Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam chyba depresje eh

Zostawił mnie samą w ciąży

Polecane posty

Gość mam chyba depresje eh

5lat razem, niby plany na przyszlosc a jak przyszło co do czego, zobowiązania to on juz nie daje sobie rady i ma dosc, nie wiem co ja teraz zrobie ;(

Gość ale wstyyyyyyddddd
poszukaj prawdziwego faceta

Gość żona niezaburzona
co zrobisz? dasz sobie radę! bo masz dla kogo - dla dziecka i dla samej siebie. faceta w swoim czasie pozwiesz o alimenty, a jak nie potrafił stanąć na wysokości zadania, to więcej nie oczekuj od niego,nie warto. masz na kogo liczyć - rodzice, rodzeństwo, przyjaciele - w razie czego? masz pracę?

Gość daruj sobie
daruj sobie takiego chlopczyka,bo mezczyzna go nazwac nie moge masz dziecko zyj dla niego zobaczysz ile szczescia daje malenstwo

przecież odpowiadał ci wolny związek bez zobowiązań, więc czemu nagle myślisz że on się zmieni o 180 stopni? Sama wybrałaś faceta, który nei chce zobowiązań, a jak się z kimś idize do łóżka, to się zachodzi w ciążę dziewuszko.

Gość efert4re
"ale wstyyyyyyddddd poszukaj prawdziwego faceta" 3 Myślisz, że prawdziwy facet zgodzi się robić za frajera? Prawdziwego faceta trzeba docenić wcześniej a nie jak skurczybyk cie kopnie w dupę. 3 Zgadzam się z fiku - takiego faceta sobie wybrałaś i przed takim rozłożyłaś nogi to teraz ponieś tego konsekwencje. Pewnie żyliście bez ślubu i nawet bez zaręczyn więc byliście tylko na etapie "chłopak i dziewczyna" czyli o zobowiązaniach w postaci dziecka na tym etapie nie ma mowy.

Gość gigi gigi
który miesiąc?