Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =hoooook

Jakaś kobieta gałęzią zbiła moje dziecko po pupie. Co wy byście zrobiły?

Polecane posty

Gość =hoooook

Dzieci się bawiły, NIECHCĄCY jak to dzieci Max rzucał kamieniami i uderzył jej kota w oko. Ale to jest dziecko, a to był kot...przyszedł do mnie z płaczem że ta wiariatka go zbiła.

Gość a gdzie Ty bylas
ze nie powstrzymalas Maksa od rzucania w kota, a kobiety od bicia Twego dziecka

Gość =hoooook
W salonie, ale to dziecko, musi się wybawić. Nie rozumiem.

Gość fwertw
to prowo czy serio taka durna jestes? ja bym za to zlala Twojego dzieciaka na kwasne jablko wiec nie narzekaj.

Gość =hoooook
Czy mogę wnieść sprawę o znecanie się nada dzieckiem?

moja sąsiadka bila dzieciaki szmata i rzucala je zgnilymi jablkami, bo wracajc ze szkoly zrywaly sb wisnie z jej ogródka. miala wtedy jakies 60/70 lat ;d

Gość CorobićMam
bardzo dobrze, oduczy sie bicia zwierzat,mam nadzieje,że solidnie oberwał :classic_cool:

Gość ja na miejscu tej kobity
odrzuciłam bym ten kamień z całych sił skąd przyleciał. nie wiem o co Ci chodzi, chłosta jest chyba mniej nieprzyjemna niż gdyby miał dostać kamieniem w łeb. kobieta jest humanitarna

Wnieś sprawę na nią. Ona wniesie na twojego syna, za znęcanie się nad kotem. Kot czuje ból. Tak jak twój syn. Źle go wychowałaś, teraz cierpisz. Standard.

Gość Odp. Na pyt. W temacie
Dolozylabym od siebie pare pasów.

Gość kotttttt
zajebałbym bachorowi.

Gość ula której ukradli nick
jak można NIECHCĄCY rzucać kamieniami ?

Gość trr
Swojej córce dodałabym od siebie a właścicielki kota nie wiedziałabym jak przepraszać. A ty masz debila czy psychopatę? Zauważ też że jeśli nie wychowujesz dziecka, w tym tolerujesz bezmyślność czy okrucieństwo, to inni mogą wziąć zadania wychowawcze na siebie.

kamieniami się rzuca CHCĄCY , kamień nie ma nóżek i nie wlazł twojemu maxowi w dłoń i nie rzucił się sam , niechcący co najwyżej mógł trafić w kota . Ja bym dziecka nie uderzyła ,ale ciebie bym jebła tym kamieniem aż by echo twojej pustej pały rozniosło się po całej polsce

Gość trr
A tak z porad to należy nasłać na ciebie i te zaniedbane, ociężałe umysłowo dziecko kuratora, tak na początek.

Gość wrwerwe
co z tym bachorem że rzuca kamieniami?

ja mam takich sąsiadów , chłopczyk około 4-5 lat , co idę z psem ten do niego śtura kijami i udaje szczekanie ,pies się wnerwia ,szczeka i rwie do dziecka ,a dziadkowie tegóż potworka najeżdzają na mnie że taki pies niewychowyny , cóż ... .. śmiech mnie ogarnia i nie dyskutuje bo się lękam głupotą zarazić.

Gość =hoooook
Sram se do ryja.:classic_cool:

Gość Twój dzieciak stanowi
zagrożenie:O ja bym to zgłosiła na policję jakbym zobaczyła małego zwyrola rzucającego kamieniami

Gość =hoooook
powinnam założyć temat na ogólnym, bo tu się popiera kary cielesne, które są, przypominam, prawnie zabronione:O co z Wami, ludzie? znieczulica? miło bym Wam było dostać gałęzią po pupie?

Gość =hoooook
*na ciąży i wychowaniu

Gość jagodzińsko sekretarko
Wychowujesz swego bachora na bestię rozbawioną uczuć.Nie dobrze.

Gość Srututututututututu.....
A było by Ci miło dostać kamieniem w oko?

Gość Srututututututututu.....
Jak Cię kiedyś dziecko rzuci patelnią to też powiesz, że to jeszcze dziecko i musi się wybawić?

Gość =hoooook
Wymyśliłam ten jakże debilny topik w pełnym przeświadczeniu o ważym ubóstwie umysłowym i ogromnej naiwności.:classic_cool:

Gość khjnbjh
hoook jakas nienormalna jestes. Dobrze ta babka zrobila. Bedzie gowniarz wiedzial ze tak sie nie robi. Skoro ty go nie potrafisz nauczyc dobrego wychowania to inni to zrobia. Nikt nie toleruje takich dzikich zachowan.

Gość zostane żabojadką
ula jakbym swoich rodziców widziała ! ich sąsiad ma starą sunię ledwo chodzi bida a jak braciak przyjeżdza z 3 letnią córką to ta stale ją drażni,a moi staruszkowie nic ,bo to przecież dziecko jest ,a pies powinien być nauczony że ma nie szczekać i na ludzi się nie rzucać ,tylko że gówniara drażni ją strasznie ,przez siatkę bo to domek jednorodzinny , raz sunia zrobi podkop i dojdzie do tragedi ,ale moich starszych to nie rusza , oni nawet mówią że ją otrują bo dziecko się nie może w spokoju pobawić ,no fuck!!!

Gość khjnbjh
naiwnosci???. W dzisiejszych czasach jest tyle dzikusow, ze juz mnie nie zdziwi nic. Nie wiem co ma naiwnosc z tym wspolnego. Zyjemy w takich czasach gdzie ludzie sa zaslepieni i zidiociali, prostactwo i robactwo.

Gość mklnl
Rzucenie kota kamieniem mogło doprowadzić do jego śmierci. To jest znęcanie się nad zwierzętami. Ciesz się, że ta pani nie zawiadomiła policji i opieki społecznej o ile to nie prowo

Gość poszedlbym do
tej baby i bym jej wyjebal za uderzenie mojego dziecka albo wykorzystalbym zone do tego bo kobiet nie tykam. Nikt nie ma prawa ruszyc mojego dziecka!!