Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaa1999

Dlaczego metalowcy mówią że justin bieber jest niefajny??

Polecane posty

Gość kasiaaaa1999

przeciez te ich ryki których słuchają są niefajne, np. sabaton - co to w ogóle jest, ryki jakieś :-o justin bieber jest leprzy od tych ryków :(

Gość l6u67iu
nie trzeba byc metalowcem zeby tak twierdzic. bieber to porazka dla pedryli

Gość kasiaaaa1999
a ty gdybyś miał troche oleju w głowie to potrafiłbyś rozpoznac moją płec bez problemu(po moim nicku) :-o

Gość edzia 40
a ja lubię dzastina , chciałabym miec takiego synka tzn mam synka ale niestety on nie lubi dżastina, smutno mi z tego powodu

Gość abaryba
ma pedalski wizerunek sceniczny. Niektórym to nie pasuje

Gość myśleć jak chomik
heh nie wiem czyim idolem może być ten chłopiec ;) najśmieszniejsze, że w mtv(albo vivie) wygrał na mężczyznę roku czy coś takiego hehe to pokazuje, że tam tylko nastolatki głosują naprawdę takiego leszcza to chyba jeszcze w historii muzyki nie wylansowali - choć też byli ricki martin, albo enricque i oni wydawali się taki trochę lalusiowci, ale jednak przy nich biberek to totalny dzieciak

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
no normalnie jak go widzę, to robi mi się niedobrze, do jakiegoś programu typu domowe przedszkole to może by się nadawał, a nie na piosenkarza heh no paranoja, ten świat zmierza do absurdu

Gość dr_who
Cały świat z dzieciaka leje, bo to taka lala dla nastolatków, typowe, płaskie, amerykańskie śpiewanie dla prostych ludzi. Sabaton jest dla inteligentnych ludzi z wiedzą, wrażliwych i obytych z wartościową muzyką. P.S. Uczcie się języków, bo wiedza wasza kończy się na "oh baby, baby". A potem się dziwić, że innej muzyki nie słuchacie. Bo po co, skoro nic nie rozumiecie.

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
chciałbym go zobaczeć w mma... mogli by mu dać nawet Najmana hehehe