Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieJA35

Dlaczego Polki na obczyznie wychodzą za mąż za obcokrajowców

Polecane posty

Zajmij sie swoim zyciem a nie czyims. Takie jest zycie...jedni musza ciezko pracować jak wy a inni jezdza wozkiem za 1.5 tysiaca. Ludzmi kierowalay i beda kierowac rozne bodzce. Czy to milosc czy pieniadze..gdybym sie miala sie nad tym zastanawiac ze komus lepiej sie powodzi niz mi to by mi zycia nie starczylo.

Gość lyewasdfghjkl
to ty blysnij swoja madroscia kretynie Oczywiscie ty zazdroscisz wciaz, sensem twojego zycia jest zazdroszczenie innym.... no w sumie masz czego zazdroscic zaczynajac od inteligencji i wychowania

Gość same dalyscie dupy za kasy ...
oj biest no co jak co ale bezdzietna na pewno ma duzo wolnego czasu, takze i na rozmyslanie czas sie znajdzie

Gość same dalyscie dupy za kasy ...
inteligencji, chodzi ci o cos czego nie masz? wychowanie jeszcze nikogo nie uszczesliwilo, wrecz przeciwnie. mi jest dobrze nie narzekam, pokazuj wam gdize wasze miejsce zaklamany ludzie

Gość takasobieJA35
przyjechała do Grecji gdy miała 19 lat a w wieku 23 lat wyszła za mąż :-O Z miłości ta jasne haha

Gość niebieskakarolcia
A ty dalej swoje.....nie wyszla za niego miesiac po przyjezdzie do Grecji. Poza tym jak ktos chce szukac faceta z kasa, to chyba Grecja jest ostatnim panstwem w Europie gdzie takowego by szukala. To poprostu musi byc milosc!!!!

Gość takasobieJA35
z tego co pamietam to jest w Grecji 6 lat a wtedy tutaj nie było takiego kryzysu .Ale mimo wszystko tu nadal zyją ludzie bogaci więc twój post jest żałosny .Myslisz, że w grecji teraz jest gorzej niz w Polsce ?Zreszta mówiła mi , że ma tu ojcaoj więc pewnie po szkole przyjechała do niego liczą na jakiegoś bogacza :-O kurewka

Gość Dlaczego Polki na obczyznie wy
a ładna jest?

Gość niebieskakarolcia
tak, jak sie z tym lepiej czujesz, to dalej sobie wmawiaj, ze tylko ty jestes uczciwa i tylko ty kochasz meza, kazda inna, ktorej sie lepiej powodzi od pomywaczki (ciebie) to koorwa.....

Gość lyewasdfghjkl
przypadloscia glupich ludzi jest to ze mysla ze sa obdarzeni wyjatkowym celem w zyciu.... i nie pluj sie tak, bo i tak nikt nie roumie o co ci chodzi. Sa jednak ludzie ktorzy beda w stanie cie zrozumiec i napewno docenia twoja misje - tacy ludzie nazywaja sie: psychiatrzy.

no tak, powinna była wyjść za bezzębnego polaka, najlepiej przepijającego całą wypłatę, żeby cię w oczy nie kłuło. Pewnie ładna jest i mogła wyjśc za kogo chciała, więc wybrała najlepszy towar. Mąż jest młody, pewnie przystojny, więc zazdrościsz

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jej, jeżeli dziewczyna wyjechała do Grecji i znajduje tam narzeczonego/męża, to chyba znacznie bardziej prawdopodobne jest, że ów narzeczony będzie Grekiem a nie Polakiem/Niemcem/Chińczykiem*. Miała sobie Polaka importować czy co? *patrz czy nie Pireus

Gość takasobieJA35
ta jasne tak sobie tłumaczcie Jakby nie była ładny to by sobie jej mężuś głowę nie zawracał takim nieukiem :-O Jest przystojny i zapewne zdradza tego pustaka gdy jedzie w interesach .Już sobie wyobrażam ile chętnych kurewek z chęcią dałoby mu dupy

Gość a ty jesteś jedną z tych
chetnych koorewek :D

Gość Ma,gd,a
Mój facet też jest Obcokrajowcem:) Jest przystojny, wysoki. Jest inżynierem, za 4miesiące ślub:)

Gość ewe-linka
to ja znam polkę , która wyrwała sobie bogatego obcokrajowca starszego od siebie o 20 lat .Tu dopiero rzuca się w oczy jej "miłość" do mężusia :D

Gość Ma,gd,a
Mój jest starszy 6lat:)

Gość takasobieJA35
ja jestem po studium kosmetycznym i żeby godnie żyć pracuje w zawodzie i 3 razy w tygodniu sprzatam te greckie brudy .Ale na pewno nie wyszłabym za mąż dla kasy

Gość theend, west
autorko a ty masz dzieci ? Może zazdrościsz tej dziewczynie nie tylko bogactwa ale i tego , że została mama ?

Gość ciezki wyborrr
autorko lecz sie masz cos ewidentnie z glowa

Gość kobieto opanuj sie
ciebie nie da się czytać :-O skąd u ciebie tyle jadu ?

Gość do psychiatry !!!
oby tylko nie było za pózno.....................

Gość autorko dobrze ze
wyjechalas do tej nieszczesnej Grecji, przynajmniej w kraju jest o jedna idiotke mniej ;)

Gość dzisiaj piatek
małolaty tworzą prowokacje

Gość karolciaka
Zolc ci sie wylewa autorko, jak mozna byc tak zazdrosnym? Ona sobie ulozyla zycia, a ty musisz na szmacie leciec. Dziewczyna mloda, przebywa z Grekami to i napewno jezyk opanowany, a ty ledwo dukasz....oilnuj lepiej mezulka, bo mode juz sie rozglada za jakas ponetna greczynka....

Gość takasobieJA35
nie mamy dzieci .Ale ja jej niczego nie zazdroszczę tylko wkurwia mnie , że psuje opinie polkom .Pózniej gadają o nas, że zabieramy greczynkom "lepszy towar" bo lepiej się kurwimy

Gość widzisz i nie grzmisz
masz 35 lat i jestes bezdzietna ? Naprawde musisz być bardzo nieszczesliwa autorko......

Gość takasobieJA35
ale ja nikogo nie szpieguje palancie .Kilka razy spotkałam ją w parku i to ta pierwsza do mnie zagadała bo usłyszała, że rozmawiam po polsku przez telefon i sie bardzo ucieszyła, że słyszy "swój " język :-O Załosna

Gość nigdy znajomych Polek
Polki jak tylko moga wpierdalaja sie w twoje zycie z buciorami, nigdy wiecej znajomosci z Polkami...#Nie masz autorko wlasnego zycia, PILNUJ SWOJEJ REPUTACJI A NIE PRZEJMUJESZ SIE INNYMI, a co to patriotka musi byc, bo jak urodzila sie dziewczyna w gownianej Polsce to musi zaraz wychodzic za Polaka. Sama mam meza Polaka, ale nie wpierdalam sie jak ty, w zycie innych kobiet, jak maja meza obcokrajowca... Z lasu przyjechala taka zagranice i swoje krzwki wpierdala komus w zycie...

Gość bambaryla147
Wstyd to przynosisz sprzatajac po nich. Wlasnie taki obraz polakow w europie, na szmacie, nq zmywaku, albo na budowie. Co do tego, ze nie masz dzieci, i tu cie boli. 35 lat i cie poprostu nie stac na dziecko. Maz pewnie na budowie zapieprza hahaha....