" :( dlatego DZIEWCZYNY MUSIMY GOLIC :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irewen
Facec!!LUBIA JE WYRYWAC ZABKAMI,I NAPRAWDE SPRAWIA IM TO PRTZYJEMNOSC,,wiec posluchaj samej siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r贸偶owa landrynkaa
Ja ucinam no偶yczkami, goli膰 ani wyrywa膰 p臋set膮 nie mo偶na. Wkurzaj膮 mnie te w艂osy

Udost臋pnij ten post