Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malajka__

Jak ubieracie swoje dzieci?

Polecane posty

Gość Malajka__

Witam, Chciałam się zapytać jak ubieracie swoje dzieci gdy na termometrze temperatura srednio 10-15stopni? Moja córka chodzi w rajstopkach, spodniach, body sweterku i kurteczce na polarku. Za mało, za duzo czy moze w sam raz? Zastanawiam się też przy jakiej temperaturze zrezygnowac z rajstopek i zostawic same spodnie. Czekam na jakies rady ;) Moja córka za chwile skonczy roczek.

Ile osób tyle opinii :) Moje dzieciaki przy takiej temperaturze latają już bez rajstop. I pod kurtkami nie mają swetrów. Ale co dziecko to inne upodobania- co matka to inne zwyczaje :)

Gość wprawdzie moja corka ma juz
prawie 3 lata, ale ubieram spodnie dzinsy, skarpetki, rano jak jest chlodniej to podkoszulka, bluzka cienka z dlugim rekawem, cienki sweterek, i lekka kurtka na polarku, calkiem wiosenna. pozniej zostaje sama bluzka i kurtka

Gość hvruvg
nie no to ten sweter to daj, przynajmniej taki na 3/4 jak masz bo to jest niewygodne tak bluzka i od razu na to kurtka, nawet dorosli tak nie noszą.

Gość ghjkk
To zależy od okoliczności przyrody :D U mnie jeszcze śniegu miejscami do łydek, a patrząc na termometr będzie powyżej 10 st. I założę rajstopy pod spodnie bo wtedy wolniej będzie wszystko przemakać na dziecku :D Góra myślę będzie lżejsza, ale o tym pomyśle jak przyjdzie czas ubierania dzieci :P

Gość do autorki.....
a teraz zamknij oczy i wyobraz sobie, ze kafeteria nie istnieje. Ba! Intenrnet przestal dzialac. Musisz dziecko ubrac samodzielnie. Bez pomocy polowy Polski. Co zakladasz dziecku? :O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość Malajka__
To, że pytam jak ubierają inni nie znaczy, że nie umiem tego zrobic sama. Poprostu jestem ciekawa opinii innych mam

Gość wyrwa w szosie
Matko, czy Wy naprawdę musicie zakładać tak infantylne tematy ? Nie potrafisz sama zadecydować, w co ubrać dziecko ?

Gość wyrwa w szosie
A po co Ci na Boga opinia innych mam w tej kwestii ? Do czego Ci ta opinia, do uświadomienia sobie, czy ubierasz dziecko dobrze ? Weź ubierz, co uwazasz i nie interesuj się, czy ktoś to oceni dobrze czy źle !!!!