Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojooo

co zrobic aby dziecko chcialo zostawac z babcia?

Polecane posty

Gość ojojojojooo

Mieszkamy obok moich rodzicow. Dom w dom. I jak maz jest w pracy ja nie mam co robic to idziemy do nich z moja 20 miesieczna corka. Mala bardzo lubi dziadkow i chetnie tam chodzi. Jestesmy tam prawie codziennie, a mimo tego mala nie chce z nimi zostawac. Tzn zostaje jak ja musze cos zalatwic ale po 2 godzinach juz chodzi i mnie szuka. No ale w dzien jeszcze ujdzie. Czasami podrzucalismy rodzicom mala na noc. Nie mieli nic przrciwko nigdy. Jednak ona nie chce w ogole tam zostawac. Malo spi w nocy wola mnie i placze. Juz wiecej jej nie zostawie na noc bo rodzice tez sa pewnie zmeeczeni po takiej nocy. Ale co ja zrobilam zle ze mala nie chce tam zostawac? Dodam ze nie jest rozpieszczana (troche przez dziadkow) ani nie jest jakims rozwydrzonym dzieciakiem. Ogolnie jest grzeczna. Jak ja jestem z nia u rodzicow to mnie nawet nie zauwaza bawi sie z nimi a jak juz znikne z jej pola widzenia to tragedia. Mozecie cos doradzic?

Gość co wy macie z ta betą?
bo jest jeszcze za mała i to normalne, że chce do rodziców. Bedzie miała niecałe 3 latka to chętnie będzie zostawac z dziadkami

Gość ojojojojooo
Tylko ona wlasnie jeszcze jakies 2 msc temu bardzo chetnie z nimi zoostawala. Na noc tez. A teraz cos jej sie odmienilo i nie wiem czy to moja wina czy mala tak po prostu ma.

Gość ojojojojooo
Nikt sie nie wypowie?

Mam to samo. Syn ma 2,5 roku. Zostawał u dziadków na weekendy żebym ja mogła odpocząć (mam 3 mies córcię). Teraz już nie chce. Woła do mamy i do siostry.