Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutny mężczyzna

dziś normalni faceci to margines społeczny, a dawny margines to teraz elita

Polecane posty

świat oszalał

kobieta którą od dawna miałem na oku "wpadła" z facetem który nie dość że jej nie szanował to jeszcze ją bił .. co ona w nim takiego widziała? muszę poszukać nowego obiektu westchnień :(

Gość bardzo smutna kobieta
to prawda... znak czasów?

Gość mantona
e tam taki przypadek i tyle. poza tym dorosło bezstresowo wychowywane pokolenie, zupełnie nie przystosowane do życia, będąc dorosłymi muszą uczyć sie podstaw, normalnie nabytych w dzieciństwie.

Gość ddffdghjj
no jak gustujesz w szmatach.. wiele wartosciowych samotnych kobiet, a wam sie podobaja takie szmaty.

Gdzie są te wartościowe samotne kobiety? Chyba nie mówisz o "księżniczkach" z sympatii ? opisy w stylu: "nie wiem co napisać", "jak chcesz mnie poznać to napisz", "nie wiem co tu robię" " ... " - rzeczywiście bardzo wartościowe kobiety ..

Gość i to by wyjaśniało czemu
kobiety ciągle na margines trafiają :(

Gość frhgtf
prawda co mówi autor do mnie koleżanka nie napisze bo jej chłopak będzie wściekły inną jej facet notorycznie zdradza i przylizuje się z jakąś na imprezie i ona o tym wie i nie podoba jej się to a nie odejdzie od niego inną facet bił i facet poszedł siedzieć a ta kretynka jeszcze czeka na niego Nie czaje kobiet i to wszystkie poniżej lat 25.

Gość Paweł88
Panowie, no proszę... Nie szukajcie innych wyjaśnień niż realne, bo to strata czasu i nerwów. Psychologia tego nei wujaśnia, tylko biologia. Tacy faceci przejawiają więcej cech dobrego materiału genetycznego (zasoby, władza, atreakcyjność i inne cechy pochodne od tych, rozwijające je np. pewność siebie ponad miarę, dominacja) co powoduje u pań instynktownie uderzenei do mózgu mieszanki hormonów napedzających dalej ich działania. Nie dajcie sobie wmówić, że nie da się zrozumieć kobiet. Nauka już dawno to zrozumiała.

Gość no bo nie macie jaj
nie mowię żeby być jakimś zabiajaką, ale no kurde zero w was stanowczości zero męskości :o Jak się interesujesz laską co ma faceta w więzieniu -.- I nie pisz do zajętych bo każdy normalny chłopak by na to zareagował

Gość frhgtf
no bo nie macie jaj 4 Sory ale to koleżanki ze studiów to co nie mogę napisać cześć no nie przesadzaj. wszystkie o których pisałem to koleżanki więc zejdź ze mnie i nie wypisuj tu o jakimś braku męskości bo na pewno poniżanie kobiety nie jest oznaką męskości.

Gość dzisiejsze kobiety ciągnie do
patologicznych facetów a normalnych mają jako nudziarzy. Cóż kobiety są istotami emocjonalnymi a normalny facet da tylko pozytywne emocje a nie są one tak mocne. Jakiś dewiant czy patologia da na co dzień negatywne emocje a od święta kwiatka (pozytywne emocje) i kobieta jest zadowolona. Co chwila widzę jak idzie taka para. facet pijany w trzy dupy a baba się drze na niego i to niezależnie jak kobieta by wyglądała piękna czy nie.

Gość no bo nie macie jaj
no to chyba tacy fajni nie jesteście skoro nie potraficie kobieci zapewnić emocji (nie mowie tu o patologiach jak ktoś tam sobie ubzdura) o innych rzeczach nawet mówić nie będe bo nie kopie się lezącego ;)

jestem pewien , że Ci "normalni" są zwyczajnie odrzuceni i dlatego piszą o innych , ze są nienormalni - a patologia to zjawisko występujące bez względu na płeć - a niestety faceci najczęscej je tworzą

Gość Paweł88
Tu nie idzie o emocje, tylk ocechy lepszego samca. Emocje to tylko efekty pewnych cech takiego gościa, które dają instynktowi kobiecemu znać czy to dobry potencjalny zapładniacz, czy nie. Nie chodzi też o moralność czy jej brak, to bez znaczenia, liczą się odpowiednie cechy (zasoby, władza, atrakcyjność, zdrowie) i ich emanacje np. potencjalnie dobry lekarz, bo jeszcze studiuje, ale dobrze, a będzie miał w przyszłości zasoby.

Gość to czemu tyle kobiet narudzi
i narzeka jacy to faceci ich partnerzy są źli, zdradzają, biją, poniżają itp. skoro takich wybierają znaczy, że tacy im odpowiadają zanim "dostaną po dupie".

Gość Przemyslaf21111
Jak facet który użala się na babskim forum może uważać się za normalnego ?

Gość Paweł88
no bo nie macie jaj --- A ty co masz? Jakieś argumenty i jasne zdanie? Same odniesienia ad personam, więc kto tu kogo kopie...

Gość Dziś jest tak, że
porządny, normalny facet będzie albo sam albo zostanie najwyżej ojczymem dziecka, którego ojciec to byle prostak, który zapukał kobietę i ją porzucił.

Gość fdsffdgf
Przemyslaf21111 Jak facet który użala się na babskim forum może uważać się za normalnego ? 9 Facet też człowiek a, że w realu nie wypada wyładowywać się to zostaje net.

Gość YTR765
Ja jestem normala (przynajmniej tak sądzę),szukam normalnego i co?Wszędzie napaleńcy,erotomani, żonaci szukający rozrywek,albo bojący się zobowiązań.A 30 juz dawno stukneła. Lepiej już sobie kota kupie, bo mam dość marzeń.

Gość Paweł88
"i narzeka jacy to faceci ich partnerzy są źli, zdradzają, biją, poniżają itp. skoro takich wybierają znaczy, że tacy im odpowiadają zanim "dostaną po dupie"." Odpowiadają, ale instynktom. Tak jest wtedy, gdy kobieta jest nieświadoma sił swojego rozumu, że może wybrać sama inaczej, nie tak jak jej każą instynkty. To sie nazywa kobieta używająca rozumu- jednak takich jest wziąż za mało.

Gość mack Don Alt
niestety działa to w dwie strony, fajni faceci też często wybieraja qrwiszony :(

Gość YTR765
Wiesz czemu tak jest?Z obserwacji widze, ze taka kobieta jest zakochana i wybacza dużo.Czeka, aż on się zmieni, ze to już ostatni raz i takie tam bzdety. Slepa miłość sprawia, że tkwią w takich związkach.

Gość desfee
mack Don Alt niestety działa to w dwie strony, fajni faceci też często wybieraja qrwiszony 9 Skoro fajny facet ma do wyboru bycie samemu czy wybrać qrwidzona cóż nie każdy facet potrafi żyć w samotności.

Gość mack Don Alt
no, bo zakochują sie w palantach z cyklu "hej do przodu" na szczęście nie wszystkie :)