Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loloturylooloooo

NIe mam rzęs.. :(

Polecane posty

Gość loloturylooloooo

czy jest coś co sprawi ze sie wzmocnia? bo są strasznie słabe i przerzedzone od momentu kiedy zaczęłam je wyrywać (ale od 2 lat tego nie robię, tylko ze rzęsy nie chcą i tak ani się wzmocnić ani przestać wypadać). TYlko proszę nie mówcie mi nic o oleku rycynowym, który nie dal żadnych efektów oprócz podrażnionych oczu!

Gość loloturylooloooo
no wlasnie mozna, wiem ze to glupie, no ale.. niektórzy tak maja i tak radza sobie z nerwami :) ale ja nie o tym, bo to i tak nic nie wniesie. chciałabym wiedziec jakie znacie sposoby na wzmocnienie i nawilżenie oprócz tego nieszczęsnego olejku rycynowego..

Gość kalendama
Niestety znam tylko olejek rycynowy.A czemu je sobie wyrywałaś?

Gość kalendama
Już doczytałam.

Gość fdsfdfsdfsd
cierpiałam na trichotillomanie przez pewien okres czasu, teraz po leczeniu gdy patrze w lustro chce mi sie płakać i nie moge odżałować, ze to robilam. Wiem, ze ludzie maja gorsze problemy, ale wy same byście same zrozumiały gdybyście straciły swoje rzęsy. Rzesy jako piękna oprawa oka bardzo się liczy dla kobiety, a ja nie mam właściwie żadnej oprawy tylko kilka włosków na krzyż i łyse placki. :(

Gość loloturylooloooo
ja tej choroby nie mialam, po prostu mialam okres stresu w moim zyciu. Ale to juz minelo, ale rzes jak nie ma tak nie ma!

Gość gość
Ja mam problem wyrwałam rzęsy a mam 13 lat i teraz w gimnazjum się ze mnie śmieją i głupio patrzą i obgadują. Teraz żałuje ze to zrobiłam i plakać mi się chce

Gość gość
4 long lashes odżywka do rzęs ;)

Gość gość
Dzięki :-)