Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zvz@

Ósemki,wyrywał ktoś?

Polecane posty

Czy znieczulenie w ogóle działa? Jedni mówią,że jest ok i nic nie czuć a inni,że mocno bolało mimo iż znieczulenie było 0_o Oczywiście wiem,że różni ludzie różnie reagują na ból Mam do wyrwania dwie dolne ósemki,jutro idę wyrwać pierwszą,nie mam pojęcia czego sie spodziewać.

Cześć :) ja sie wlasnie tez nad tym zastanawiam bo mi coraz bardziej doskwiera od czasu do czasu bol prawej osemki :O musze zrobic jeszcze pantogram czy jakos sie tak mowi i denstysta oceni co i jak i moze mi go usunie :)

Idę do tego lekarza jutro pierwszy raz,więc sie dowiem,nie wiem czy on w ogóle taki zabieg wykonuje pod narkozą czy tylko znieczulenie miejscowe

Po co Ci narkoza ? Jak będzie dobry lekarz to w sekunde wyrwie. Narokza to zawsze ryzyko. Jak idziesz na NFZ weź lepsze znieczulenie (bodajże 30zł.) chociaż daje dziwne uczucie jakby nie działało, bo wszystko czujesz ale nie ma bólu.

Gość rzęsiara
Jak znieczulenie ma nie działać? Najpierw lekarz porządnie sprawdza, czy ono u pacjenta działa i przy najmniejszym bólu przerywa zabieg i daje mocniejsze... To niemożliwe, żeby w trakcie coś bolało, uwierz ;) Miałam rwaną jedną dolną ósemkę, teraz niedługo pójdzie druga dolna... Ale nic się nie boję, bo wiem, ze nie ma czego.