Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się Wassss

czy 30 latek może podrywać licealistke czy nie

Polecane posty

Gość pytam się Wassss

Nie pisze że mam zamiar tylko chce wiedzieć jak jak to jest przyjęte w obecnych czasach?

Gość licealistki same lecą na takic
h facetów

teoretycznie moze,tylko pytanie czy dziewczyna bedzie z takim dla kasy czy z jakiegos innego powodu, bo milosci to na 99% nie ma..

Gość stara dupa!
🖐️

Gość pytam się Wassss
acha - i czyli samemu lepiej nic nie robić?

Gość Majsterszef
cześć, uważam, że może, tylko rozważmy fakt iż, czy dziewczyna nie jest młodą, naiwną nastolatką, która będzie porywać się przygodzie(nie chodzi o seks). Prawie zawsze łatwo jest młodszą poderwać, której starszy mężczyzna, może zainspirować, niż jak to miałoby miejsce w jego wieku kobiecie.

Gość gość
nie moze:)

Gość Edward Honda
Ja jestem 31 letni prawiczek i wolałbym nastoletnia licealistke

pewnie, że może, tylko w znacznej wiekszości współczesny posli 30 latek jest po prostu śmieciem dla licealistki. Nie dla psa kiełbasa

Gość gość
ty masz 30 a ona 19 to jak chce tyle starszego jej sprawa ale nie 17 lat czy 16

Gość gość
wolalbys licealistke bo starsza cie wysmieje. proste. mlodszej mozna zaimponowac ale nie na dlugo. do mnie tez podbijaja jacys ,,tatusiowie,, a ja sie z nich w duchu smieje :D

Gość gość
same jak miałyście tyle lat to sypiałyście i prowadziłyście się z takimi facetami a teraz jakieś obelgi lecą

Gość gość
ja mam teraz 18 i nigdy w zyciu ze starym nie bede. max 3lata

Gość walewieloryby
ja jestem licealistką i w życiu bym na takiego nawet nie spojrzała :) skoro taki staruch bierze się za młodsze o tyle lat dziewczyny to musi być jakiś powód. np że chodzi mu o seks, albo kobiety w jego wieku go nie chcą, albo jedno i drugie. w życiu bym nie uwierzyła że taki dziad chciałby być ze mną ze względu na charakter bo przyznajmy to szczerze- dziecinna gówniara ze mnie :)

Gość gość
a po co młodemu mężczyźnie jakaś stara zrzędliwa rówieśniczka? Dodatkowo kobiety od zawsze chciały mieć starszego faceta a w takim wieku to już zwykle ustawiony finansowo dodatkowo.

Gość EDWARD HONDA
30 latek to nie jest jakiś dziadek. A jak ktoś lubi się poruszać to wytrzymałością może załakasowac tych 10 lat młodszych

Gość gość
hahahaha uwielbiam wprost takie teksty ze kobiety chcą miec starszego faceta. Moze jakis odsetek woli, pewnie tyle ile jest ludzi homo. Kasa moze zlowicie na rok, dwa, 5. Ale nie na cale zycie chyba ze facet jest naprawdę reprezentatywny w kazdej dziedzinie. 30latek młody a 30stka to juz stara ??? Swietne rozumowanie. Przyznajcie ze gonicie za mlodymi cyckami ktore i tak obwisna.Po co mlodej dziewczynie STARY FACET PO PRZEJSCIACH? Dowartosciowujcie sie w inny sposób, wasz czas na nastolatki MINAŁ. Mam 17 lat jakby co ! :)

Gość gość
podpisuje sie obiema nogami i rekoma pod wypowiedzia goscia z 22:10 :D:D cos duzo mlodych tutaj :D witaj w klubie ja tez mam 17 :D

Gość Edward Honda
30 letni mężczyzna jest lepszy od nastoletniego wypierdka

Gość gość
dla 30stki lepszy dla nastolatki nie :)

Gość Edward Honda
Wielu myśli że 30 latek wygląda jak 120 kg grubas łysiejący

Gość 30 letni pan
Jedno to dowód społeczny a 2 to fakty . Znam kolesi po 30 którzy są tragiczni i takich koło 20 którzy też. I znam takich którzy majac 40-45 podrywaja skutecznie 19-25 te same które nie dawno uważały że óżnica maks 5 lat. Sam byłem z taką kobietą gdzie ja 3 lata starszy byłem już za stary dla niej i jej rodzinki. Obecnie jest z gościem 17 lat starszym który pracuje na nocki w rosmanie i wygląda hmm słabo. Więc odpowiedź jest ptosta. 30 latek który pyta sie czy może podrywać nie może. 30 latek który ma jaja to robić i nie pyta nikogo o zdanie bo jest pewny siebie podrywa i to bez problemu