Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boże mój jestem z mężem

Jestem z mężem tylko dla pieniędzy!!!!!

Polecane posty

Mąż jest dobrym człowiekiem, oczywiście dobry ojciec i dziadek. Mąż, raczej kolega nie mąż. Ja nie chce z nim uprawiać seksu, może to wyda się śmieszne ale jak dochodzi do zbliżenia to czuje ból w brzuchu, w pochwie, ciężko mi się oddycha a mąż w łóżku nie jest zbyt delikatny. Jak prosiłam go by było delikatniej to mówił że przesadzam. Więc powiedziałam mu że może mieć kochanki a mnie żeby dał spokój. Poszedł na ten układ. Ja już się spełniłam jako kobieta. Urodziłam syna który ma teraz 29 lat, jest samotnym ojcem. Żona zostawiła go z parką bliźniaków jak miały dwa latka. Córka ma 26 lat, 6letniego syna. I też siedzi w domu. Ja już męża nie kocham, może lubię, napewno lubię jego pieniądze.

Gość Sweetlips
Nie ciekawie...:( nie wiem jak dlugo umialabym tak ciagnac

To jest proste. Możesz isc z przyjaciółkami na plotki, na telewizje, dłużej spać. Ja unikam takich zbliżeń z mężem. On wie i musi to uszanować, nie lubię seksu a jak słyszę wypowiedzi jakiś kobiet że one czekają aż mąż wróci z pracy i idą z nim do łóżka to myślę że są jakieś nienormalne. One mówią o tym tak jakby to lubiły. Że jakiś owłosiony, przy kości mężczyzna leży na nich i robi z nimi te rzeczy.