Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilyy123455

Wyznaczniki atrakcyjnośći u kobiet wg mnie. w ilu punktach się mieścisz?

Polecane posty

Gość lilyy123455

Wiem ,że uroda po częsci jest kwestia gustu , ale sa pewne wytyczne które atrakcyjna kobieta powinna mieć 1. wzrost w przedziale 156-175 - także duży przedział 2. BMI 18-21 3.ładne oczy duże lub średnie , długie rzesy 4. nos najlepiej mały ,ewentualnie średeniej wielkości ładny kształt najlepiej lekko zadarty ( ale nie tak żeby było widać dziurki bo wtedy kobieta wyglada jak świnka) 5. usta pełne lub średniej wielkości ,ale ładnie wykrojnone 6. twarz najlepiej owalna , nie zbyt okrągła ,ani nie za szczupła o widocznych kościach policzkowych 7. ładne , proste i białe zęby 8. długie i gęste włosy 9. uszy małe , nie odstające 10.biust w przedziale B - DD 11. różnica między biodrami ,a talią ok 30 cm ( udowodniono nawet ,że taki jest ideał) 12. małe i ładne dłonie , zgrabne palce 13. ładne stopy - najlepiej małe o kobiety do 165 rozmiwar 36-38) ,a u wysokiej to juz trudno , musza być większe 14. zgrabne i długie nogi 15. karnacja pasująca do koloru włosów , naturalna 16. ogólne zadbanie i dobry gust w ubieraniu się

Gość lilyy123455
a i jeszcze 17. cera bez pryszczy , zmarszczek, zdrowo wyglądająca , promienna 18. żadnych widocznych znamion na twarzy szczególnie

Gość gdziestrumykpłyniezwolna...
w 11:D

Gość taka sobie dziewczynaaaa
ja raczej spełniam wszystko poza BMI - niecałe 23, no więc nogi też idealnie zgrabne nie są i pomimo różnicy nawet ponad 30 cm talia - biodra to mam niestety biodra za szerokie co troszkę zaburza sylwetkę... Ale z obserwacji stwierdzam, że przy niewielkich defektach figury faceci jednak większą uwagę zwracają na twarz ;-)

Gość lilyy123455
19.głębokość pochwy minimum 25 cm 20. elastyczność odbytu Flex min. 5

Gość wfer4t5r
wszystkie oprocz biustu (awet stanik 60a odstaje) i bmi (16,5) no i mam kosci policzkowe mocno zarysowane. ale waga jest zamierzona, anoreksja to styl zycia :)

Gość ghfvhgfgvjk
100% :D chyba muszę się pozbyć kompleksów ;)

Gość lilyy123455
pkt 19 i 20 to nie ja pisałam oczywiscie ;)

Gość jedną nogą w rowie
Najbardziej mnie śmieszą te kości policzkowe. Jakiś esteta z kilkoma debilami ustalił, że to jest norma piękna i już :D To jest takie se... I brak mi tutaj najważniejszego, trudno mierzalnego ale widocznego od razu, czyli wdzięku. Wdzięk z kobiety przeciętnej, albo nawet nieładnej, uczyni cud kobiecości, jego brak, ładną, nawet bardzo ładną uczyni niezauważalną, wręcz nieciekawą.

Gość Marta.222
hm... 1.wzrost...ja mam 177 i co??? dlatego ze wyzsza o 2 cm od twojej "normy" to juz brzydka??? mam dlugie nogi i talię osy 2.Nie widzialam nigdy czlowieka o niewidocznych ksociach policzkowych(wgl co to znaczy "widoczne"?)...komus ich nie widac??? 3.NIE PODOBAJĄ MI SIE WIZALNIE BABY PO 30 STCE Z DLUGIMI WLOSAMI,TO WYGLADA NIEESTETCZYNIE...I TAK PARADOKSALNIE NIEKTORYM DROBNYM KOBIETKOM JEST 100 RAZY LEPIEJ W KROCIUTKIEJ FRYZURCE. (kOZUCZHOWSKA,rACEWICZ ITP)...jESLI DZIEWCZYNA NP.MA TEZ OSTRE RYSY TWARZY I JEST GRUBA TO POWINNA MEIC KROCIUTKIE WSLOKI. (WYOBRAZACIE SOBIE dOROTĘ WELLMAN W DLUGICH?-JA NIE). 12.MAŁE DLONIE-DLONIE MOZE TAK ,ALE...PALUSZKI POWINNY BYC ZGRABNE,DLUUGIE ,CIENKIE I PROSTE (RAZ W ZYCIU WIDZIALAM ZRABNE DLONIE U KOBIETY-U MOJEJ WUEFISTKI) :) 13.ZNAMIONA NA TWARZY-CZY KTOS ICH NIE MA??????? :p

Gość nie wliczajac ze wykraczam poz
POZA BUISTOWE ROZMIARY BO MAM 75 e to wszystko sie zgadza, ale nie ma co mowic o miskach bo jeszcze licza siew centymetry pod biustem roznica jest miec 75 E a 80 E.

Gość emilka2333333333
Marta 222 - po 1- wg mnie wzrost powyżej 177 jest już dla kobiety za wysoki , może ceniony np u siatkarek czy modelek ,ale uważam ,że to za dużo i tyle po 2- są dziewczyny o okrągłych policzkach np Selena Gomez i ona nie ma widocznych kości policzkowych po 3. Zależy JAKA 30-stka np Małgorzata Socha czy Marta żmuda - Trzebiatowka są pod 30-stke i im ładnie w długich włosach.wg mnie całkiem krótkie ujmują troche kobiecości ,ale to moje zdanie. po 4. małe dłonie nie wykluczają długich palców ( tu też myślę ,że za długie by nie wygladały ładnie ważne żeby były zgrane i smukłe)

Gość emilka2333333333
duze dlonie to takie jak u faceta prawie , czasem sie widuje kobiety z takimi wielkimi łapami i to nie jest ładne

Gość Marta.222
autorka napisala przedzial wzrostu 156-175... ja mam rowne 177 :P i chodzę na obcasie,a co:P emilka -mowisz ze powyzej 177 cm, jest za wysoki??? czyli co jak bede chodzic boso-w balerinkach to bede atrakcyjna dla ciebie??? Moim zdaniem krotka fryzukra dodaje niektorym kobietom KOBIECOSCI...a TO ZE ktos ma dlugie wlosy i jedną fryzurę X lat to znaczy ze jest niechujem i ofiarą losu. (Rodowicz,Kozidrak,Olelejnik)-ile lat by im odjela krotka fryzurka w naturalnym ciemnym kolorze?-10-20????????:)

Gość cool story, bro
Długie włosy są zajebiste i są najbardziej kobiecym elementem wygladu... Kozidrak i Olejnik wyglądają młodo dzięki swoim długim włosom włąśnie!!!!!!!!! Wszystkie stare babcie maja krótkie fryzury. To krótkie włosy postarzają!! A co do tematu: pasuje praktycznie do wszystkich punktów z wyjatkiem tego o ustach, bo akurat mam małe :P

a zmarszczki przy usmiechu sie licza:D? i rozmiar stop wiekszy mam niz wyzej podano;p

Gość cool story, bro
Olejnik nie ma wcale złych włosów, już Kozidrak ma bardziej zniszczone, taka sucha szopa. Radzę się przyjrzeć. Dla mnie te kobiety odjęłyby sobie 100% atrakcyjności, jeśli ścięłyby włosy...

Gość fkfkg
Kosci sobie namalujesz rozem a w ogole to tatalny bezsens autorki, kazdy ma inne pojecie piekna,a to jest w srodku,nie tylko na zewnatrz,jednemu podoba sie to,drugiemu tamto,grunt to miec seksapil i czuc sie wysmienicie samej ze soba.

Gość takaaaaaa ja Kaya :)
Cała ja : 1. wzrost 175 cm 2. BMI to bzdura ważę 61 kg 3.ładne oczy duże to mój największy atut 4. nos normalny, nie zadarty 5. usta średniej wielkości, nie wiem czy ładnie zarysowane - normalne 6. twarz owalna o widocznych kościach policzkowych 7. ładne , proste i białe zęby, nosiłam aparat i wybielałam :) 8. włosy za łopatki, nie są mega gęste ale nie narzekam, blond 9. uszy małe , nie odstające 10.biust mam większy 65G 11. talia 68, biodra 90 więc się nie łapię 12. małe i ładne dłonie , zgrabne palce 13. ładne stopy, rozmiar buta 38 czasami 39 14. zgrabne i długie nogi uwielbiam swoje nogi :) 15. karnacja pasująca do koloru włosów , naturalna 16. ogólne zadbanie i dobry gust w ubieraniu się 17. cera bez pryszczy , zmarszczek, zdrowo wyglądająca , promienna 18. żadnych widocznych znamion na twarzy szczególnie

Gość pawelmamnaimie
1.biust B lub C 2.włosy długie naturalne 3.rzęsy gęste dłygie (moga byc umalowane) 4.wzrost 164-172 cm 5.oczy niebieskie albo zielone