lili313 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Aga-alfa ja też mam problem z przełykiem też mam wrażenie że coś mi tam stoi cały czas piję bo wydaje mi się że w końcu się przepcha i lipa czyli to objawy po Adasiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 mnie tez chyba tu nie chcą-pisze i cisza,trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Ja tez nie mam aż takiego szału aga z waga ale mi sie wydaje że nie rezygnuj i bierz dalej :) a co do tej kluchy to tez tak miałam przez pierwsze dni ale tylko tak miałam jak mało jadlam,może za mało jesz albo pijesz wody? Ja dzisiaj. Z Doskoku jestem bo szykuje troszkę w kuchni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 KAjamanka co ty piszesz? Pewnie ze chcemy żebyśmy tu wszystkie były zawsze razniej :) no ja będę tak dostępna do środy z doskoku no ale chyba mnie zrozumiecie kochane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKat 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Chyba z ta kulką w gardle to norma :) potem czowiek sie przyzwyczaja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 No kochane, dzięki za odpowiedź, czyli jednak Adaś. Napisze w skrocie co jem. Rano 6.00 kawa z mlekiem i cukrem. O 9.00 Kawa czarna. O 10 bulka grahamka z rzodkiewką i ogórkiem. o 14 pomarańcza, a o 17 garść fasolki szparagowej lub kalafiora na parze i jajko sadzone. Wszystko. No i rzeczywiście chyba za mało pije, ale mi się nie chce. kajamanka , ja Cię słucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 teraz sobie tak myślę, że od poniedziałku nie zjadłam ani grama mięsa?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKat 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Aga-alfa- jaką masz grupę krwi??? Mnie tez nikt nie zauważa, ale co tam, moze kiedyś zauważy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 no,a ja dziś nie połknełam ADASIA bo..............................ZAPOMNIAŁAM.ale-posiłki 3-zjadłam w małych ilościach,no i od tygodnia zamiast chlebka jem pieczywo chrupkie,żytnie i dobrze mi z tym.Dzięki Aga! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 AGa mi sie wydaje ze za mało jesz,ja wam powiem ze i'm właśnie częściej jem to mam taka ekspresowa przemianę materi ze szok nawet w nocy mnie pogoni. Aga trzeba jesc mięso bo tez daje dużo składników potrzebnych organizmowi. Ja jem praktycznie wszystko fakt ze w mikroskopijnych ilościach no oprócz słodkiego :) i stwierdziłam ze za dużo kawy pije zamiast wody :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Kajamanka ja tez zapomniałam i wzięłam dopiero przed 14 :) starość nie radość haha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKat 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 ja też dziś spóźniona, wziełam koło 14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 A czemu Monia pytasz o grupę krwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 No ja tez tak późno wzięłam ciekawe o której zasne,zreszta jak w ogóle zasne. Już sie nie mogę doczekać jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKat 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Bo ja i moi bliscy stosujemy doetę grup krwi, wiedzac jakie pokarmy nam służą a jakie nie i pomyslałam, z,e może masz A , abo AB, bo pewne grupy same wybieraja podświadomie grupy pokarmów :) Ja też nie przepadam za mięsem, a np mój mąż ma 0 i jest mięsożerny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Ja mam AB :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKat 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Saba, ja też mam AB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Czyli mamy fajna krew :) ja tam jem wszystko i lubię wszystko,mięsko,warzywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 AB Rh+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 też mam rozpiske tej diety na grupe krwi-moniakat-masz tą diete z CALLVITY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKat 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Ja AB Rh+ :) tak Kajmanka z Callvity, ale jest zmodyfikowana o metorę M. Montignaca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 a czy mogłabym wiedzieć co to za dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKat 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 To metoda takiego francuza, nie da sie wytłumaczyć w jednym zdaniu, jedzenie wg tej metody przynosi efekt zadziwiający, ale trzeba ja stosować juz zawsze, wtedy nie ma efektu jojo. Ma to duzo wspólnego z niełączeniem pokarmów i wieczorem nie je się węglowodanów oraz owoców, które je sie rano, wieczorem białko i warzywa, pieczywo tylko na sniadanie, chleba nie smruje się masłem.....tu króluje indeks glikemiczny, produkty z wysokim indeksem podnoszą poziom insuliny we krwi, która szybko opada i znów jesteś głodna. Polecam książki M.M. mozna sie wiele dowiedzieć. A jak juz ma sie swiadomość własnego odżywniania to waga leci mniej wiecej 1 kg na tydzień bez wspomagaczy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Fajna ta dieta :) musze poczytac o niej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 też w wolnym czasie spojrzę na tą dietkę. Jutro jadę z mężem kupić dla nas rowery. HUUUrraaaa! Ale będzie jazda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabia** 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Oj wstyd się przyznać, ze mam w domu książkę o odchudzaniu zgodnie z własną grupą krwi, chyba czas ją odnaleźć i do niej zajrzeć;) dzięki dziewczynki za przypomnienie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala6920 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Hej,przyjmiecie mnie tutaj do swojego grona? A co sądzicie o wspomaganiu odchudzania stosując ocet jabłkowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lermilka 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Dobry wieczór!! :-) Ale ruch ;-) Moja mama odchudzala się octem, w szpitalu wylądowała ;-) jakieś... 45 lat temu :-) Dzięki za informacje o dietach dla grup krwi :-) przeczytam też te książkę :-) jednak na forum można się wiele dowiedzieć :-) Ja dzis na śniadanie kanapka z jajem i papryka, obiad barszcz, kolacja kanapka z serem i papryka plus reszta papryki. Jutro rybę jakas bym zjadła... Smażycie na oleju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 właśnie też się zastanawiałam jak upiec jutro pstrąga, na oliwie czy oleju, bo nienawidzę takiego z folii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala6920 0 Napisano Kwiecień 11, 2013 Ja smażę ale robię to bardzo rzadko. Ale ocet jabłkowy podobno oczyszcza organizm i zmniejsza łaknienie. Zaczynam się dołować bo nie wiem gdzie nabyć teraz Adasia a został mi ostatni,hmmm...Ktoś pytał czy dobrze robić przerwę? Ja robiłam i robię. Pierwszą po około 10 dniach bo miałam wrażenie, że przestała działać. Dziewczyny jak wpisujecie te stopki kiedy rozpoczęłyście i z jaką wagą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach