Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutny mężczyzna

dziś normalni faceci to margines społeczny, a dawny margines to teraz elita

Polecane posty

Gość nie w samotności
a renia to co :D?

Gość YTR765
O właśnie, faceci tez jak maja do wyboru normalną, a taką plastikowo-puszczalską, do tego jędze, to przeważnie wybiorą tą drugą. Więc działa to w obie strony.

Gość wszystkie jesteście takie same
tylko najpierw się musicie wyszaleć i dawać komu popadnie, a potem udajecie te wartościowe, jak brakuje wa mężczyzny, a nie ruchacza.

Gość desfee
"nie w samotności a renia to co ?" 8 Ja mówią co stronie emocjonalnej/ uczuciach a ty tylko o fizyczności.

Gość mentaI cut
Męska elita, czyli silni i odważni, biorą się teraz z marginesu, najwyraźniej synowie normalnych matek, czyli te które ich dobrze wychowywały, wyginęli.

Gość mack Don Alt
bo to wyrośli ci bezstresowo wychowani, a oni normalni nie są.

Gość mack Don Alt
jeszcze tylko dopuśćmy, żeby zaczęli prawo ustalać geje i lesby, to już w ogóle będzie wesoło

Każdy patrzy na wygląd w mniejszym bądź większym stopniu :p tak to już jest, ale charakter też jest bardzo ważny na dłuższą metę; jednak widze, że wielu osobom to go brak... Każdy się powinien wyszaleć, ale po co to wiązać koniecznie z seksem?

Gość dlaczego nie ja?
nie wiem

Gość 56789ij
mentaI cut Męska elita, czyli silni i odważni, biorą się teraz z marginesu, najwyraźniej synowie normalnych matek, czyli te które ich dobrze wychowywały, wyginęli. 8 Są tacy ale bardzo nieliczni w końcu mało, która kobieta chce takiego normalnego.

Gość dlaczego nie ja?
mam dużo piniędzy a do mnie nie przyjdzie

Gość dlaczego nie ja?
dlaczego?

Gość mentaI cut
Kobiety nie chcą dzisiaj silnych dobrze wychowanych, bo oni zapewne nie mają takiej siły przebicia jak margines, który się trzyma w kupie. :classic_cool:

Gość 56789ij
jak ktoś kto nie nadużywa alkoholu, nie pali, nie jest wulgarny czy agresywny to faktycznie jest nudziarzem mimo, że ma hobby, pasje, rozwija się zawodowo i prywatnie i ma poczucie humoru.

czy wy byście chcieli nudna i mało przebojową dziewczynę? Odpowiedź sami znacie a to działa w obie strony dziękuje dobranoc ;)

Gość jak dla Ciebie nudnym jest
ktoś kto ma inne zainteresowania niż upijanie się i spędzanie weekendu na chlaniu w klubie to jestem nudny jak cholera. Mam masę innych zainteresować chociażby sport.

Gość rsdghfjs
"czy wy byście chcieli nudna i mało przebojową dziewczynę? " Chciałbym.

Gość rsdghfjs
Chciałbym taką bo sam taki jestem, prostaku.

Gość Paweł88
Podałem żródło wyjaśnienia takiego stanu rzeczy, a Wy dalej plączecie się w potocznej paplaninie i stereotypach. Źródłem jest nauka: Michelle Langely Womens Infidelity: Living in Limbo "Mózg Kobiety" - Louann Brizendine "Alpha Male" i "Alpha Phemale" - Mateusz Grzesiak "Miłość, władza i manipulacja w bliskich związkach" - Eugenia Mandal "Sex Code" - Mario Luna Polecam poczytać i pozdrawiam.

Gość Isaac_
Zacznijmy od tego, że jaki ma sens czytanie literatury na temat psychologii i natury ludzkich instynktów, zachowań behawioralnych? Prawdą jest to, co stwierdził autor. Normalni, czyli wartościowi, z zasadami ludzie stanowią margines społeczny. Dlaczego? Dlatego,że światem rządzi pieniądz i seks, między którymi jest ścisła zależność. Dzisiaj kobieta, która myśli przyszłościowo patrzy na faceta jako zabezpieczenie jej dobra na różnych płaszczyznach życia. Nie oszukujmy się. Jeżeli kobieta ma do wyboru 2 atrakcyjnych facetów, (gdzie 1 jest wartościowy, zaradny, bez auta, własnego lokum, 2 jest nowobogacki, własne auto,m, wyrachowany) to zrobi sobie szybką kalkulację, bilans zysków i strat,po czym dokona wyboru. Jako kartę przetargową wykorzysta swoje ciało, bo przeważnie tak robią atrakcyjne kobiety. Ludzie z zasadami i wartościami są spychani na bok, bo widzą szerzej życie, dostrzegają elementy mniej wartościowe. Co przez to mamy? Mamy burdel, pijaństwo,ksenofobizm, chamstwo i prostactwo. Tu nie chodzi o żadne teorie ewolucji. Wiadomo,że najsilniejszy przeżyje, w zasadzie ma największe szanse na lepszy byt. Każdy facet ma w sobie zdolności przywódcze, które pojawiają się w określonych sytuacjach. Nie uszczuplajmy tej liczby. Są też pozerzy, którzy mają największe powodzenie, a nie potrafią nawet trzymać śrubokręta w dłoni. Życie weryfikuje, kto kim jest, a nie człowiek. To jak żyjesz, jak postępujesz jest świadectwem Twojej dojrzałości. Jedni pozostawią po sobie coś, co przetrwa, inni przeminą z wiatrem. Taka jest prawda.

Gość Isaac_
Związek partnerski opiera się na spasowaniu charakterów. Ktoś tu wspomniał o nudziarzach. Dla jednego jesteś nudny, dla drugiego jesteś ciekawy. Co to za pi3rd0llenie i generalizowanie? Ktoś tu poznał wszystkich ludzi na ziemi i czuje się fachowcem? Problem pojawia się wtedy, gdy drugą osobę trzeba niańczyć, bo jest zwyczajnie niezaradna, bądź niestabilna. Nudny to każdy jest, gdy ma % we krwi. Czy osobami można nazwać te, które są głuchonieme, tylko dlatego,że nie mamy z nimi werbalnego kontaktu?

Gość ricos88
Ja zostałem wychowany na spokojnego i kulturalnego faceta, o wysokim standardzie moralnym i z perspektywy czasu powiem że bardzo dużo na tym straciłem, bo nawet tzw. 'bogobojne dziewczyny' które regularnie chodzą do kościoła, również wolą mieć za chłopaka łobuza. Jeśli chodzi o kontakty towarzyskie to niestety przez moją spokojność zaczęły zanikać. Teraz to już mam tylko garstkę znajomych z którymi raz na miecha pójdę na piwo albo w piłkę pograć, zauważyłem że gdy nie ma o czym gadać obrażają się wzajemnie słownie aby była brechta i zabić nudę, standardy towarzyskie się zmieniły jeszcze kilka lat temu w takich sytuacjach skoczyliby sobie do gardła, a teraz nikt się na to nie obraża wszyscy się śmieją z obelg.

Gość taki jeden facet 28
tylko niedojrzałe idiotki ,które sie nie szanują wybierają sobie takich "super samców" . Ja bym nie chciał takiej kobiety którą można kopać w dupę ,a ona się z tego jeszcze cieszy.