Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaElisabethki

niesprawiedliwosc losu

Polecane posty

Nie moge, poprostu nie moge pogodzic sie z tym jak kobiety ktore moga bez problemu zajsc w ciaze, olewaja to!!! Nie chodzi mi tu o wszystkie kobiety ale o te ktore zabijaja swoje nie narodzone dzieci albo o te ktore nie dbaja o dzieci! Mam kolezanke ktora kilka dni temu urodzila 4 dziecko, 2 ma z pierwszego malzenstwa, 1 z drugiego wciaz jeszcze nierozwiedziona, i to czwarte z nowym facetem. Cala ciaze pli la jak smok a kilka godzin po porodzie dziecko zostawila pielegniarkom i posza palic i kawe pic, piersia karmila tylko 3 dni w szpitalu a jak wrocila do domu to odrazu mleko z proszku bo tak wygodniej, a pokarmu miala naprawde duzo bo w szpitalu jeszcze laktatorem odciagala bo za duzo miala. Dzisiaj dzonilam do niej zeby zapytac jak sie czuje ONA i malenstwo, to powiedziala ze dobrze, ze miala juz spi w swoim pokoiku, mimo ze lekarze mowili jej ze na poczatku dziecko powinno spac w pokoiku z rodzicami, ze to dlatego zeby uniknac ryzyka smierci lozeczkowej, bo noworodek czasem zapomina oddychac' i kiedy slyszy oddech rodzicow przez sen samo tez oddycha w tym samym rytmie. Nie moge tez zrozumiec dlaczego pozucila swojego 3 letniego synka, nowe dziecko ma to o tamtym zapomniala? Ja chyba przestane sie z nia zadawac, ONA wszystko olewa, az sie serce kraja kiedy widze jak jest lekkmyslna, nie myslcie tylko ze z nia o tym nie rozmawialam, ale ONA tylko site gluawo usmiecha i zmienia temat.

Gość przyjdzie kryska na matyskaaa
przestan sie wpierdalac w nieswoje sprawy, nie masz pojecia ani o dzieciach ani o macierzynstwie a bierzesz sie za oceianie; gdybym miala taki tok myslenia jak ty to podsunelabym ci mysl ze nie bez powodu niektorzy ludzie nie moga mec dzieci - i co, fajnie???? zazdrosc cie zera ale to nie powod by oceniac postepowaie nie majac minimum pojecia o sytuacji (kto ci dal prawo do oceny ze PORZUCILA swojego 3l synka?!) glupia i zawistna baba z ciebie

Zazdrosc, nie ma to nic wspolnego z zazdroscia a tak jak pisalam w temacie z niesprawiedliwscia losu, uwazam, ze ONA postepuje lekkomyslnie i nie jest odpowiedzialna. A Robi dzieci jak kotka tylk ze nawet kotka nie pozuca!

Gość antarak
nie kazdy docenia to co ma.. mnie szkoda tych wszystkich zabitych bezbronnych dzieciatek..sprawy typu wasniewska i chociazby teraz ta zamrazarka..masakra;/ a wystarczy wejsc na topik o porodzie martwego dziecka w 36 tyg..czy o dzieciaczkah umierajacych na rozne choroby..zal ze tacy ludzie nie maja, cierpia a taka szmata wezmie i zabije,