Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjaciel potrzebny od zaraz

Czy mozliwa jest przyjazn z bylym kochankiem?

Polecane posty

Witam. Mam pytanko. Czy mozliwe jest aby pozostac w przyjaznsch stosunkach z bylym kochankiem? Mam zamiar zaprzestac uprawiac z nim sex, ale nie chce go do konca stracic bo z nikim sie tak dobrze nie rozumiem jak z nim. Udalo sie to komus z Was?

Kurwa, jak można takie pytanie zadać na forum? Jak uzyskasz kilka pozytywnych odpowiedzi, to poprawią Ci one humor? Przecież nikt nie wie jak było między wami i nikt nie jest wróżką :-)

Czy wchodzi w grę przyjacielski stosunek seksualny od czasu do czasu? Wiesz, w imię przyjaźni?

Co sie puszysz Androgen. Uważaj, bo pękniesz. :P

Nie sex nie wchodzi juz w gre. Tzn chcialabym zeby nie wchodzil ale niewiem czy bede sie umiala powstrzymac.

Androgenie nikt z Was nie zna mojej sytuacji. Poprostu chcialam wiedziec czy jest mozliwosc zaprzyjaznienia sie z osoba z ktora uprawialo sie wczesniej sex. Zajebisty sex.

A, czyli on już cię nie chce do róóchania, a ty za wszelką cenę chcesz mieć z nim kontakt, tak?

Gość psyttt32
nie wiem, ale kochanek i do tego jeszcze były.. i ma być przyjacielem ??? chcesz się zastanawiać albo słuchać jak mu jest z kolejną kochanką??? bez sensu ... z facetami się kończy i poznaje kolejnego :)

Gość psyttt32
Androgen - Twoja zarozumiałość jest śmiała... ciekawe czy w rzeczywistości też :)

Nie. On mnie chce ruchac dalej, ale ja juz nie chce. Nie jetem desperatka Bo ;)

Nie ma rzeczy niemożliwych. Ja rozmawiam ze wszystkimi swoimi byłymi, kontakty są poprawne, ale to nie jest przyjaźń. Co nie znaczy że kiedyś nie będzie inaczej.

Psyttt tak bo nasz romans polegal na przyjazni i sexie. Sex chce wykluczyc i tak sie zastanawiam czy jest to mozliwe?

Gość stillo20
no chyba napisala ze zamierza zakonczyc spotkania na sex wiec stosunek seksualny raczej nie wchodzi w gre. na twoje pytanie trudno odp jednoznacznie. jesli facet traktuje cie rowniez jak przyjaciolke nie tylko do sexu to tak. jesli spotyka sie z toba glownie dla doznan seksualnych to raczej nie bedzie chcial sie spotkac tylko na kawe. sama ocen jakie jest jego podejscie wobec ciebie.

Skoro dobrze cię posuwał to co stoi na przeszkodzie by dalej to robił? Androgen, ty, ty, ty. :)

Gość psyttt32
Bó - hahah wierzysz w to że on nie chce seksu = na bank o to mu chodzi , taka wiesz... dodatkowa opcja jak by się nie udało... no sorry ale nie ma inaczej... Chyba oni powinni podjąć decyzje po co się spotykają , bo chyba nie na ploteczki :) no sorry.....

Gość psyttt32
hahhaah życie nie polega tylko na posuwaniu !!!! no kurwa... chłopaki i dziewczyny ... opanujcie się ... hahha :)

On rowniez traktuje mnie jak przyjaciolke. Bo poprostu nie chce juz wicej sie z nim ruchac ;)

Dobrze sie ze soba czujmy, swietnie sie rozumiemy, sex byl boski, ale ja juz tak nie chce. Chce wykluczyc sex.

Jeśli wykluczysz seks, to on straci zainteresowanie. I nie będziesz miała nic. Czyli jakieś tam sporadyczne kontakty i to wszystko.

Jesli nie bedzie chcial wylacznie przyjazni to udowodni jakim byl przyjacielem ;)

Gość jkjkjkjkzjkjkk
a jaki jest powód twojego niechcenia ? skoro wszystko jest super to o co chodzi ?

Wiem ;) Dlatego zapytalam na publicznym forum by znalesc choc odrobine nadziei. Mimo wszytsko sprobuje, a jak sie nie uda to trzeba bedzie i z przyjaciela zrezygnowac.

A powodow mam tysiace. Poprostu nie chce sie juz z nim bzykac i tyle. Jest mi potrzebny jako przyjaciel, sex natomiast wszytsko psuje.

Gość jkjkjkjkzjkjkk
hm rozważając to z perspektywy męskiej , to wioski mam rozbieżne od twoich , seks wszystko poprawia , a dobry seks jeszcze bardziej

Gość jkjkjkjkzjkjkk
tym bardziej

Tak, jest to możliwe:) A przyjaźń damsko - męska istnieje:) Wszystko zależy jednak od tego jak obydwoje zapatrujecie się na taki układ. Najprostszym sposobem przekonania się o tym będzie rozmowa z nim:)

Gość chyba za dużo masz
korzyści z jego strony i dlatego nie chcesz tego uciąć myślę,ze to on zaniechal kontaktów z tobą a ty na siłę jak ta wesz chcesz górować,myślałby kto jestes wyrachowana suką ,czuc cię na odległość

Gość oczywiście że nie
ma przyjażni damsko-męskiej, nie mydl nam oczu,rzucił cię a ty na siłę powojku chcesz mieć z nim kontakt a ma uregulowaną juz przeszłość czy żona nadal w tle?