Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niejestemidealna

jego brzydkie zeby.. co zrobic?

Polecane posty

Gość niejestemidealna

spotykam sie z pewnym chlopakiem . charakter ma super.. ale gdy sie usmiecha wszystko psuje swoj urok .. ma krzywe zeby i troche pozółkłe ... ma on 22 lata. nie wiem byc moze nie stac go na aparat ale ja bardzo zwracam uwage jak ktos dba o siebie . zrestza moja mama sie troche smieje z jego zebow.. co myslicie na ten temat ? spotykałysbyscie sie z takim chłopakiem ?

Gość zęby to pikuś
najważniejsze czy ma dużego kutasa :classic_cool: ma? :)

Gość niejestemidealna
nie chodzi mi tylko o sex zeby na to patrzec

Gość niejestemidealna
ale kutasa ma tez krzywego,jak mi wsadził to poczułam go między zebrami

Gość niejestemidealna
to nie ja pisalam o tym kutasdie;/ prosze o pomoc a nie nabijanie sie

Gość panienka866
no pewnie,ze bym sie spotykala, no prosze cie ,nikt nie jest idelany. z czasem moze go jakos wejdziecie na ten temat to sie dowiesz czy on w ogole to zauwazyl i czy chce cos z tym zrobic i dlaczego nie zrobil .aparat to jest droga sprawa,po pwiersze. poza tym widok faceta z aparatem na zebach jest o wiele rzadszy niz widok dziewczyny z aparatem wiec moze sie boi ze koledzy go wysmieja??? moze mu to nie przeszkadza,az tka bardzo.

Niedawno czytałam jak Monika Richardson zaprowadziła Zamachowskiego do dentysty siłą, bo podobno nie był u niego 15 lat!!! Dla mnie zadbane zęby to podstawa, także może delikatnie mu zasugeruj wizytę u ortodonty i stomatologa. W jego wieku aparat to zupełna normalka. Ja załozyłam dopiero w wieku 28 lat, z różnych względów i załuję, że nie wcześniej, tyle, że ja mialam malutką wade..

Gość niejestemidealna
wlasnie sama nosze aparat mzoe dla tego tak na to patrze i weszlam w ta dyskusje

Gość niejestemidealna
jak mi liże odbyt,to czuje te zeby na zwieraczu

Gość niejestemidealna
nie wiem kto jest tak glupi i podaje sie za mnie piszac te glupie teksty ..

Ja mam równe zęby, bo nosiłam aparat 3 lata, nawet chyba trochę ponad. Mój facet ma krzywe jedynki. Kiedyś, dawno, go o to zapytałam, czy mu to nie przeszkadza i w ogóle. No i on powiedział że nie aż tak, poza tym on trenuje (w tej chwili kickboxing) więc... dwa celne strzały i aparat się sypie ;) Nawet go nie namawiam, bo w jego przypadku kasa byłaby w błoto faktycznie. Ale gdyby nie te treningi to bym go namawiala na aparat.