Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to załatwic

nie udostepnilam lokatorce wifi ;/

Polecane posty

witam, mam sprawe taka, ze zamieszkala u mnie kolezanka, na poczatku w calym bloku nie bylo okablowania, wiec obie mialysmy internet na pendrajwie, a teraz zamonotwali mi routera... podac jej haslo? zadac dodatkowej kasy za to?

Gość skjcbdcdwqef
ogladnij ojca chrzestnego. ja nie moge dojsc do siebie ogladalam caly dzien trylogie

Gość Gidda09898
Oczywiście, że udostępnić, przy czym jeżeli mieszkacie razem, powiedzieć koleżance, żebyście składały się na pół na opłatę za Internet. Proste.

Gość no i dobrze
a co, ona ma pretensje, że jej nie dałaś, czy co? jeżeli chcesz to podaj, ale chyba nie masz obowiązku .Jeżeli podasz, to niech płaci połowę i finito. A jak nie chce, to niech sobie kupi neta. Darmo nie podawaj, z jakiej paki? To w ogóle hasla na router nie daj i wszyscy sobie będą ciągnąc, no bez przesady. Chce, to połowa, nieważne, że to wi-fi. Nie chce, to jej bajka czy sobie gdzie indziej kupi, czy też nie. Nie dawaj się wykorzystywać.

Gość skjcbdcdwqef
dlaczego ona musiala umrzec? dlaczego corka majchela corleone? ich zycie juz nie bedzie takie samo. on znowu zawiodl swoja zone

dzieki macie racje, ona ostatnio do mnie przyszla i mowi, ze net jej sie skonczyl (poczatek miesiaca, ona miala 10GB i juz zuzyla limit :/ ) tak jakby chciala na mnie wymusic...ale nie mowila nic..albo ciagle mowi "masz telewizor ale ci fajnie' ... eh podam jej hasło, a jak ona sie nie zaoferuje sie płacic mi pół to moze wtedy zmienie hasło? czy to nic nie da/?

Gość Niech spada...
...na drzewo :-)

Gość skjcbdcdwqef
jak mam dalej zyc? wlasnie skonczylam ogladac trylogie ojca chrzestnego. niesamowita, piekna histoira. ogladalam caly dzien, nigdzie nawet nie wyszlam a teraz nie moge dojsc do siebie, nie moge zasnac. jak dale zyc? dlaczego ona musiala umrzec? dlaczego corka majchela corleone? ich zycie juz nie bedzie takie samo. on znowu zawiodl swoja zone. cos w moim zyciu zmienilo sie na dobre po tym filmie.