Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd sie przyznac

mamy jakich kosmetykow uzywacie i czy macie ich duzo?

Polecane posty

Gość używam malo, ale same
znane światowe marki: cień, kredka, krem Chanel, tusz Gosh, pomadki Rimmel

Gość ja pracuje za tyle
balsam - uzywam emolium, kupuje wielkie opakowanie i uzywam razem z synem na spolke, ewentualnie oliwka szampon i odzywka- syoss lub wella zależy co akurat w promocji. krem do twarzy tez emolium, czasami ziaja oliwkowa plyn do demakijazu - ziaja dwufazowa tusz do rzes - mf 2000 calorie, lub maybelline Illegal Length, zalezy ktory jest w promocji podkład maybeline afinitone 24h kredka miss sporty zel do higieny intymnej - ziaja zel pod prysznic - dove perfumy- dolce gabana light blue, davidoff cool water

Gość the new
Dziewczyny! jeszcze mi sie przypomnial zabieg olejowania wlosow, napewno o nim slyszalyscie. Daje super efekty, mozna go przeprowadzic w domu i jest taniutki :) To fajny sposob na dbane o wlosy :)

Gość kafe z rana
Moj balsam z Ziai kosztuje 10 zl, kremy do twarzy z ziai tez sa od wyboru do koloru i tez za 10 zl sie juz dostanie. nie wszystko, co drogie, jest naj.

Gość the new
a kto powiedzial, ze co drogie jest naj?

Gość gabi3110
Ja nie mam dużo kosmetyków w swojej toaletce, gdyż uznałam, że minimalizm kosmetyczny tez może być fajny. Stosuje ciągle te same produkty, no chyba, że jakaś nowość mi się spodoba... Mam tusz do rzęs i cienie do powiek, 1 róż, kosmetyki do pielęgnacji cery ( tj. żel do mycia twarzy, ciała itp.) W dzień zazwyczaj stosuje tylko krem bb Garnier, ponieważ spełnia wszystkie moje oczekiwania i obietnice producenta tj.: nawilża mi skórę, wyrównuje jej koloryt, chroni przed szkodliwymi promieniami UV, nie tworzy efektu maski czy też gdy moja skóra ma gorszy dzień, to nakładam go grubszą warstwę i służy mi jako podkład pod puder ;)

jeśli chodzi o pielęgnację twarzy to tylko i wyłącznie krem BB Garnier do cery wrażliwej :) krem i podkład w jednym idealny teraz kiedy mam tylko chwilę dla siebie bo synek wstaje baaardzo rano :) dodatkowy plus fajnie rozświetla więc nie widać tak zmęczenia na mojej twarzy i nieprzespanych nocy :))) do ciała używam musteli na brzuch i piersi żeby nie dostać rozstępów po ciąży (w ciąży uchronił mnie przed nimi) natomiast do "reszty" ciała balsam czerwony Garniera do skóry bardzo suchej :)))

Gość Gosiaa_83
Jeżeli chodzi o kosmetyki do włosów moim liderem jest odżywka dwufazowa http://uradka.pl/item/odzywka-dwufazowa-do-prostowania.html Moje włoski są dość długie z tendencją do puszenia się i są lekko matowe po tej odżywce moje ukochane włoski są lśniące i wygładzone a co najważniejsze prostuję je tylko szczotką nie używam prostownic bo nie chcę ich męczyć. Ta świetna odżywka wygładza, nawilża a co najważniejsze nabłyszcza moje włosy efekty są natychmiastowe szczerze polecam cena znośna a pojemność mega duża bo aż 400ml za 35zł.