Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja też zainteresowana ...

Bebilon Pepti 1

Polecane posty

Gość ja też zainteresowana ...

Witam, od jakiegoś czasu w aptekach brakuje Bebilon Pepti 1. Na recepcie ma przepisane 4 szt a w aptece nie mają tak dużej ilości do zrealizowania i nawet nie wiadomo kiedy będzie nowa dostawa, sprawdzałam w aptekach internetowych i widzę też brak. Strasznie się boję że w końcu nie dostanę tego produkutu ... i co wtedy? podać w razie czego czegoś jakiś produkt zastępczy ? jak sobie radzicie ?

Droga Mamo, taka sytuacja mogła się zdarzyć, mieliśmy przejściowe problemy z dostępnością surowca. W tej chwili już sytuacja powinna wracać do normalności duża dostawa tego preparatu została przekazana do sprzedaży w ubiegłym tygodniu. Preparat jest też dostępny w wybranych sieciach aptek online (skontaktuj się w tej sprawie z Serwisem Konsumenckim). Jeśli masz inne pytania, prosimy o kontakt z Serwisem Konsumenckim NUTRICIA Polska, pod nr. 801 16 55 55 lub e-mailowo serwis@nutricia.com.pl. Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu.