Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CorobićMam

Zakochałem się " On Line"

Polecane posty

Gość CorobićMam

I czuję się jak kretyn. Spędzamy wspólnie czas grając w jedną grę. Jej przyjaciele " On Line" - stają sie dla mnie kokurencją. Czuję że wmawiam sobie wiele rzeczy , ale zarazem non stop mam jakieś dowody na to że moje urojenia mają rację bytu. Ten "związek" trwa już pół roku +. Jestem realnie zazdrosny i realnie mi na niej zależy. Ale prowadzimy wirtualne życie i moje realne " impulsy zazdrości" są upkoarzające. Czy ktoś też tak ma. Co mam zrobić z tym związkiem. Oddalić się i uciec ? Ona mówi ze jej na mnie zalezy i chce się spotkac. Ja tez chcę ale prowadzimy takie zycie online , a poki co nie postkamy sie a pewno szybko. Proszę o radę. Najlepiej jakiegoś dobrego psychologa. Wręcz specjalisty bo czuję się jakbym dostał młotkiem w łeb. poważnie.

Gość on line d
a w jaka gre gracie ?

Gość CorobićMam
Podnoszę temat. Pzrepraszam za ten spam ale proszę o radę . Taką postronną neutralną i szczerą. MI naprawdę na Niej zależy i czuję że t dziwne bo to WIRTUALNE. Czasem nazwę ją witulną dziewczyną. Nie zawsze bywam nerwowy tylko dociekliwy ale kiedy nie wstawię emotikony ona odbiera to jako obrazę lub mojego " focha" Nie mogę z nią rozmawiać bo często gra. Czasem częściej niż ja. Czuję że ją odpycham moim zachowaniem ale ona też robi to swoim. Ale może ona jest niewinna. Bo ten związek jest wirtualny i kiedy widzę jej ikonkę w grze to uznaję że o ona , a na drugi dzien nie przyjmuje do wiadomosci tego iz ona stwierza ze to nie ONA grala. Wtedy wydaje mi się ze mnie oklamywala choc zarzeka sie ze tak nie bylo i podaje mi dowody " słowne " że jest inaczej. Ale to tylko słowa. Widzicie jaki jest moj problem Malo ze zycie wirtualne to jesio zazdrość. No w łeb dostanę :D

Gość CorobićMam
Farmville, ostatnio wysłała mi piękną krowę ;)

Gość CorobićMam
W muminki.

Gość CorobićMam
Nieważne w jaką grę. Poblem jest ważny. Ja uważam się za osobę rozważną a w tej gzre jestem czubkiem. W życiu realnym ciężko o taką zazdrość jaka jest w świecie nierzeczywistym. Chory jakiś jestem chyba :C

Gość CorobićMam
hehhe podszywku jestes uroczy :D ale to nie muminki ani framwville :)

Gość niekoniecznieee
stawiam ze to cs :d

Gość CorobićMam
Gramy w literaki

Gość CorobićMam
Bardzo często a właściwie coraz częściej zdarza mi się również nie móc się powstrzymać i pieścić mego rozjuszonego do czerwoności rumaka pod blatem biurka kiedy to rozmawiamy o poezji.Co robić?

Gość prawictwo pospolite122
won durny prowokatorze 🖐️

Gość CorobićMam
Ostatnio ułożyła wyraz miłość - czy to może coś oznaczać?

Gość Tyśka 1222
Tydzien temu byl slub moich znajomych ktorzy poznali sie na kurniku Ja.meza poznalam na czacie.

Gość (___neostrada___)
Udzielam wam błogosławieństwa.Bądźcie płodni i pomnażajcie swe itemy! Tylko nie złapcie jakiegoś wirusa! Chwała sieci!

Gość CorobićMam
dopiero jestem. podszywek tam swoje robi :D Nie no looz. To nie prowokacja. Ja nparawde ślecze w takim " zwiazku " CZuje się jak czubek a najgorsze jest to ze nie moge z nikim o tm porozmawiac bo wysmieja mnie. natomiast kiedy jedynej osobie moge o tym powiedziec a est nia " Ona" wtedy nie potrafimy sie dogadac. Czy ona nie czuje tego co ja ? A moze to ja pzreginam ?

Gość niekoniecznieee
a gadacie chociaz przez telefon czy tylko na komunikatorze?

Gość CorobićMam
czasem tez telefon ale to rzadko :)

Gość CorobićMam
Temat chyba rozwiązany. Pogadałem z nią i 1 dzien moze nie bede zazdrosny.Sie okaze.