Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

bruneci mnie opuścili

Polecane posty

@FM: spoko, nauczysz sie. W przypadku kobiety to nie chodzi o krecenie, tylko o obowiazek. Mojej matki tez nie kreci, a gotuje. @Loooser: ja juz nos calkowicie odblokowany. Jednak szybko moj organizm wyprodukowal przeciwciala i zwalczyl chorobe.

w normalnych związkach (mowa o młodych ludziach 20-30, bo pokolenei rodziców to inna bajka) partnerzy gotują na zmianę, na tym polega partnerstwo, żeby dzielić sie obowiązkami

Gość żabcia pisze o tych
lodach z połykiem bo ma nadzieję ze offerma przeczyta i nabierze chęci na zadanie jej połyku:D moze biedaczka doczeka się w końcu odpowiedzi na ktoryś z tysiąca maili ktorymi zapycha mu skrzynkę od lat :classic_cool:

bosz maciek ja jestem ike mi wychodzi wszystko

Podaje przepis na zupe klopsowa: Produkty: wloszczyzna, bulion warzywny w kostce, sok z dwoch cytryn (lub w plynie), smietana do zupy w kubku, ziele angielskie, lisc laurowy, mieso mielone wieprzowe, jedna cebula, jedno jajko, jedna bulka, majeranek Wykonanie: warzywa gotowac w posolonej wodzie, dodac ziele angielskie, lisc laurowy, bulion warzywny. Jak warzywa beda prawie miekkie - dodac uformowane uprzednio kulki miesne. Gotowac do miekkosci miesa. Posmakowac. Na koncu wlac sok z cytryn. Chwile zagotowac. Na samym koncu wlac smietane slodka. Zagotowac Przygotowanie miesa: bulke namoczyc w wodzie w kubku, az bedzie miekka. Wydusic w rece. Dodac do miesa. Dodac cebule pokrojona w kostke. Wbic cale jajko. Dodac sol, pieprz, majeranek. Wymieszac. Uformowac kulki. Ziemniaki ugotowac osobno Smacznego Oto jak wyglada taka zupa: http://www.voila.pl/024/7r5u2/?1

Gość ta zupa klopsowa to fajna moze
być, zrobię w tygodniu :)

Przede wszystkim na mielonym. Co do kostki, to jak ktos jest dogmatykiem, to moze to zastapic jakimis naturalnymi przyprawami. To jest jedna z moich ulibionych zup. Zrob, posmakuj, to mozliwe, ze zmienisz zdanie;)