Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violli24

panowie - czy ciało jest aż tak istotne?

Polecane posty

Gość violli24

jestem bardzo ładna dziewczyną, podobam się facetom. Mam ładną buzię i jestem zgrabna. Ale.... jest coś czego nie widać na co dzień, otóż mam troszkę obwisłe piersi, taki flaczkowaty brzuch i trochę rozstępów na udach i brzuchu. Wszystko przez to, że kiedyś sporo przytyłam i potem schudłam. Kiedy sie to działo byłam z chłopakiem w związku. Na bieżąco widział jak moje ciało się zmienia, przywykł do tego. Teraz jestem sama i niedawno poznałam chłopaka. Bardzo mu się podobam i boję się że ma wyobrażenie na temat mojego ciała jako czegoś równie pięknego. Zaczęliśmy sie spotykać ale boję się bliskości, wstydzę się przed nim rozebrać, bo może czar pryśnie?? Panowie jak podchodzicie do tego? czy śliczna dziewczyna z takimi mankamentami to tragedia?

Gość mtreas
NO PEWNIE.tutaj wszystkie samotnice są piekne i robią autoreklame buhaha

Gość prawictwo pospolite122
ciało nie jest istotne ..Mi celulit nie przeszkadza .. ale jestem przeciwnikiem kobiet , które wnoszą 90 kg na wage.

Gość violli24
czy ja tu podałam jakieś namiary na mnie? kontakt? żebym miała sobie autoreklamę robić? to nie moje zdanie tylko zdanie osób trzecich i nie musisz wierzyć. jeśli ci będzie łatwiej, to możesz odpowiedzieć na moje pytanie jako ogólne abstrahując od mojego konkretnego przypadku.

Gość pytanieMam
kobieto, jak facet sie zakocha, to nie. Jesli nie kocha, to tak

innymi słowy wole panne z celulitem która ma 54 kg wagi niz panne bez celulitu ktora waży 92 kg ..

Gość violli24
nie mam cellulitu, tylko trochę obwisłe piersi i brzuch pozbawiony jędrności + rozstępy ( blizny ) . w ubraniu tego nie widać

Gość dunbergia
nie posraj się durna lalo z tymi cyckami masz pustkę w durnym łbie i tym sie raczej martw jak można wysmażyć taki głupawy, infantylny tekst ile masz iq? 10?

Gość bbieg
jak się lubisz ruchać to wygląd nie ma znaczenia :)

Gość FFRVGGY
ja mam cellulitu od groma a waze 48:/

Gość nie pocieszy Cie to co napisze
ale tak - faceci patrzą na ciało tak jak i kobiety, chciałabyś faceta z tłustym torsem i obwisłych brzucholem? napewno nie (choć napiszesz, żę być to zaakceptowała bo przecież kazdy na wady:o ale napiszesz tak tylko dlatego, żę wymagasz by Ciebie zaakceptowano).

Gość jaaaaaaa... PAN
hahah na cafe sie nie nadajesz bo tu wszystkie mają cycki 45 stopni w górę, a faceci minimum 20 cm :D więc wyluzuj i nie ukrywaj niektórzy właśnie takie uwielbiają

Gość pytanieMam
dunbergia coś w tym jest. uwierz mi, jestem ładna, ale z moim pierwszym partnerem (teraz mam już kolejnego), ale z tamtym nie miałam wspólnych tematów. Mimo że lubiłam się kochać, jestem ładna, on nie był zbytnio atrakcyjny, więc mógł się cieszyć, że mu się trafiłam, to i tak mnie rzucił, bo nie był w stanie być z kimś, z kim nie ma wspólnych tematów. Tak wiec wierz mi, faceci nie tylko patrzą na dupe i cycki. Stąd sie bierze, ze np przelecą jakąc pannę (bo chce im sie seksu), ale uciekają i nie chcą sie z nią związac. Bo facetom nie tylko potrzebny jest seks, chcą miec tez kompana.

Gość violli24
17:02 [zgłoś do usunięcia] dunbergia ile masz iq? 10? 138 jesli cię to na prawdę interesuje, ale nie widze związku. co ty tu widzisz durnego?

no i co ze tak wyglądają ? Przeciez ładne są ..

Gość violli24
17:04 [zgłoś do usunięcia] nie pocieszy Cie to co napisze Ja to wiem, ale nie pytam czy wygląd nie ma znaczenia. Pytam czy jeśli ogólnie dziewczyna odbierana jest za atrakcyjną to takie mankamenty, na co dzień niewidoczne mają duże znaczenie.

Gość violli24
17:09 [zgłoś do usunięcia] prawictwo pospolite122 no i co ze tak wyglądają ? Przeciez ładne są .. poważnie? :-) moje mają troche większe otoczki i przez to jest jeszcze gorzej..

Gość pytanieMam
Autorko! Zrozum, że np. facet z obwisłym brzuchem moze niektórych obrzydzać. to kobieta też może. ale to nie ma znaczenia jesli ktos cie pokocha.

Gość violli24
ja to rozumiem, ale mój brzuch nie jest obwisły, moje piersi też nie do końca. Po prostu nie są idealne, a boję się że takie on ma o mnie wyobrażenie.

Gość pytanieMam
ja tez sie wstydzilam rozebrac, ale facet zawsze prawil komplementy i bylo jakos latwiej. a pozniej to sie wgl przestalam przejmowac i robilismy to nawet w dzien gdy bylo jasno. a kiedys to chcialam wylacznie po ciemku bo sie wstydzilam. to naprawde piekne ze tak sie staral zebym sie nie wstydzila i na poczatku robil wszystko zebym czula sie lepiej- ciemno, komplementy i pozycje w ktorych sie nie wstydzialm. a teraz jestem gotowa gdy jest jasno, w kazdej pozycji, nawet gdyby miala odkrywac moje wady. nie przejmuje sie tym. i po tym jak sie przestalam przejmowac, seks stal sie o wiele lepszy. DUZO zalezy od panow, tak wiec panowie, wazne jest stworzenie milej atmosfery dla kobiety. dla was SEKS to SEKS, a dla kobiet to straszne wyzwanie, ujawnienie swoich (wg kobiety) kompleksow.

Gość bbieg
jestes poj.ebana ,nie umiesz docenic tego co masz ,tylko szukasz wad na siłe

Gość pytanieMam
faceci zawsze mają wyobrazenie, ze kobieta jest idealna. mysla ze ma duze, jędrne piersi - nie widzą puch-up, piekna pupe (niektore nosza majtki korygujace ;p ), wysmukłą talię (bo ubieramy rzeczy w ktorych ladnie sie prezentujemy), piekna cere (makijaz). to nie ich wina ze maja wyobrazenie ze jestesmy idelane. to normalne, ze sądzą, ze jestemy perfekcyjne. same doprowadzilysmy do ich oglupienia.

poważnie? moje mają troche większe otoczki i przez to jest jeszcze gorzej.. ta z lewej na zdjęciu, ktory wkleiłas wcale nie ma brzydkich piersi.. Wiem jak wygladaja brzydkie piersi

Gość dunbergia
a jeśli wejdzie tutaj zaraz z 6-7 facetów i napisze, że ciało nie jest dla nich istotne, to wówczas co? Da ci jakiś niezbity dowód? Trudno zauważyć niedorzeczność takich pytań i zrozumieć dlaczego osoba stawiająca je MUSI mieć niskie iq? Szkoda słów na takich ludzi. Czy muszą sie tacy nudzić (retorycznie...)

Gość violli24
dzięki :-) jednak mimo wszystko boję się, on miał z tego co wiem sporo partnerek. Obawiam się, że na ich tle wypadnę blado :-(

Gość pytanieMam
moj obecny mial przede mną ladniejsza ode mnie. naparwde, przesliczna, wyglada jak dziewczyna z okladki, mogalby sie wgl nie malowac, bo ma piekna proporcjonalna twarz. ale woli mnie. uwaza ze to ja jestem piekna. widzisz, jesli wyglad i charakter spasują facetowi, to to jest idealne polaczenie.

szczupłą kobieta nigdy nie bedzie miec tak brzydkich piersi jak otyła .. Najbrzydsze biussty jakie widziałem zawsze należały do kobiet z nadwaga

Gość violli24
dunbergia co mi to da to już moja sprawa, niedorzeczna jest Twoja obecność tutaj. Dajesz wyraz temu, jak Tobie się nudzi. Każdy ma jakieś kompleksy łącznie z Tobą, nie raz zastanawiałaś się nad takimi przyziemnymi sprawami. Ja miałam kaprys założyć temat tego dotyczący, nie widzę w tym nic dziwnego. Jeśli na podstawie tego faktu oceniasz moje IQ to zastanów się, jak to świadczy o Tobie ? :-)