Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świat pełen wariatów

Kobieta która trzymała te trzy noworodki w zamrażalce

Polecane posty

Gość świat pełen wariatów

Skąd wiadomo że nie było ich tam więcej i nie podawała ich gościom na obiad?

Gość niespodiewanasmeirccc
Swietny pomysl i ludzie nie jedza swineczek tylko ludzkie mieso

Gość annia.....................
Nie mogła się z nimi rozstaać.obok zwok było jedzonko .No nie !!

Gość 234kerfqwoxrhf
mysle ze jeszcze bardziej powinni zaostrzyc ustawe aborcyjna!!!!!! to pomoze!!!!! jeb**** katoland

Gość wszystko mnie boli :(((
a jej męża prokurator wypuścił, bo oczywiście roztargniony żuczek nic nie zauważył przez lata :D

Gość erwerwerw
no racja... :p chciała po prostu miec z czego utrzymac pozostałe 4 dzieci, podobno nie byli rodziną patolgiczną, jakby mieli 7 to by nie byli w stanie zyc... i staliby sie patolami... swoja droga jak to musiało byc, młodsze dziecko gadało do mamy, że chce frytki, a ona, ok, leza na drugiej półce, obok Maciusia?? LOL

Gość no niestety
Ale patolami stali sie w momencie zabojstwa. Mogli oddac do adopcji, zostawic w szpitalu po porodzie, lub najzwyczajniej sie zabezpieczac - a jak nie stac na gumki to celibat jest najlepsza antykoncepcja.

Gość Agusia:)))))15
W zamrażarce, a nie zamrażalce.

Gość no o nooo
dajcie linka

Gość kmnkjlo
nie słyszałam o tym i jak się dowiedziano, że trzyma te dzieci w zamrażalce? wg mnie musi być chora psychicznie... dewiant emocjonalny

Gość erwerwerw
celibat całe zycie, daj spokój... poza tym facet ją posuwał , sam ich nie zrobil, a to ona musi teraz siedziec

Gość erwerwerw
po prostu byla w ciazy, a potem nagle schudla, wraca do pracy bez brzucha, a dziecka ani widu, ani slychu=- myslano, że je sprzedała, ale policja zrobiła w domu przeszukanie

Gość Khadi
masakra, mogla oddac albo abortowac ( nie oszukujmy sie w polsce podziemie aborcyjne bardzo dobrze dziala i nie jest tak drogo)

Gość takitamsobie...
234kerfqwoxrhf mysle ze jeszcze bardziej powinni zaostrzyc ustawe aborcyjna!!!!!! to pomoze!!!!! j****** katoland xxxxxxxx a co tu ma do tego ustawa aborcyjna spierdolino ty głupia? Jedno i drugie mord. Połowie matek polecam zachowanie tej mamusi. Co za tym idzie? Same plusy. O połowę mniej pierdolonej patologii w przyszłości mniejsze bezrobocie przeludnienie a co istotne na dzień dzisiejszy zmniejszy problem głodu, gdyż takie dziecko być może przyszły bandyta złodziej pedofil(bo co innego może być z takiej matki?)może posłużyć do celów spożywczych, schabik goloneczki watrobki nóżki w galarecie, same specjały. W następstwie traumy owe mamuski strzelają sobie samoboja i takiego paszteta mielimy na co? Na pasztet:) więc skończmy te targifarsę i linczem a spójrzmy na korzyści gospodarcze płynące z takich zachowań:) spójrzmy jaką te mamusie morderczynie waszym zdaniem oddają przysługę społeczeństwu, należy ją oczywiście odpowiednio spożytkować:) gorąco popieram:)

Gość no to może mnie oświeć
podziemie aborcyjne może i świetnie działa, ale nie dla biednych i nie dla osób na wsi bez znajomości. Tak, znajomości :) - lekarze boją się i wbrew pozorom nie jest tak, że dzwonisz mowisz: poproszę przywrócenie miesiączki, a lekarz na to: proszę bardzo należy się 5 kafli. Żeby nie było - w ramach eksperymentu próbowałam kiedyś dzwonić i pytać :).

Gość erwerwerw
niedorgie podziemie aborcyjne... bucahcacha... zastanów sie co gadasz. jak kogoś nie było stac na gumki, to na aborcje na pewno bedzie... ludzie zarabiają po 800 zł, i wydają cała wypłae w 2 dni...

Gość takitamsobie...
Oo i ilość sierocincow by się zmniejszyła i przestałaby z nich patologia wychodzić. No same korzyści, same korzyści. Jestem za:)

Gość erwerwerw
mężowi nie b moga postawic zarzutów, bo nie ma obowiązku donosu na osobę z rodziny, wręcz przeciwnie, mozna odmówic zeznań jak jest podejrzana blizka osoba

Gość erwerwerw
no to może mnie oświeć- serio? ale przeciez dają nawet ogłoszenia o tym w gazetach... w sumie dziwiłam sie strasznie, ze sie nie boją tego robic

Gość takitamsobie...
Ja zapraszam do dyskusji na temat korzyści takich zachowań. Zastanówmy się razem jakie jeszcze mogą płynąć i skończmy te ciągle narzekania i krytykę:)

Gość yaniemogi88
przeszukajcie zamrażarki na wszystkich wsiach!!! - zobaczycie ile noworodków znajdzie się między bigosem a mielonym!!!

Gość yaniemogi88
nie zapomnijcie również przeszukać beczek na kapustę!!!

Gość takitamsobie...
Ech do narzekania i linczowania to wszyscy a pozytywów to już nikt dostrzec nie chce mimo że tyle ich wymieniłem:(

Gość qweqweqwewq
ja w mojej sortuję odpady... :p tzn papier, szkło i plastik

Gość takitamsobie...
Miesko z tych patomaluszków byłoby wyśmienite tak mniemam do bigosku:)

A mnie zastanawia taki fakt bo w wiadomościach mówili że ta kobieta ma chyba córkę 22 letnią.. Czy Ona nie widziała po matce że ta jest w ciąży i co się stało z jej rodzeństwem?? Tym bardziej że ta kobieta to jakaś chudzinka więc nie mogła ukryć ciąży... Rozumiem że po grubszych kobietach może być nie widać brzuszka...ale przy takiej szczupłej sylwetce to od razu widać..

Gość takitamsobie...
A z tych mamusi to mielone również byłoby palce lizać

Gość nondogmatiffff
Ustawa aborcyjna nie ma tu nic do rzeczy.Dziecko można oddać w tzw oknie życia.Na wybór zabicia nawet całkowity zakaz aborcji nie ma wpływu.Nie pierdolcie tu głupot co poniektórzy jak np"autor"postu z 19:12.