Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz_podkarpackie

Moja dziewczyna nie dba o higienę

Polecane posty

Gość jak jestes chamem to sie
nie oduczysz tego tak jak i chamstwa się nie da oduczuć tak i bycia brudasem:( wiec zostań ze swoja dziewuchom i nie marudź, żę brudas z niej bo ona znosi dzielnie Twoje chamstwo:)

Gość Taki oto chaotyczny post..
no sprawa jest chyba prosta :) najnormlaniej powiedz jej to w spokojny sposób i powiedz jej dokładnie to samo o tutaj napisałeś, ze bardzo ci na niej zalezy, ale przeszkadza Ci ten fakt i zeby o sbie bardziej dbała, kup jej w prezencie zestaw do higieny, żel pod prysznic, balsam do ciała i niech uzywa.

Gość 29 l nathalie
Nienawidzisz też słownika ortograficznego. Ale się dobraliscie brudaska i analfabeta

Gość kora82
No niestety idealów nie ma. Mozesz ja zamienic na glupia rozpieszczona ksiezniczke ktora ZAWSZE jest cala pachnac. Ale na taka musisz robic. Bo kobieta na maxa zadbana potrzebuja na to mnostwo czasu i kasy. Wiesz co dbanie o higiene wynosi sie z domu. Jej tego nie nauczyli. Bo ja jest biedna to jej rodzice na wszystkim oszczedzali i ona na tym przykladzie starala sie to robic dalej. Masz wybor ja czyli dziewczyne ktora Ciebie nosi na rekach albo typowo wypindrowana zadbana mega laske ktora na tekach Ty bedzisz nosil ale kompletnie niezyciowa. Oczywiscie sa asi i zadbana i w maire zyciowe ale pewnie jakim osobnikiem jak TY z odchylami by sie nie zaiteresowala bo takie znaja swoja wartosc.

Twoja dziewczyna może zmienić flejowskie nawyki kiedy wyprowadzi się z domu. Ale szanse na to są naprawdę małe, ona ma brudek we krwi. Swoją drogą, Ty jesteś wyszorowana, pachnąca Marmanim świnia. Zanim się zapowietrzysz-weź przeczytaj jeszcze raz, co napisałeś. Swoją dziewczynę traktujesz przedmiotowo, jak służącą. Życzę jej żeby spotkała na swej drodze jakiegoś sympatycznego trola i dała sobie z Tobą spokój.

Gość Mocarny23
No historia jest straszna kiedyś spotkałem się z czymś takim jak mieszkałem w internacie w szkole średniej to opiekunki na siłę zabierały taką dziewczynę pod prysznic i pilnowały aby się umyła, i kazały jej prac ubrania itp. Ja myślę że może pomocna będzie tu psychoterapia http://www.proterapia.pl tam z pewnością otrzyma specjalistyczną pomoc.

No już mialem taka jedną. Mała sexowna blond suczka. Była taka mała że stópkę miała 36 w wieku 20lat. no po prostu ideał.opalona, zadbana, malutka to tamto. nie chcialem jej wykorzystac ani nic takiego a ona mnie zwodzila ze spotkaniami, i caly czas sugerowala ze ze mną jest cos nie tak. a on wiecie imprezki, grile, chlopak musi miec samochod stwierdzila najlepiej czarny albo siwy. i pochwalila sie ze chlopakow zmienia co 2-3 miechy a najdluzej byla z jednym pol roku chyba a miala juz ze 30 nawet nie liczy. i ja do niej na koniec ze mam zrazenie ze jest puszczalska. a ona ze nie ale ze kazdy chlopak na koniec jej to mowie. suka pieprzona mala. taką to tylko do salonu bdsm zaciągnąć na szmacenie grupowe i by sie nauczyła powaznie traktowac facetów

Gość kora82
Laska ladna, ktora wykorzystuje swoja urode doskonale wie co robi. Takie to zawsze szukaja lepszych modeli. Nawet jakby z Toba byla to pewnie rozgladalaby sie za bardziej kasiastym. Niestety na oncu laduja z damskim bokserem no ale jak jedyna ich zaleta jest ich uroda bo sa glupie jak but to tylko to moga wykorzystac. Nie mowie ze sa 2 typy kobiet. Bo takich posrodku jest mnostwo tylko ze te posrodku facetem z odchylami sie nie zainteresuja bo szukaja kogos na swoi poziomie. Takie kobiety wola byc same niz byc z ims takim jak Ty.

Z damskim bokserem??? mozliwe...bo takie kurewusie pewnie szukają sobie ogierka co je dobrze zerznie i oczywiscie kasa,firma albo interesy to swiadomosc tego tez jest na pewno dla kobiety pasjonująca podczas gdy robi laskę albo jest rznięta... i broń boże nie kojarzc tego z dziwką... a potem rzeczywistosc okazuje sie szara bo trafi na takiego co umie zruchac ale tez np. bic ja albo ćpać. dlatego wspomnialem o salonie bdsm jakies szmacenie plucie itd. wtedy by jebana zobaczyla ze nie zawsze jest tak jak sobie zaplanuje i nabrala by nieco rozwagi.

Gość kora82
No tego niestety nie zmienisz. Tak to walasnie dziala. Wiesz taka sexi blodni mimo ze wyladuje z damskim bokserem to i tak uwaza ze wygrala los na loteri bo zlapala dzianego kolesia i ona pracowas na siebie i swoje luksusy nie musi. A taki facet kupil ja jak przedmiot i taktuje ja jak przedmiot kiedy chce to ja pobije). Mi zal takich kobiet ich glupoty bo ja np nigdy nie moglabym byc zalezna finasowo od faceta. Rodzice mi wpajali od dzieca ze musze byc niezazna i taka jestem od zawsze pracuje na siebie. Znam swoja wartosc.

Ja mógłbym utrzymywać kobietę, i uważam nawet że to męski obowiązek i wydatki na kobietę nie powinny być czymś obciążającym. Jeśli jest odwrotnie to facet jest cipą (o ile ma wpływ na swoje finanse). Bo dlaczego w mniemaniu faceta jego mała śliczna sunia ma sobie niszczyć pazurki albo meczyć stopki w pracy i byc narazona na stres? taka teoria działa, ale na pewno nie dla pyskatej i nastawionej na zysk szantrapy. wlasnie to jest zagadka którą kobietę można obdarzyć taką dobrocią ażeby na to nie leciała ale tak aby poczuła szczerą pomoc życiową. Ja bym chcial zeby moja kobieta byla niezalezna, ale tylko finansowo. nie lubię jak kobieta dominuje bo niestety facet jest pizda skoro dziewczyna go trzyma pod obcasem

Gość kora82
Uwazam ze ta Twoja dziewczyna to naprawde dobry material na partnerke zyciowa. Tyle tylko czy uda Ci sie wykorzenic z niej to co wyniosla z domu czyli nie dbanie o higienie to nie wiem. Bo to naprawde delikatna sprawa-bedzisz jej mowil ze ma sie isc umyc bo smierdzi to tylko pogoorszysz wasze relacje a skutek moze byc odwrtony. Z drugiej strony jak cchesz znalezc sobie dziewczyne normalna to zacznij zauwazac te skromniejsze panny a nie typowe dziunie z solarium. Najczesciej nie sa to super laski bo sa zpracowane i nie maja czasu ani pieniedzy na dbanie o siebie jak te dziunie.Ja to bo jednym spojrzeniu widze ktora jest typowa blachara nastwiona na zlazienie kasiastego faceta. Ja wiem ze facetom one sie podbaja mi osbiscie nie bo uwazam ze sa tandetne i z ladna uroda nie maja za duzo wspolnego.

Gość ja1515
Dla mnie jest to nie do pomyslenia zeby nie dbac o higiene-jestem dziewczyna

Tzn ona uwaza ze wykapac sie i umyc zeby to wszystko co jest zwiazane z higiena. jestem facetem i jestem lysy czesto i myje glowe po 3-4 razy za jedna kapielą. a ona co jest dziewczyna i ma wlosy po tylek to kropla szamponu i tylko raz.. kurwa mac normalnie nie moge juz szkoda mi z nia zrywac bo jest swietna tylko ta pierdolona higiena

no to co radzicie ostatecznie? zostawic ją i dac sobie spokoj czy przekonac ja jakos do higieny?

Gość kora82
Ty chcesz ja wychowac a na to juz jest stanowczo za pozno. To jest dorosla kobieta. Pewnie Twoje ataki na nia o higiene nie przyniosa pozadanego skutku. Moze jakby zwrocila jej uwage na higiene jakas osoba 3 jej kolezanka lub ktos inny to moze przemyslaby sprawe. Twoja dziewczyna odbiera Twoje docinki o higiene jako takie czepialstwo z Towjej strony i mysli pewnie ze wyolbrzyiasz ta sprawe i ze kiedys Ci to przejdzie i ze sie do niej przyzwyczisz. No nie wiem ciezka sprawa. Sam musisz zdecydowac.

Gość Nadzieja123321
Higiena jest problemem ale uważam, że ty nie jesteś dojrzały do związku - widzisz w sobie wady to dobrze ale nie piszesz nic o tym, że probujesz łagodniej jej mówić, że za wyzwiska ją przepraszasz a przykrości wynagradzać - ona ma zmieniać się dla Ciebie a ty dalej bedziesz traktowal ja jak smiecia i wyzywał...Moim zdanie ten związek sensu nie ma, jesteście niedopasowani i tyle...Fajna dziewczyna, niech ogarnie tą higienę i poszuka jakiegoś faceta który doceni przedewszystkim jej charakter a nie najpierw stopy, wlosy, tapete jak to mowisz, urode; po za tym to pisanie ,,moja suczka'', blond suczka - jest żenujące kobiety też są ludźmi a takie teksty to zalatują mi gimnazjum i sztucznym łańcuchem na szyji byleby pokazać jaki to ja macho nie ejstem...Nie wątpie, że ona ma problemy z higieną ale twoje zachowanie jest skandalicne, jak można kochać kogoś i jednocześnie w taki sposob obrażać i traktować - to wyrzucanie z domu co to ma być - albo wyliczasz jej zalety i zaletą jest to, że robi ci laskę - fajnie ale chłopie to jest twoja kobieta, fajnie, że to robi ale zachowaj to dla siebie!!!! Albo z makijażem - ciągłe gadanie o tapecie, dziewczyna lubi to, lepiej się z tym czuje to powinnieneś zaproponować jej kupno lepszego podkładu a nie zabranianie...przecież to twoja własność nie jest żebyś tak osobistej rzeczy jej zabraniał....generalnie to dno i mam nadzieję, że dziewczyna kopnie cię w ten twój zabielony, wydepilowany tyłek czyścioszku i pamiętaj, że pedantem być tez nie jest dobrze...wszystko trzeba umiec wysrodkowac

Gość kora82
Nadzieja123321 Masz racje ale wieszosc facetow to zwykle grubiaskie chamy, dla ktorych liczy sie wyglad kobiety i to ze robi mu laske. Autor forum sie nie kryje z tym ze jest z nia dlatego ze kocha jej charter. Ta dziewczyna jego zawsze bedzie sie czula jako ta gorsza i bedzie na kazde jego skinienie. Dziewczyna ma bardzo niska saoocene i uwaza ze musi dla niego robic wszytko bye tylk on jej nie zostwil. A moze autor postu mial kiedys taa laske za ktora latal a ona miala go w dupie i teraz sie wyzywa na swojej dziewczynie.

Poczytałam i mnie siekło.Rozumiem nerwy chłopaka,że dziewczyna się nie myje itd,ale jak przeczytałam jak ona jest traktowana to mi wszystko mi opadło.Podziwiam,że daje się tak pomiatać.Jakby facet powiedział do mnie-sunia do by dostał z liścia i pozamiatane...udanego weekendy życzę,mimo wszystko:-)

Gość mariusz_podkarpacie
Rzeczywiście. Wielkie mi rzeczy. Średniowiecze się znalazło. Suczka, dziweczka, kurewusia to są normalne określenia na dziewczyny w prawdziwym męskim gronie i nic na to nie poradzisz jedna z drugą. Liścia byś dała...no ciekawe gdzie i komu. Gdybyś tak zrobiła wysmiał bym cię i tyle. I śmiał bym się tak podle że w pięty by poszlo i byś się na drugi raz zastanowila jak bym cie np.publicznie skompromitowal...Liść wielkie mi coś. Daj sobie spokój. Ale to prawda lata za mną jak suka. Tylko ja po prostu nie wiem dlaczego...przecież ja nic nie robię takiego..Może to chodzi o kase? moze czuje sie przy mnie bezpieczna i zabezpieczona,com? no bo jak sama jest biedna to moze tak jest. ja po prostu nieraz chciałem odejść i prosiłem żeby mi na to pozwoliła to rzuciła mi się na kolana i zaczęła płakać. Ja prosilem kochanie uspokoj sie tak będzie lepiej to ona ze nie ze ona nie chce ze ona na to nie pozwoli i po prostu nie dała mi wyjść z domu za cholerę. Zacząlem krzyczec zeby mnie wypuscila i nawet powiedzialem ze jej cos zrobie jak mnie nie wypusci (oczywiscie tylko powiedzialem), powiedziala zebym ją uderzył i zrobil jej co chce, ale że z domu nie wyjdę. siadłem i się załamałem ona mi nie odpusci. dlatego juz chyba sami/e rozumiecie dlaczego ja jej nie chce zostawic. ta jej wytrwalosc i to wszystko sprawia ze jestem pewny ze ona mnie kocha. zreszta to widac, znajomi mowia ze pasujemy do siebie...ehh czasami robi mi niespodzianki i przyjeżdża do mnie jak sie budze to juz jest. dzwoni do mnie codziennie ja wogole tego nie robie. po kilka razy dzwoni az odbiore a jak tego nie zrobie to dzwoni po znajomych i pisze co ja robie co sie dzieje z mariuszem. kiedys była pyskatą pizdeczką i była niedostępna (nawet jak ją podrywałem). teraz jakos jakby ją odmieniłem. aby tylko ją docenic ze duzo dla mnie robi i pokazac jej ze ją się kocha i ona bedzie zadowolona jak myszka mala. tylko ze kurde jak ja mam to zrobic jak po prostu nieraz buzi nie da sie jej dac. i nieraz jej dobrze radze bo jestem 5lat starszy a ona sie po prostu nie slucha, tak samo z tą tepatą nie zabraniam sie jej malowac tylko cale kolnierze przy kurtkach ma umazane w tapecie o to chodzi. potem ja mam ubrania wymazane. lubie jak wymaluje sie jak kurewka i lubie sie wtedy na nią patrzeć. nawet jej nieraz mowilem maluj sie tak maluj sie tak takim tuszem tyle tapety a ona kladala na moich oczach i pytala sie czy starczy i czy juz. nawalila tego mnostwo i wygladala jak ździra potem byl ostry sex i poszlismy na miasto. nieraz sama prosila zebym ją pomalowal bo ze mam dobry gust i o dziwo wzialem jej kosmetyki i to tez uczynilem sama sie polozyla i poprosila o to. bardzo jej sie to spodobalo i w ten sam dzien jeszcze zadzwonila i zapytala czy sie jutro spotkamy i czy zrobie to jeszcze raz bo nigdy sie sobie tak nie podobala... no czy ona nie jest slodziutka i malutka? wszystko fajnie pieknie i juz jej mowilem ze do lozka, na miasto itd tapeta moze być,eyerlinera itd moze uzyc ale nie kurde na spotkanie ze mną takie normalne bo ja po prostu jak jej daję buzi to normalnie az potem pluję tą tapeta i mam jej pelno w buzi i nawet jakby w migdalach. po prostu zygac sie chce. a jak jeszcze dojdą inne zapachy i wogole to jest masakra. a ja swoje wady znam: jestem chamski, troche egoistyczny, arogancki, latwo wpadam w furię, denerwuje sie z byle czego , potrafie sie tez z byle gowna obrazac, jestem przystojny, mam dobre serce ale krotkofazowo i czasami przez pewne sytuacje. taki juz jestem nic nie poradze. ona to akceptuje i dlatego ja dalej akceptuję jej higinę. ale wkoncu jakos to trzeba rozwiazac

Gość mariusz_podkarpacie
i rzeczywiscie bylo kiedys tak ze trafialem na mega pierdolone jebane szmaty. ale juz o tym nie bede mowil bo by wam dopiero ździwko jebło. raz spalem z prostytutka i po czasie dowiedzialem sie o tym. potem jeszcze kazala mi siedziec cicho zeby innie nie widzieli. a takiego huja rozpowiedzialem po wszystkich za kare a to bylo i tak za malo i nie zrobilo to na niej wrazenia zadnego

Gość andżelka ;)
Jak to czytam to mam wrażenie po stylu pisania i składni,że mam do cznienua z wykształconym facetem w dojrzałym wieku,ale jak sam sens to wydaje mi się,że jesteś gówniarzem co słucha hip hopu itp.Kojarzycie mi się z takimi cwelkami z pragi

Gość ALE BAJER!
Powiem krótko, swój swojego pozna.Przysrywa graca, gracy a oboje jednacy.Prawdziwy facet nie będzie pisał pierdół!Jakas zmarnowana trolica założyła wątek i tak pierniczy zeby coś sobie popisać1

Niestety,dla mnie prawdziwy mężczyzna na pewno nie wyraża się tak o kobiecie,ale ja jestem nie dzisiejsza.Ja zawsze zadawałam się z osobami dużo starszymi ode mnie,więc te normy zachowania były i są zupełnie inne.Podziwiam dziewczynę,ze jest tak zdesperowana i trzyma się takiego gościa.Mariusz współczuję Ci bardzo,zarowno ze względu na Twoje zachowanie,bo ja z osobą Twojego pokroju nie chciałabym mieć nic doczynienia i zarówno dlatego,że trzymasz się dziewczyny,którą tak naprawdę pogardzasz,bo nie wierzę,żeby to była miłość z Twojej strony.Pa!

Gość gość
Dziwię się, że tyle osób potraktowało zupełnie poważnie ten temat. Dajcie sobie spokój z radami dla Tego Pana. Ta historia nie może być prawdziwa , to oczywiste. :) :)

Gość gość
Maślaki sie rzuciły

Gość gość
No ale syfiarze istnieją na świecie. Czy ten temat jest prowo czy nie. Ja niestety w swojej pracy czasem miałam wątpliwą "przyjemność" pracowania z osobami w wieku 20-25 lat, od których po prostu waliło nie pranym ciuchem albo nie mytymi włosami... Nie wspomnę już o poziomie higieny jamy ustnej... Ja nie mówię o smrodzie z potu, bo przy fizycznej pracy każdy ma prawo się spocić, czy tam po zapachu po jedzeniu, jesteśmy tylko ludźmi, tylko o normalnym smrodzie stęchlizny i zaniedbanym uzębieniu.