Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fałszywa ankieterka

najbrzydszy facet na forum

Polecane posty

zyon pomarancza sie zastanawia czy cie zazdrosc nie zeżarła:D ciekawe kogo to tak interesuje?:classic_cool:

Gość fanka Nowego
Ależ Piotrusiu nie unoś się tak, od dawna na Ciebie poluję :) tylko śmiałości mi brak :O:( echh..... żebym choc e-meila do Ciebie miała ......

v34 - mnie jedynie zżera tęsknota ....za słońcem i urlopem :P a wszystkie ankiety są żenujące ale i zabawne :)

Nie unoszę się. Gdybyś mnie widziała to spokojnie mogłabyś potwierdzić że nawet mi brew się nie uniosła. Totalny luz :D Śmiałości, proszę nie wygłupiaj się, śmiało i konkretnie. Nawet jak ci wisi jakoś to strawię, nie czytaj obciągnę :O I będzie dobrze, nawet jak się trochę pokłócimy. :P

Jestem przereklamowany :O Więc spokojnie Androgen, rób swoje. Bo jak będziemy się oglądać za siebie, to z przodu ktoś nam przyyjebie.

sęk w tym, że nowy nie ma maila :-o i nie dlatego, że nie umie go założyć, bo nie wie czy mieszka w mieście powyżej 50 tyś. czy do 50 tyś. ale ile można wiecznie odpisywać rossmannowi 😴 ...nawet sympatia.pl nie prosi go żeby wrócił :(

Gość badz spokojna ranya
Nowy na pewno ma maila.Kiedys mowil ze dwie osoby z forum maja do niego namiar ;) tylko kto?

aż dwie? :D jedna to michail pravda ale kim jest ta druga? :-o

Gość fanka Nowego
Oj Piotrusiu, gdybyś wiedział.... już nie raz ścięliśmy sie na forume.... dajcie meila do Nowego :) Andro ty nie narzekaj, Ciebie też chętnie bym wzięła :P:P fajne masz kłaczki ...mrmrmrmrmrm :D Tylko ,że Nowy.... echhhhh.... Nowy :)

ścieliscie sie?:D:D to jestes jedna z tych co lubią czasem oberwać?:classic_cool:

Mnie? Ale ja jestem brzydki. Ja się do wyrębu lasu nadaję, a nie do "wzięcia" :-)