Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cksdemkows

czemu smiejecie sie z ludzi pracujacych fizycznie za granica?

Polecane posty

Gość cksdemkows

?

Gość hahaha no nie ha
Bo ludzie sa zlosliwi i uwielbiaja krytykowac.

Gość czarodziejuk
Bo wiekszosc z tych, ktorzy to robia jest zwyczajnymi hipokrytami leczacymi swoje kompleksy.Tak to jest jak sie z dziada zrobi pan ktory juz zapomnial, ze sam pracowal fizycznie albo jego ojciec lub matka ale o czym tu mowic.Patrzac na ortografie, poziom wypowiedzi, chamstwo z nich plynace niczym scieki w rynsztoku to smiem twierdzic, ze sporo tych nasmiewaczy ukonczylo edukacje na poziomie podstawowki lub gimnazjum. To jest takie typowo polskie, obcokrajowcy inaczej do tego podchodza i znacznie czesciej doceniaja osoby wykonujace takie prace, bo oni wiedza, ze ci ''fizyczni'' sa potrzebni spoleczenstwu

Gość gigi gigi
tylko debil śmieje się z pracującego człowieka!!!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbooooo
Ja tam się z nikogo nie śmieję, jednak czasem bawią mnie osoby pracujące np.w fabryce w UK, za mammalną oczywiście, a w kraju zgrywające bogaczy...

Gość czarodziejuk
No własnie taki debil jak ty. Hipokryto w innych tematach nasmiewasz sie z pracujacych fizycznie a tutaj udajesz swietego

Gość agonia 36
To jest takie typowo polskie, obcokrajowcy inaczej do tego podchodza i znacznie czesciej doceniaja osoby wykonujace takie prace, bo oni wiedza, ze ci ''fizyczni'' sa potrzebni spoleczenstwu otoz to , bardzo prawdziwe slowa nic dodac nic ujac osobiscie nigdy nie smialam sie z czlowieka pracujacego fizycznie ( po czesci sama pracuje fizycznie a prace papierkowe zrecznie zganiam na mojego meza i moja ksiegowa , nienawidze papierow) natomiast Mietkom i polaczkom mowie nie