Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola1234567890222

co zrobić żeby się nie wydało ? :((

Polecane posty

Gość ola1234567890222

Poznaliśmy się rok temu miałam wtedy 25 lat skończyłam studia, on od początku mi powtarzał że najbardziej nie lubi niezaradnych kobiet, że dla niego dziewczyna która nie pracuje to dno :o i w ogóle nie mógłby z taką być :/ i tak tego słuchałam patrzyłam na niego i nie wiedziałam co odpowiedziec bo wtedy ani wczesniej nie pracowałam :o Podobał mi się niesamowicie, był dla mnie ideałem faceta no i mu nakłamałam że pracuje w jakimś urzędzie :o i że na studiach też pracowałam :O ...Potem naprawdę dostałam jakiś stac po studiach ale tylko na 3 miesiące, nie powiedziałam mu wtedy że to staż tylko że zwykła praca za kogoś na zastępstwie. Teraz kończę ten staż a on myśli że kończę normalną prace :/ On mówi że kocha mnie najbardziej na świecie a że mieszkamy od siebie prawie 100 km i cięzko nam bez siebie wytrzymać to załatwił mi prace u swojego najlepszego przyjaciela w firmie :O on chce żebym mu dała swoje CV i że on je zawiezie i to jest tylko formalność :(( ja mu mówię że sama pojade zawiezc ale w sumie jakie to ma znaczenie jak jego przyjaciel zobaczy że ja mam tylko na koncie staż to przeciez mu od razu powie że nie mam żadnego doświadczenia :(( Boże nie wiem co robić, jak się przyznam że nigdzie nie pracowałam nigdy to mnie zostawi i straci do mnie zaufanie, nie wiem co robic :(( nie osądzajcie mnie tylko doradzcie czy jest jakieś wyjscie z tej sytuacji :(((

Gość ela komfaceeela
oj się wkopalas dziewczyno... wiem ze nie na taką rade liczylas.... no ale nawet nie wiem co Ci poradzić...

Gość ola1234567890222
ta praca u jego przyjaciele jest w jego mieście, on chce żebym tam przyjechała zamieszkała z nim i tą pracę znalazł mi własnie po to żebysmy oboje mogli tam razem być i się utrzymać...

Gość chcę autko
ojej Kobietko :) musisz powiedzieć prawdę Ona Cię wyzwoli, ale i sprawdzisz czy potraficie problemy pokonywać :) jeżeli to miłość to zrozumie.

Gość ale przecież ten twój
dylemat to jakieś pierdoły bez znaczenia :). Spróbuj spojrzeć na tę sytuację z boku to sama dojdziesz do takiego wniosku. Czy z tak błahego powodu ten chłopak ma przestać cię kochać? A jesli nawet to znaczyłoby ze jest idiotą

oj ,niemądra Ty....lepiej przestań już brnąć dalej w te kłamstwa. im dalej ,tym trudniej Ci będzie powiedzieć prawde. poproś go o rozmowe i wyjaśnij wszystko.pewnie się wkurzy,ale jak kocha to zrozumie.

Gość gdhghs789
a ja kłamię w cv, koloryzuję i to sie nigdy nie wydało. zaden pracodawca się nie zorientował, więc mozesz dalej sciemniać. inna sprawa, ze jakbym poznała takiego faceta co od poczatku powtarza, że kobieta musi pracować i byc zaradna, to bym go od razu pogoniła, bo to pewnie jakaś lebiega i sknerus, co to liczy, ze zonka bedzie w domu służącą do tego z etatu bedzie przynosic niezłą kasę i urodzi trójkę dzieci nie przerywając pracy nawet na tydzień. nie licz tez na prezenty drozsze niż czekolada z biedronki..

Gość ola1234567890222
ale ja go przez rok okłamywałam że pracuje a nie pracowałam, wymyślałam jakies pierdoły o pracy bo bez przerwy pytał co u mnie w pracy to ściemniałam o jakiś ludziach sytuacjach normalnie masakra :o on się załamanie że ja tak kłamałam dla niego kłamstwo to najgorsza rzecz na świecie :o :((( już się zastanawiam czy nie jechac do tego jego miasta jakoś potajemnie i szukac pracy cały dzień gdzie indziej ale prawdopodobieństwo znalexienia jest minimalne no i on będzie się dziwił że nie chce pracować w biurze u jego kumpla tylko szukam jakieś innej :O

Gość ola1234567890222
gdhghs789 ale przecież pracodawcy a jak nie oni to księgowośc w firmie potrzebuje świadectwa pracy choćby do obliczenia wolnych dni, a ja co powiem że wszystkie świadectwa zgubiłam :o W sumie on nie robi mi żadnych prezentów poza kwiatkiem raz na jakiś czas, widze że jest sknerą i nie należy do osób które będzie obsypywac mnie prezentami... on uważa że kobieta powinna sama na siebie zarabiać ale mniejsza z tym, nie wiem jak wyjśc z tych kłamstw :o

Gość pij magnez
to koop dla niego w dupe, szkoda czasu dla takiego frajera, ja mam swoje lata i jesli tez bedziesz je miala to wspomnisz moje slowa

Gość Truskawkowa mama ...
26 lat na karku i 3 m-ce stażu doświadczenie :) Łatwo Ci nie będzie znaleźć pracę.

Gość gdhghs789
a moze go olej? sama zarabiam niezłą kasę, ale uważam, ze życie ze sknerusem, to porażka. naprawdę ciężko będzie. wg mnie trudniej to wytrzymać niż alkoholizm

Gość ola1234567890222
o Boże po prostu zaraz się załamie :o tak 26 lat i tylko staz w moim mieście ciężko znalexc jakąkolwiek prace, tu króluje nepotyzm wszędzie !!! Szukam teraz co dzien pracy, chodze roznosze cv i nic nie mogę znalexc :o teraz skonczylam staz i brakuje mi na wszystko pieniędzy :o jeszcze ta sytuacja z facetem :o :((((

Gość ola1234567890222
:(((

Gość gdhghs789
możesz powiedzieć, ze ta praca była na czarno, więc nie masz zadnej dokumentacji i w cv możesz wpisać tylko ten staż- chociaż to chyba troche nie bardzo pasuje do pracy w urzędzie. trzeba było lepiej sciemniać. albo że to był cały czas bezpłatny staż czy praktyki studenckie/wolontariat i że głupio ci było przyznać, że robisz za darmo, ale płatnej pracy nie udało ci sie znaleźć. wtedy wyjdziesz przed tym swoim centusiem na robotną babę i tylko troche kłamczuchę.. tak czy siak, wg mnie jak zamieszkacie razem i będziesz musiała mu oddawać kase za bułki i jogurt z biedry, podczas gdy twoje koleżanki dostaja bez okazji niszowe perfumy za 5 stów i sa zabierane na niespodziewane wakacje przez swoich facetów, to ci ten gentelmen zbrzydnie. nawet jak sama bedziesz mieć juz pracę

Gość Master Zombie
Skarbie, zrub mu rimming ;-)