Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka89

waga stoi w miejscu...co zrobić?

Polecane posty

Gość zuzka89

Hej :) Mam problem z moją wagą. Otóż pomimo trzymanie się diety (wykonanej przez dietetyka) oraz częstej aktywności fizycznej nie jestem w stanie schudnąć ;/ waga spada o 1 kg potem znowu wraca do poprzedniego stanu. Dodam, że mam Hashimoto, ale zrobiłam TSH i wyszło w normie, więc nie wiem czy ma to wpływ na to, że nie mogę schudnąć. Co do aktywności fizycznej to chodzę średnio 4 razy w tygodniu na zajęcia typu fitness albo indoor cycling. Do tego raz w tygodniu chodzę też na basen. Diety trzymam się bardzo bo mam silną wolę. Oczywiście zdarza mi się czasem odstąpić od diety, ale to bardzo rzadko. Wiem też, że skoro wykonuję często ćwiczenia to mogę nabierać mięśni i przez to mogę nie widzieć różnicy w wadze. Ale ja nawet po cm nie widze różnicy ;/ nie wiem już co mam zrobić...czuje się bezradna i dalej niezadowolona ze swojego ciała. Możecie mi doradzić w czym robię błąd? Zastanawiałam się długo nad zakupem jakiś tabletek, ale dla mnie to ostateczność a jak już to takie na bazie naturalnych składników. Doradźcie proszę co mam robić bo mnie to już przerasta ;(

To jest prawidłowa reakcja organizmu, czasami waga stoi nawet 1 miesiąc, nie przerywaj diety tylko przeczekaj ten czas:)

Gość zuzka89
no właśnie problem w tym, że jestem już 3 miesiące na diecie i nic :(

Gość Arizona2027
zuzka89, Wejdz sobie na forum sfd.pl - dział Ladies - http://www.sfd.pl/Ladies_SFD-f403.html tam widziałam kilka dziewczyn z Twoją chorobą, które bardzo ładnie redukują dietę. Prawdopodobnie masz dietę do poprawy, bo po 3 miesiącach jakieś efekty nawet minimalne powinny się pojawić.