Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślub,wesele , imprezaa, miłość

Pytanie do tych którzy robią wesele

Polecane posty

Czy wyprawiacie później poprawiny ??? Nie mogę się zdecydować czy zrobić tylko wesele czy też poprawiny ???

Gość wesele bez poprawin
Nie robimy poprawin bo to strasznie męczące zarówno dla młodych jak i dla gości. Nie mówię już nawet o tym że potem tylko problem z pokojami dla gości bo jak są poprawiny to gdzieś ci goście muszą przenocować a jak robisz jednodniowe to się tym martwić nie musisz

Masz rację :) Chyba też nie zrobię poprawin, bo to męczące będzie , każdy pewnie będzie zmęczony i mało osób by przyszło ; D

Nie robimy. Stwierdziliśmy, że wszyscy i tak się nacieszą swoim towarzystwem na weselu, a w niedzielę to chcieli by się wyspać, zaleczyć kaca i przyszykować do pracy. No a my z mężem też pewnie będziemy chcieli pobyć sami ;)

Gość mirabellaaaaaaaa
a my robimy poprawiny bo wiadomo, że i tak rodzina sie zejdzie na obiad oraz znajomi ktorzy beda chcieli jeszcze z nami pobyc Tak zawsze jest wiec nie mam zamiaru zrywac sie i szykowac w domu obiadu i wszystkiego skoro moge zrobic poprawiny na sali, dojesc i dopić to co zostało. Przeciez poprawiny nie sa obowiazkowe!! Kto sie ma męczyc to nie przyjdzie proste... A ja juz z mezem z przyjemnoscia bez kamer pobawimy sie na luzie

Gość wesele bez poprawin
Nie wyobrażam sobie żeby po weselu ktoś mi się zwalił na obiad do domu. Wiadomo że państwo młodzi są zmęczeni a czasem nawet nie zdążą wrócić do domu w porze obiadowej bo wiadomo że para młoda ma zazwyczaj w miejscu wesela zapewniony nocleg

Gość poprawiny jjjkjjj
robimy

Gość Szczesciara:)
ja tez nie bede miala poprawin, w zamian za to zorganizuje spotaknie z bliska rodzina w niedziele w domu :)

Gość zamiast odrazu zrobić test
u nas nie było poprawin, ale mielismy sporo znajomych, kótrzy przyjechali spoza Polski, więc w niedzielę popołudniu wpadli do nas się pożegnać i to żegnanie przeciągnęło sie aż do wtorku rano;) Natomiast u męza w rodzinie praktycznie każdy robi wesela z poprawinami i szczerze mówiąc dla mnie to jest opcja nie za bardzo, ponieważ na drugi dzień większośc gości nie ma już ani siły ani ochoty na imprezowanie.

Gość Kwiatuszekk majowy
u nas beda, zawsze sa w naszych stronach(albo w tym samym lokolu albo u w domu), atmosfera jest inna niz na weselu