Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazd568

Ktora z was nie miala zadnych mdlosci w ciazy, zero wymiotow?

Polecane posty

Gość pazd568

Ja przez cala ciaze rewelacyjne samopoczucie, pracowalam do 8 miesiaca, jdyna dolegliwosc to bol kregoslupa przy staniu a tak wszystko idealnie:)

Gość ciocia dobra rada:)
ja miałam to samo, ale ze zwolnienia korzystałam:D

Gość grosa
ja też bez mdłości i wymiotów i praca do końca ósmego miesiąca

Gość Ja też miałam tyle
szczęścia i wymioty, mdłości mnie ominęły :)

Gość ja tez nie mialam
nie mialam mdlosci,dzieki temu czulam sie dobrze i moglam sobie pozwolic na sport. Ciekawe jak bedzie w 2 ciazy....bo kazda jest inna

Gość to zalezy jaka kasa wchodzi w
tez super przeszłam ciaze:) tylko w 8 nogi mi puchły,ze wzadne buty wbic się nie mogłam:)

Gość czy mi sie wydaje czy?
to sie cieszcie dziewczyny. Ja jestem w 5 m.c. i teraz wymiotuję na szczęście juz tylko max 4 razy dziennie. Wcześniej było okropnie - wymiotowąłam po wszystkim co zjadłam i wypiłam tak długo az żołądek był pusty. do tego mdłości. siły nie miałam na nic. Tylko usiąść i płakać.

Gość ooooo jestem jaka jestem
Rowniez zero mdlosci wymiatow ale zgaga nie do zniesienia :/

Zero mdłości, wymiotów (tego bałam się najbardziej), zgagi, hemoroidów, rozstępów itd. Jedynie senność w I trymestrze, a teraz na końcówce lekka ostuda na twarzy i lekko spuchnięte palce u rąk. Także u mnie stan ciąży dość przyjemny:-)

Gość bliskat
Ja nie miałam ale za to dopoki pracowalam, czyli do 5 m.c. to miałam ciągłe bóle brzucha i kręgosłupa. Poszłam na L4 - jak ręka odjął :D Ale potem straszna zgaga, posuwałam się nawet do jedzenia sody oczyszczonej bo to jako jedyna rzecz mi naprawde pomagała ;)

Gość frnsbgr
Nie miałam wymiotów, ale to nie tak że nie miałam żadnych objawów. Męczyły mnie okropne duszności przez cały pierwszy trymestr a ja nie wiedziałam dlaczego, już zapisałam się na wizytę u kardiologa. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogę być w ciąży :D Dowiedziałam się w 13 tyg :D

Gość Tonujacy
Ja nie miałam . Ani w pierwszej ciąży ani teraz w drugiej (36t). Za to w pierwszej miałam inne "przeboje" i problemy. Teraz jest lepiej, ale nie tak, że nie czuję żadnych dolegliwości. Staram sie jednak funkcjonować normalnie na ile to możliwe.