Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaElisabethki

10.04 zmarl Robert Edwards wspolwynalazca metody in vitro

Polecane posty

Gość TheMond
włączcie tvn godz 17 cud narodzin z in vitro godz 18 wychwalanie premiera godz 19 życie na zielonej wyspie godz 20 smoleńsk nie był zamachem

Gość tak czytam
Wolałabym być dzieckiem które przyszło na świat dzięki metodzie in vitro gdzie jest wyczekane i kochane :) niż dzieckiem nr 10 w rodzinie gdzie jest patologia.

Gość kkkkkkkkkkkk
ja juz jak czytam o fasolkach,przytulankach itd to mam zgorszona mine,ale blastocysty,pingwinki,mrozaczki mnie przerazaja! Jak moze matka,czy przyszla matka uzywac takich okreslen w stosunku do wlasnego nienarodzonego dziecka? To swiadczy tylko o braku uczuc do wlasnego dziecka,bo liczy sie tylko rozmnazanie,produkcja,chec posiadania maskotki. I wkleje im to co tu napisalam na topik o in vitro. Chociaz watpie by sie opamietaly:(ta rzadza posiadania produktu jest wieksza od nich samych. przykre,ale prawdziwe

Gość sztucznych dzieci
wzielam z ich podpisu Wyniki nasienia M - SUPER, prawdziwy reproduktor marzec 2012 - I IUI - udane beta 32,4 - 5tc - poronienie 21.01.13-II IUI- nieudana 18.02.13 - III IUI..... Udało się 30dc - beta 211,9 , w 32dc - beta 473,93 , 34dc - beta 762,3 -------- ciąża pozamaciczna - usunięcie prawego jajowodu psychiczne ? :)

Gość zaragoza1
Tutaj chodzi jeszcze o coś innego. Czytałam na ich wątkach. One się panicznie boją, że faceci odejdą a to zazwyczaj oni są bogaci. Muszą mieć dziecko żeby nie stracić życia w luksusie. Tak nawet jak odejdzie to będzie musiał bulić alimenty. Kiedyś pisałyśmy z kumpelami do nich dla zgrywu to same się wygadały. Pisały "pewnie że się boje że mnie zostawi"

Gość sztucznych dzieci
reproduktor = portfel

Przerażają mnie te kobiety, ale mam koleżanki wiem jakie potrafią być. Na siłę do ołtarza, na siłę dziecko, na siłę alimenty, na siłę odsunięcie ojca od dzieci. Gdzieś nasze matki zrobiły błąd w wychowaniu.

Gość susannnnne
nawet jesli robi in vitro zeby zatrzymac meza to chuk wam do tego moja sprawa