Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córkatatytytyt

POMOCY! Ojciec umarł i nie dostałam po nim nic :(

Polecane posty

Gość wypowiem sie bo..
autorko wybacz ale nie radz sie tu tych popieprzonych babsztyli poniewaz kiedys zalozylam tu topik ze rodzce chca podarowac mi dom i zrobia to przed slubem by byl tylko moja wlasnoscia a nie mojego meza zebym nie musiala dzielic sie z jego dziecmi z poprzedniego zwiazku i mnie tu kurwa malo nie zezarly ze jak ja smie sie nie podzielic? zacofane krowy

Gość Wolny związek.
Jestem w wolnym związku z człowiekiem który od 20 lat jest w separacji z żoną i nie ma rozwodu. Mnie nie zależy żeby założył rozwód ponieważ nie zamierzam wychodzić za mąż i nie zamierzam dzielić się z synem i Jego żoną tym czego dorobilam się sama.Nie chcę mieć takiej sytuacji jak tutaj czytam.Mam dużo i nikt do tego nie ma prawa wyciągać łap:D jest moje,mojej córki z pierwszegp małżeństwa:D

Gość onabezogona29
Zasiłek pogrzebowy przysługuje osobie, która pokryła koszty pogrzebu. Zasiłek pogrzebowy przysługuje także pracodawcy, domowi pomocy społecznej, gminie, powiatowi, osobie prawnej kościoła lub związku wyznaniowego, jeżeli pokryły koszty pogrzebu.****************************************** Odsyłam do strony oficjalnej ZUS http://www.zus.pl/default.asp?p=4&id=439