Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ma,gd,a

Odbiłam faceta :)

Polecane posty

Gość Ma,gd,a

Tak jak w tytule. Odbiłam faceta:) Naprawdę super ciacho z niego;). Wiedziałam, że mu się podoba, oczka mu się świeciły na mój widok. Jego już ex dziewczyna (Jupi!) jest przeciętna, stać go na kogoś ładniejszego. Ona niska, przygruba brunetka, po maturze. JA wysoka, długonoga z blond włosami do pasa, pani inżynier:D. Nie uważam żebym zrobiła coś złego. Póki para nie jest narzeczeństwem, czy małżeństwem - to można "odbijać" ;).

Gość Ma,gd,a
podobam, bo * :)

Gość Jeszcze tego
pożałujesz.

I pewnie myślisz że jak Ty mu się znudzisz to on do innej nie pójdzie tak jak to zrobił ze swoją byłą?? :D

nie mamy wplywu na to komu sie podobamy, ale odbijanie z premedytacją jest załosne, a wiesz czemu? skoro dał sie odbić komus, to wiecej niz pewne ze i kiedys tak samo postapi z toba. a to, ze z tamta byl oznacza, ze musiała mu sie podobac, moze potem rutyna sie wkradla i dlatego tak wyszło :) Ale moze byc tez tak, ze on do niej wroci.

Gość zniszczonesiano...
wiedz ze istniej ladniejsze od ciebie,wiec..nie cieszylabym sie tak :)

Dupek nie facet ,ustaw się w kolejkę bo bedziesz następną którą jak sie znudzi to zostawi a zło do Ciebie wróci możesz być pewna i nie masz czym się chwalić bo to jest odrażające.

Gość Ma,gd,a
Oj tam oj tam. Nie zrobiłam tego z premedytacją, nie narzucałam mu sie. On jej nie zdradził ze mną. Po prostu: spodobałam mu się. Czułam jego wzrok na sobie, często dzwonił pod byle pretekstem, pisał, był bardzo pomocny. Ja nie protestowałam:). W końcu powiedział mi, że się we mnie zakochał i tego samego dnia zerwał ze swoją dziewczyną. Jestem naprawdę szczęśliwa, w życiu żaden facet mi się tak nie podobał:)

Gość Uzależniona od...
No tak, skoro facet nie był z nia nawet zaręczony to miał prawo odejść. To jest w końcu okres poszukiwań. I to wcale nie znaczy, ze jeśli będzie miał żonę to ją też zostawi gdy pozna inną która mu się będzie podobać. Moze przecież traktować poważnie przysięgę małżeńską. W tym przypadku jednak tej przysięgi nie było.

Gość Ma,gd,a
Dlaczego dupek? Według mnie zachował się bardzo fair, zarówno w stosunku do mnie jak i do swojej dziewczyny. Czyli wedle Twojej logiki, powinien nadal być ze swoją już byłą dziewczyną, dla zasady " NIE ZRYWAĆ" ? Oszukiwanie jej i siebie, byłoby fair?

Gość Ma,gd,a
Tak, też jest inżynierem:)

Gość Lasius flavus
Coz, taka kolej rzeczy, jedni sie poznaja, inni zrywaja :) Normalna sytuacja, widac uwaza cie za atrakcyjniejsza i juz :) Poza tym, gdyby tamta naprawde kochal, nie odszedlby od niej :p Nie ma co rozmyslac, na swiecie takich sytuacji sa miliony :p

A jeżeli też inżynier ,to zdecydowanie pani inżynier jest lepszą partią:D Jakby nie było ,to ten sam poziom. Tylko pamiętajcie żeby równocześnie magisterium zrobić :classic_cool:

Gość Ma,gd,a
Uzależniona od... Wiem, dziękuje:)

Gość Ma,gd,a
Oboje mamy ukończone studia magisterskie na Politechnice Wrocławskiej. :) On jest starszy ode mnie 5lat, ja w tym roku się broniłam, kilka miesięcy temu zerwałam z chłopakiem. Myślałam że już zawsze będę sama, nikt mi się nie podobał. Aż tu nagle..:) poznałam go i oszalałam!

Gość Lololka:)
Uważam, że Twój facet zachował się fair. Szczęścia Wam życzę!!:)

Gość bbieg
dałaś mu już popiescic swoją broszke w nagrode ,ze tamtą zostawi ?? :)

Pamiętaj że kiedyś skończysz tak samo jak ta bieda dziewczyna. Jak komuś zrobisz krzywdę to wróci do ciebie bezczelna dziewucho jeszcze się tym chwalisz

Gość Niebiessskoooka,,
a w jaki sposob ona zrobila krzywde tej dziewczynie?

Gość Ma,gd,a
No właśnie tez nie wiem, w jaki sposób zrobiłam krzywdę tej dziewczynie???

Gość ap ap
tamta go kochala, a ona jej go odbila. I tamta teraz cierpi.

Gość takalednakobitka123
Żonatych i mężatki też się odbija znam takie przypadki ale uważam to za przegięcie.

Gość jygggh
Najśmieszniej będzie, kiedy ktoś jej odbije tego faceta. Ta druga na pewno będzie szczęśliwa. I nie będzie miała żadnych wyrzutów. Ależ to będzie zabawne... :-) :-) :-)