Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga007m

Umarl mi dzisiaj kot:(

Polecane posty

Gość Olga007m

Od kilku dni bylo z nim cos nie tak,mial biegunke ale pozniej bylo lepiej zaczal jesc 2 dni temu zaczal sie chwiac jak chodzil:( dzisiaj poszlam do niego go zobaczyc a on tak wyciagniety juz nie zyl;( rozryczalam sie;(

Gość Olga007m
teraz tez rycze no dlaczego on? Byl taki kochany zawsze rano do mnie przychodzil i wskakiwal mi na lozko i tak mruczal :(

Gość akima?
Wcześniej byłaś u weterynarza??

Gość Olga007m
Nie, po co? Koty same się leczą

Gość pgpgpgpg
Przykre:(

Gość akima?
że jak??

Gość Olga007m
19.29 podszyw nie bylam mama mowila ze pewnie to jakies zatrucie i ze mu przejdzie ale nie przeszlo:(

Gość abaryba
współczuję

Gość ula której ukradli nick
napisz ostatni post jeszcze raz uzywając interpunkcji ,albo napisz krótko byłam u weta ,albo nie byłam

Gość no zaraz mnie szlag trafi
z kotem bylo cos nie tak przez kilka dni, a ty to zbagatelizowalas? Jak mama zachoruje to tez jej powiedz,ze jej samo przejdzie.

Gość madzik1893
wspolczuje tez mi kiedys umarl moj kotek:(

Gość akima?
Powiem tak.Masz bardzo głupią matkę .Biedny kotek.

Gość no zaraz mnie szlag trafi
a ty ulka nie umiesz wyciagac wnioskow z tego co napisala? Nie musiala uzyc interpunkcji. Widac wyraznie z kontekstu zdania,ze nie byla.

Gość Olga007m
Mieszkam na wsi,do najblizszego weterynarza mam ok 50km, wiecie jak to jest na wsi nie idzie sie z kotem do weterynarza. Wiem powinnam pojsc ale co ja moglam nawet kasy na wizyte bym teraz nie miala:(

potrafie do wetkaę ,jej wpis może sugerować że ona osobiście nie była ,ale była mama i jej powiedziała że kot ma to i to . Z resztą to nie w temacie , współczuję autorce i tyle

Gość madzik1893
Naprawde nie wiedzialam jak mu pomoc:(

Gość akima?
Ola bardzo Ci współczuję.Ile masz lat??

no mamuska nie zabłysnęła fakt , no ale stało się , ja rozumiem że wieś że daleko ,ale to przyjaciel ,żywe stworzonko które czuje i cierpi , wydłubałabym ostatnie pieniądze ,stopem albo na rowerze bym pojechała ,ale kicie zawiozła . I to powinna uczynić mama autorki wszak wnioskuję że autorka jest młodziutka

Gość madzik1893
Moj kotek tez byl wspanialy tylko ja naprawde nie wiedzialam jak mu pomoc wpadl pod auto ale jeszcze zyl,troche:(

jak byłam u weta ze swoim psem , przyszedł starszy pan z psiną ,nie miał kasy , prawie płakał i chciał zostawić wetowi dowód osobisty do odbioru po otrzymaniu renty, jakieś medale czy coś ,ale wetka tylko złapała pana za rękę i powiedziała żeby się nie martwił i ...pieska uśpiła , smutna to była scena bo sunia miała raka i pan wiedział po co idą do weta , prosić o godną śmierć przyjaciela

wypierdalaj człowieku z kutasem zamiast serca z tym show upem , w podskokach won

Gość Olga007m
Mam 16 lat,kotek mial ponad rok:( na wsi naprawde nikt sie nie przejmuje ze zwierzeciu cos jest chyba ze chodzi o krowe bo mleko daje eh a moja babka wredna topi kotki wyobrazacie to sobie:( kotka sie ukoci a ona zaraz je topi i co ja moge? Nic. Placz,krzyk ona ma to gdzies.

Gość wirus miłości
nie wymądrzajcie się...sama mam kota, mieszkam w mieście i wiem ze ja też niekoniecznie biegłabym od razu do weterynarza gdyby kociak był jakiś niewyraźny...tak samo jak człowiek z każdym katarem nie lata od razu do lekarza...więc nie dołujcie autorki, na pewno chciała dobrze dla kota, nie obwiniajcie jej.

Gość szkoda kotka
grają muze a nie sie pie...olą jak cała reszta

Gość wirus miłości
ja mam rodzinę na wsi także wiem jak tam jest, weterynarz jest tylko od bydła i drobiu, koty i psy są dla ludzi mniej ważne ja też ciężko przeżyłam uśpienie mojego kocurka* , teraz mam już kolejnego kotka i też go kocham;)

Gość akima?
Co Ty mówisz .No ,to Ci się rodzinka udała. Mam rodzinę na wsi .Wiem jak interesują się zwierzętami .Tylko tymi co przynoszą dochód,Dla nich ,to ja jestem nienormalna .

nie obwiniam autorki absolutnie ! bardzo jej współczuję bo wiem co to znaczy , po prostu uważam że objawy wskazywały na konieczność wizyty u weta , a matka autorki powinna to młodej osobie zasugerować ,pocieszyć i załatwić ,a nie że kot sobie cierpi ,coś mu jest no zobaczymy

Gość kaffkaaa***
wspolczuje:(