Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violli24

panowie - czy ciało jest aż tak istotne?

Polecane posty

Gość sdsda
Niestety ciało to jedyny atut dla przystojnych panów, a zwłaszcza twarz.

Gość prawictwo pospolite122
ale większosc ludzi nie jest idealna .. te piersi poniżej zaś na pewno nie sa idealne http://e.smog.pl/s7495/bbab02740005927b500a1647 ale tez nie odpychają i nie są obrzydliwe .. A jak juz wczesniej wspomniałem obrzydliwy biust mogą miec tylko otyłe panny

Nie skupiaj sie na tym by wyglądac jak Afrodyta , bo tacy ludzie sa tylko na filmach Jesli będziesz pewna siebie jak te panny http://e.smog.pl/s7495/bbab02740005927b500a1647 to automatycznie zyskasz na atrakcyjnosci w oczach każdego faceta .

Gość violli24
chyba nie jedyny,bardzo dużo komplementów usłyszałam na temat mojego charakteru i intelektu. Jednakże wygląd tez jest istotny, wiadomo. Twarz mam bardzo ładna, sylwetkę też, problem zaczyna się dopiero nago

O atrakcyjnosci stanowi pewność siebie , a nie idealne ciało

Gość violli24
prawictwo dzięki :-) jednak coś mi daje ten temat, mimo jego pozornej "niedorzeczności" :-)

trenuj pewnosc siebie

Gość pytanieMam
violii, idź sie leczyc, zaden facet nie chce miec zakompleksionej kobiety

Gość fghjkk
nikt więcej się nie wypowie?

Gość violli24
17:40 [zgłoś do usunięcia] pytanieMam violii, idź sie leczyc, zaden facet nie chce miec zakompleksionej kobiety hahaha no to pokaż mi kobietę, która nie ma kompleksów :-D

Gość GłupeknieKobieta
ja bym nie mogla byc w zwiazku z kims kto narzeka na swoj wyglad i ocenia zwiazek przez jego pryzmat bojac sie ze im bede starsza, im bardziej mi cialo obwisnie, to mnie rzuci. jak w tym wieku mas takie myslenie to co dopiero potem

Gość violli24
21:19 [zgłoś do usunięcia] GłupeknieKobieta ja bym nie mogla byc w zwiazku z kims kto narzeka na swoj wyglad i ocenia zwiazek przez jego pryzmat bojac sie ze im bede starsza, im bardziej mi cialo obwisnie, to mnie rzuci. jak w tym wieku mas takie myslenie to co dopiero potem Ja nie narzekam na swój wygląd, bo gdybym to robiła to wiedziałby o moich obawach i sam mógłby sie wypowiedzieć, a co za tym idzie nie miałbym potrzeby zakładać tego topa. Ale kompleksy mam, jak każdy. Forum jest anonimowe więc moge się tu wygadać i zapytać. Nie boję się też starzenia, bo i facet się starzeje. Troszkę sobie dopowiadasz zmieniając treść tego tematu. Poza tym ja nigdzie nie pisałam o związku :-)

Gość violli24
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Owszem jest
Zalezy dla kogo i w jakiej sytuacji. Dla milosnika estetyki i takiego co ma wymagania z dupy - musisz miec "idealne" cialo. Normalni faceci rozumieja, ze nie jestes dziewczyna z okladki. Ktos chce miec idealna laske to niech sam soba cos reprezentuje i poszuka sobie modelke, celebrytke a nawet z ich cialem jest roznie ;) Najwieksze wymagania i chamskie odzywki jesli przytyjesz 2 kilo maja prymitywni, chamscy ludzie. Taka prawda.