Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda eks żona

Jestem 23 letnią rozwódką i mamą niemowlaka..

Polecane posty

Gość Młoda eks żona

a zainteresował się mną Anglik.I nie zraziło Go ani dziecko ani to , że jestem rozwódką . Przyjechałam 3 m-ce temu do Londynu do ojca .Po nieudanym małżeństwie postanowiłam wyjechać z Polski z córką (za namową taty) i spróbować szczęścia w UK . Poznałam Anglika , który jest świetnym mężczyzną ale jednak to nie rodak ..i dlatego mam opory .Mieszkam tak krótko na obczyznie i tak naprawdę nie wiem nic o ich obyczajach i wychowaniu .Mój ojciec kręci nosem na ten związek .Co robić ? Dać sobie spokój dla dobra córki czy dać nam szansę ??

Gość hybiltrafil
szczęściara :)

Gość a co masz do stracenia??
tak jkby polacy to byli tacy zajebisci faceci.......

Gość autorka juz tu pisala
daj szanse, bo ciapaty wejdzie w droge.

Gość Młoda eks żona
mój tata mieszka w UK już 15 lat i trochę lepiej zna to zycie i widzę, że nie jest zadowolony z mojego wybranka

Gość Młoda eks żona
chodzi mu o narodowość .Z mężem mi nie wyszło ale ojciec nadal uważa , że powinnam rozglądać się za jakimś porządnym rodakiem .Nie wiem co robić bo nie chcę znowu się sparzyć

Gość a kim jest ten twój angol
z zawodu .Napisz więcej o nim ;) Wtedy ci powiem czy warto sobie nim głowe zawracać:)

Gość goguś bogus
a ile ma lat? Takie glębsze informacje sa ważne by można było zrozumieć lub nie Twojego ojca

Gość Młoda eks żona
a co masz do stracenia teraz patrzę tylko i wyłącznie na dobro córki . Może to głupio zabrzmi ale mam większe zaufanie do "naszych"

Gość Młoda eks żona
ma 30 lat

Gość dla mnie za stary
7 lat to dużo.................

Gość Młoda eks żona
a dlaczego jestem szmatą?

Gość jfebjsf
typowe myslenie polaczka. Wszystkiego najlepszego, niech maleństwo będzie zdrowe i życie uczuciowe się ułożyło. Niestety nie jest tak że zawsze małżeństwa się udają ale życie toczy się dalej. Ludzie po rozwodzie nie są gorsi

Gość Młoda eks żona
Dziękuję :) Dla niektórych niestety jestem "wybrakowanym towarem" tylko dlatego, że jestem rozwódką. Nie ważne , że mój mąż okazał się chamem i oszustem ....Wiem, że zasługuję na miłość ale boję się zaangażować po tym piekle, które przeszłam z byłym mężem .

Gość Rebeka beka haha
no to angol pozniej bedzie pukac i coreczke :D twoja corka pojdzie w twoje slady,szybko ci dorowna predzej niz zdazysz zdmuchnac muche z jej gowna :D oj polczyna was moze miec kazdy.zal

Gość jacipowiemtak
Ja ci powiem tak: Jestem w tym samym wieku co ty, co prawda nie mam dziecka i nie bylam nigdy mezatka ale laczy nas jedno: bylam w zwiazkach z polakami a teraz mam chlopaka anglika. BOZE NIE MA POROWNANIA. To tak wspanialy i kochany czlowiek jakich malo. Mieszkamy razem, robi mnostwo rzeczy kolo domu, wszystko potrafi naprawic, pomaga mi w gotowaniu, jak jestem chora to potrafi wstac 7 razy w nocy zeby przyniesc mi wode. Bardzo dobrze sie rozumiemy, mamy to samo poczucie humoru, smiejemy sie z tyc samych rzeczy, mozemy spedzic godziny na ropzmowie i nigdy sie nie znudzic. Nie mieszkamy w anglii wiec nie mam porownania do innych anglikow bo sie z zadnym wczesniej nie umawialam. Wydaje mi sioe jednak ze wszystko indywidualnie zalezy od czlowieka. NA twoim miejscu postaralabym sie poznac go dobrze, a potem stopniowo "wprowadzic" go do swojego zycia. Masz dziecko wiec nie mozesz mieszac sie w pochopne zwiazki. Ja bym z polakiem nie mogla byc, wymagaja oni od kobiety bog wie co, a sami co soba przedstawiaja? gowno:/

Gość czarodziejuk
Twoje uogolnianie jest zalosne. Mialas jednego Polaka, sparzylas sie choc nikt tak naprawde nie wie czy wina nie lezala tez po twojej stronie bo twoj byly-Polak nam tutaj na to nie odpowie :-O Teraz masz Anglika i nagle wszyscy Polacy sa be, wymagajacy a nic niedajacy. Ja mialem do czynienia z Anglikami w roznych miejscach (praca, miejsca uzytecznosci publicznej) i w kilku przypadkach mam zle wspomnienia. Jedna z sytuacji skonczyla sie nawet wezwaniem policji na takiego angielskiego cwaniaczka, ktory niezle zabulil za swoja glupote :classic_cool: I co mialbym teraz powiedziec ze wszyscy Angole to irytujace,czesto przesiadujace w knajpach i majace o sobie wysokie mniemanie prostaki ?? Skonczcie z wrzucaniem calego narodu do jednego worka

Gość taaaaaaaaaa
mam Szkota, Jestesmy razem po slubie, 18 lat wybudowalismy dom w Polsce

Gość Młoda eks żona
a gdzie ja napisałam, że wszyscy polacy są be ? Wręcz przeciwnie ! Co do mojego byłego męża to rozwód otrzymałam z Jego winy więc to coś mówi za siebie . Ma odebrane prawa rodzicielskie. Winna na pewno nie byłam ja .A przed ślubem był normalnym facetem po którym nie spodziewałabym się takiego świństwa

Gość Młoda eks żona
Rebeka Uważaj co piszesz !! Jesteś beznadziejna !

Gość Młoda eks żona
nielubieuk a skąd wiesz czy ja teraz odrzucę porządnego człowieka jakim jest ten Anglik ? A ty nie bez powodu nie lubisz UK....Pewnie im zazdrościsz :P

Gość czarodziejuk
@Mloda eks zona, to nie bylo do ciebie, tylko do @jacipowiemtak

Gość diwakiwa
autorko nie zwracaj uwagi na tych sfrustrowanych polaczków . To na ogół wybrakowani ludzie :D Daj facetowi szansę bo inaczej możesz żałować , że nie spróbowałaś ! Olej naszych pożal się boże rodaczków :-O Jednego miałaś i co ? Powodzenia :)

Gość Żona Anglika
Bierz chłopa w swoje sidła i nie zastanawiaj sie długo bo inna go upoluje ;) Ja jestem szczęśliwą żoną Anglika ;) To najlepsi kandydaci na mężów i ojców :)

Gość czarodziejuk
diwakiwa sama wywodzisz się z tych polaczkow więc nie sraj we własne gniazdo :P Chyba ze już się przefarbowalas na Angielke :classic_cool:

Gość diwakiwa
Jestem także Polką-zgadza się :) Nie wstydzę się tego ! Ale ja pisałam o naszych pożal się boże polaczkach czyt.mężczyznach :D :D :D

Gość polac jej
co racja to racja z naszymi polskimi chłoptasiami ;) Nie bez powodu mają zerowe wzięcie u kobiet innych narodowości :D Kto widział polaka z Amerykanką bądz Francuską ? hehe Dlatego tak obrażaja Polki , które maja powodzenie u obcokrajowców ;)

Gość numerowaaa
Powiem Ci, ze zarowno Anglik jak i Polak moze byc nieodpowiedzialna kanalia, jak i wspanialym mezczyzna. Nie patrz na jego narodowosc, tylko na scharakter, przypatrz sie, czy jest odpowiedzialny, jakie ma podejscie do swiata, do rodziny. Anglicy sa bardzo rozni, niektorzy maja po 5 dzieci kazde z inna matka, a niektorzy sa kochajacymi mezami tej samej partnerki do konca zycia. To, co ich odroznia od Polakow to wieksza tolerancja w stosunku do kobiet i mniejsze wymagania. Z drugiej strony, jesli zwiazesz sie z Anglikiem, to trudniej bedzie Ci w przyszlosci wrocic do Polski, jesli bys kiedys chciala.

Gość Młoda eks żona
numerowa wiem o tym bo wszyscy tylko ludzmi jesteśmy . Zauwazylam własnie, że Anglicy są bardziej tolerancyjni ... Obawiam się tego, że moge kiedys zachcieć wrócić do Polski a On może nie chciec tego. Boję sie trochę związków mieszanych i tego , że zawsze bęę tu "obca" .Nie wyobrażam sobie mieć angielska teściową :/

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HAha to ja mam to samo tylko 5 lat pozniej. 27 lat rozwodka od 3 , corka ma 5 lat i mieszkam w uk 3 lata i mam Anglika 7 lat starszego i jest super , tylko ma dzieci z poprzedniego zwiazku i to jest jego jedyna wada;/