Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaomodobne

czy jej powiedziec?

Polecane posty

Gość kaomodobne

przespalam się kilka razy z pewnym facetem, wiedzialam, ze ma dziewczyne. Jednak teraz jak sobie przemyslalam to wszystko to zakonczylam z nim znajomosc i czuje, ze powinnam jej powiedziec o tym, Mysle, zeby jej wyslac anonimowa wiadomosc Chce to jakos naprawic w ten sposob,

i po co ? skoro spal tylko z toba to bedzie wiedzial od kogo ta wiadomosc i moze Ci zrobic pieklo... A dziewczyna raczej nie uwierzy, tak ja przegada ze tylko Ty bedziesz tu winna. Chociaz ja bym chciala raczej wiedzieć, ale nie kazdy taki jest;)

Gość kaomodobne
nie wiem czy tylko ze mna :D ja tez bym wolala wiedziec i dlatego zastanawiam sie czy jej wyslac wiadomosc czy nie Nic dokladnego, po prostu cos np. Twoj X sypia z inna, spotykaja sie od pewnego czasu

Gość gigi gigi
"A dziewczyna raczej nie uwierzy, tak ja przegada ze tylko Ty bedziesz tu winna. " jak to? został zgwałcony?????

Gość kaomodobne
z nim zakonczylam znajomosc na przyjacielskiej stopie, nie uwierzylby,ze cos takeigo zrobilam Tak mysle, on mi bardzo ufa.

Gość nic nie chcesz naprawiać
tylko chcesz się zemscic

Gość kaomodobne
gigi hahaha dobre nei zadnego gwaltu nei bylo, łaził za mną rok, ja się rozstalam z facetem (paskudny koniec) i w pewnym momencie uleglam mu

Gość lkdjfslhjldh
nie mów jej. Co Cie to obchodzi? ich związek. Schowaj głowę w piasek i zapomnij o tym błędzie. Wygadaj się przyjaciółce jak chcesz, ale nie obarczaj swoim poczuciem winy jego dziewczyny bo to nic dobrego nie przyniesie.

Gość kaomodobne
nie chcę się mścić, tylko myśle, ze kazdy ma prawo wiedziec i zdecydowac co zrobic z ta wiedza.

Gość fjhygdvtdr
gigi gigi "A dziewczyna raczej nie uwierzy, tak ja przegada ze tylko Ty bedziesz tu winna. " jak to? został zgwałcony?????] kurva a skad bedzie wiedziala ze w ogole odbyl stosunek??? rownie dobrze moze jej poiedziec, ze jakas laska zabujala sie w nim i tak jej ob\dbilo, ze treaz probuje wszystkiego by jego laska z nim zerwala.

Gość kaomodobne
jesli cos zrobie to mail albo wiadomosc na fb z jakiegos lewego konta :D

Gość kaomodobne
nie wiem jak sie bedzie tlumaczyl, pewnie bedzie zapewnial, ze to wszystko klamstwo oczywiscie

Gość kaomodobne
inna sprawa, mam mase jego nagich zdjec :D, wiekszosc usunelam, wysylal mi po 50-70 smsow dziennie, pousuwalam, ale sa billingi - jakbym musiala sie bronic to mam czym :P Ale ja nie chce sie ujawnic, chce jej tylko anonimowo dac znac

Gość gigi gigi
powiedz jej!!! kurwiarzy należy tępić!!!

Gość kaomodobne
zrobie to Mam nadzieje, ze nie oberwe z tego powodu, nie chce klopotow Znajomosc z nim zakonczylam i chce zamknac ten rozdzial calkiem Co doradzacie? mail? zwykla poczta? jak zrobic, zeby nie wyszlo, ze to ja ?

Gość kaomodobne
zatem musze zalozyc gdzies w jakiejs kafejce nowe konto czy w innym publicznym miejscu, nei chce zeby po IP do mnie dotarla czy cos W ogole nie chce byc laczona z tym zdarzeniem A wiem, ze facet nie bedzie w ogole podejrzewal mnie, tu mam pewnosc, tylko musze zadbac o szczegoly Jaka tresc by byla dla was kobiety wiarygodna ? jak to napisac?

Gość kaomodobne
nie bedzie, bedzie raczej podejrzewal, ze ktos sie o nas dowiedzial i jej powiedzial :) Bo zdarzylo mu sie ze 2 razy do mnie dzownic jak byl pijany, a obok byl jakis jego kolega - a on pijany mi slodzil w sluchawke i bredzil jakies glupoty Ostatnio na dzien kobiet kupil mi prezent, w walentynki do mnie per walentynko mowil przy swoim koledze z pracy itp

Gość kaomodobne
i druga sprawa - a moze nie bylam jedyna taka panna na boku? :)

Gość gigigigigigi
ty chcesz, zeby oni sie rozeszli i wtedy bedziesz go miala dla siebie hahaha glupia kretynko A tu sie zaskoczysz i oni beda ze soba szczesliwi

Gość kaomodobne
taaaaa, już :D

Gość KAMMMM
autorka chce sobie przygarnąć go dla siebie

a ja myslalam ze ci chodzi o to zeby ja ostrzec przed taka szuja, a tu prosze... gdyby chciał Cie do zwiazku to juz byscie razem byli tylko co to za zwiazek ktory jest zbudowany na cudzym nieszczesciu ? pozatym historia lubi sie powtarzac, ze tez chcesz sie w to ladowac...

Gość kaomodobne
nie chce go dla siebie! odbilo wam ?! taaaa- to byla ironia :/

Gość kaomodobne
a napisze tej niuni maila i tyle Niech wie z kim jest A co z tym zrobi to jej sprawa

Gość seksownajolutka
a ja sie bzykam z cudzym facetem i zamierzam go miec dla siebie :D i wiem, ze mi sie uda On na sam moj widok ma erekcje, wiec to kwestia czasu jak bedzie moj :)

Gość kaomodobne
super jolutka :D mojemu eks kochankowi tez stal jak tylko mnie zoabczyl, co nie oznaczach nic ponadto, ze mu stal :D nie robilabym na tym zadnych planow na przyszlosc :D to forum jest dziwne troche ;)

bosko najbardziej podoba mi się tekst, że każdy ma prawo wiedzieć ciekawe czemu tej zasady autorka nie wyznawała, jak jeszcze sypiała z tym facetem :P